bnde katılıyorumyoutube videolarını operadan açınca yine telefonun kendi tarayıcısına yönlendiriyo.. Ne anladım o işten.. youtube videoları izleniyo ama faceten bi video yu izlemek istediğinde direk indirilsinmi diyo, indiriyosun izlenmiyoyoutubetanda video indirilirmi acep? yapabilen var mı?
bende biraz yazdıklarınızı okudum opera indirdim tekrar youtube girdim izlemek izlediğim videoyu açtım ancak watch video tuşuna basılmıyor videoyu izleyemiyorum
neden?
Sinir oldum
uygulamayı silip yeniden yükledim yine ikinci girişimde kapanıyor telefon kendiliğinden
neden?
2-Facebook uygulaması indirdim uygulamadan çıktım daha sonra tekrar girdim ancak uygulamayı açtığım anda telefon kapanıyorSinir oldum
uygulamayı silip yeniden yükledim yine ikinci girişimde kapanıyor telefon kendiliğinden
neden?
Bilginiz varmı?![]()
Arkadaslar lutfen cevap verin internetten herhangi bir sitededen tv izleyebilirmiyiz
benim telefonum yurt dışından geldi herseyi tamam. fakat internete giremiyorum. wifiden oluyor fakat kendi hattımda internet paketi olmasına ragmen giremiyorum. lütfen acil yardımmmm
youtube sorunu bende de var watch video diyorum acmiyor ya da desteklenneyen icerik diyor ne yapmali
Arkadaşlar internetteki herhangi bir yazıyı işaretleyip kopyalayamıyorum nasıl yapabilirim yardım pls
yotubedan video açman icin şunlari yap ayarlar>uygulama ayarları>medya oynatıci>vod ayarlari orada cikan seyi turkcell isp veya gprs yap tammam