SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

mkyb

mkyb

Üye
Bu telefonla çekilmiş örnek fotoğraf koyabilir misiniz ?

seyeran

Üye
youtube videolarını operadan açınca yine telefonun kendi tarayıcısına yönlendiriyo.. Ne anladım o işten.. youtube videoları izleniyo ama faceten bi video yu izlemek istediğinde direk indirilsinmi diyo, indiriyosun izlenmiyo:) youtubetanda video indirilirmi acep? yapabilen var mı?
bnde katılıyorum

birinci1907

Üye
Arkadaşlar 2 sorum olacak

1-Telefondan youtube giriyordum ancak video yüklemiyordu açılmıyordu :vur bende biraz yazdıklarınızı okudum opera indirdim tekrar youtube girdim izlemek izlediğim videoyu açtım ancak watch video tuşuna basılmıyor videoyu izleyemiyorum :off: neden?

2-Facebook uygulaması indirdim uygulamadan çıktım daha sonra tekrar girdim ancak uygulamayı açtığım anda telefon kapanıyor :off: Sinir oldum :vur uygulamayı silip yeniden yükledim yine ikinci girişimde kapanıyor telefon kendiliğinden :agla neden?

Bilginiz varmı? :hmmm

ahmessi

Üye
yotubedan video açman icin şunlari yap ayarlar>uygulama ayarları>medya oynatıci>vod ayarlari orada cikan seyi turkcell isp veya gprs yap tammam

ahmessi

Üye
ayarlar >Uygulama ayarları>medya oynatıcı>vod ayarlari»turkcell isp veya gprs tammam

minoo

minoo

Üye
2-Facebook uygulaması indirdim uygulamadan çıktım daha sonra tekrar girdim ancak uygulamayı açtığım anda telefon kapanıyor :off: Sinir oldum :vur uygulamayı silip yeniden yükledim yine ikinci girişimde kapanıyor telefon kendiliğinden :agla neden?

Bilginiz varmı? :hmmm

Bu telefon dışarıdan yüklenen face uygulaması ile uyumlu değil. Açmıyor yani. Ama kendi uygulaması da 5 para etmez. En iyi mi sen netten gir.

emre104

Üye
winrar programi bulabilirmisiniz rar dosyalarini telefon acmiyor bide resimler girdigimde telefon kapaniyor

Memeyco

Üye
youtube sorunu bende de var watch video diyorum acmiyor ya da desteklenneyen icerik diyor ne yapmali eskiden youtubeden acılan videolarda artık açılmıyor oysa ki ayarlarda hiç bir degişiklik yok yardımcı olacak biri varsa beri gelsin...

MynameisKoray

Üye
arkadaşlar bu telefon bendede var gayet memnunum . biraz bluetooth ve kamera sorunu var ama yaşıma göre yetiyor.
Size sorum şu ben youtubede video izleyemiyorum . Ayrıca facebooktan resimleri yükleyemiyorum hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim

Skysis

Üye
Bende 8Gb Hafıza kartı Var Video Çekiyorum Ama Desteklenmeyen Ortam Diyo Neden Msj Atabilirmisiniz??? :ağlarım:

arifolcaytu

Üye
bende bisey soracagim bu telefondan internetten herhangi bir siteden televizyon izleyebilirmisiz

caglaksu

Üye
Arkadaşlar mms gönderebilen var mı ? Benim telefonum göndermiyorda. Turkcellide aradım ancak gelen mesajda başka bir telefondan müşteri hizmetlerini arayın diyor. Mms alamıyorumda atamıyorumda. Mms yazıp telefonumun markasını 2222 ye gönderiyorum bu seferde yardım diye bir mesaj geliyor nasıl yapmam gerektiğini anlatıyor yine. Yardım edebilecek olan var mı ? Ya da bu telefona sahip olup da mms atabilen biri ? Yardım ederseniz çok sevinirim.

cep6600

Üye
beyler telefonun yeni yazılım güncellemesi çıktı çogu sorun ortadan kalkıo :D

S.Cessur

Üye
İşte o konuda yanılıyorsunuz bende öyle sanmıştım geçen hafta güncelledim ve hiç bir şey değişmemiş web tarayıcı hala yetersiz bellek hatası veriyor, facebook hala reset atıyor sadece fark ettğim tek şey msn ve yahoo messenger güncellenmiş tabi msn de kaldıysa artık

arifolcaytu

Üye
Arkadaslar lutfen cevap verin internetten herhangi bir sitededen tv izleyebilirmiyiz

zehra kural

Üye
benim telefonum yurt dışından geldi herseyi tamam. fakat internete giremiyorum. wifiden oluyor fakat kendi hattımda internet paketi olmasına ragmen giremiyorum. lütfen acil yardımmmm

masterforce458

Üye
Arkadaslar lutfen cevap verin internetten herhangi bir sitededen tv izleyebilirmiyiz

Telefon desteklemiyor ne yazık ki.

- - - Eklendi - - -

benim telefonum yurt dışından geldi herseyi tamam. fakat internete giremiyorum. wifiden oluyor fakat kendi hattımda internet paketi olmasına ragmen giremiyorum. lütfen acil yardımmmm

İnternet ayarlarından grps mi gprs şu anda hatırlamıyorum onu işaretlemeyi dene.

- - - Eklendi - - -

Bu arada bende telefonu 1.5 yıldır kullanıyorum,sadece tel den bakma şansım var,imkanim oldukça yardım etmeye çalışacağım.

- - - Eklendi - - -

youtube sorunu bende de var watch video diyorum acmiyor ya da desteklenneyen icerik diyor ne yapmali

Ona bi çözüm yok.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar internetteki herhangi bir yazıyı işaretleyip kopyalayamıyorum nasıl yapabilirim yardım pls

Opera kullanıyorsan 1'e bas istediğin yere git kopyala,telefonun kendi internetini kullaniyorsan öyle birşey yok.

manelayf

Üye
arkdaşlar samsung chat 3353 aldım facebook/twitter paketi yaptım ancak lira gidiyo ana ekrandaki facebook uygulamasındanda denedim normal internet uygulamasından URl yi girdende denedim ikisindende facebook a giriyo ama lira gidiyo bunun için ne yapabilirim yada lira gitmeyecek alternatif biyerden girebilirmiyim ?

Memeyco

Üye
yotubedan video açman icin şunlari yap ayarlar>uygulama ayarları>medya oynatıci>vod ayarlari orada cikan seyi turkcell isp veya gprs yap tammam

arkadas bnm ayarlar ztn oyle eskiden video acılıyordu ama simdi açılmıyor?...

muhsinozdogan

Üye
arkadaslar ben bu telefonu 1 ay once aldim operayi yukledim uygulamalari indirecegim muthis sitelerde buldum ama hicbir video acamiyorum browser i yukleyemedim link atarmisiniz bir cozum bulun yada

Üst Alt