SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
O yüzden de ismi Chat :ehe
Mesaj yazmak çok rahattı ya :(

rasim55

Üye
merhaba arkadaşlar opera mini 6.5 te dosya indirirken 1,2 megabayta gelince indirme hatası veriyor. neden olabilir acaba?

minoo

minoo

Üye
Hafıza mı yok? :hmmm
:bilmm

bsliali

Üye
yorum yok istediğinizi yazın...

S.Cessur

Üye
Hafıza ile alakası yok ne kadar boş hafıza olursa olsun bi şey indirirken bende de hata veriyor.

minoo

minoo

Üye
Hiç bir fikrim yok..

Bu fiyata ne bekliyorsunuz diyorsun da arkadaşım ben 350'ye aldım bunu, ve aldığımda Blackberry Curve 400 liraydı. Kamil gibi Chat aldım. Blackberry ve Chat. Hangisi sence? 350 TL az mı?

S.Cessur

Üye
Valla aynen doğru minoo 350 TL az bir para değil. Eleman 100 TL'lik telefon sandı herhalde...

namlı baykuş

Üye
Bu telefonda e-mail gönderemiyorum, tek bir fotoğraf ekli e-mail göndermek istediğim zaman, sürekli sunucu hatası veriyor. Acil yardım lütfen. :(

xxsmhxx

Üye
hayırlı geceler arkadaşlar bende bu telefonubu gün aldım ama wifi bağanmıyor bağlantı başarısız onay başarısız diye bir hata alıyorum eski telefonumda böylebir sıkıntıyla hiç karşılaşmadımsebebi ne olabilir acaba mac adreslerien felanda baktım şifrededoğru girilmesine rağmen böyle saçma bir hata alıyorumkardeşimdeki corby 2 ile sıkıntı yaşamadan bağlandım ama bendebu sorn war ve hiç bir yerde bu konuyla lakalı açıklayıcı birbilgi werilmemiş sırfbu yüzden uyuyamıyorumçnkü takıntı haline geldi :S

minoo

minoo

Üye
Bu telefonda e-mail gönderemiyorum, tek bir fotoğraf ekli e-mail göndermek istediğim zaman, sürekli sunucu hatası veriyor. Acil yardım lütfen. :(

Ben ekli bile e-mail gönderiyordum. Senin operatöründen e-mail ayarlarını istemen gerekiyor. Müşteri hizmetlerini ara arkadaşım.

---------- Eklendi @ 17:10:05 ---------- Yazıldı @ 17:07:25 ----------

hayırlı geceler arkadaşlar bende bu telefonubu gün aldım ama wifi bağanmıyor bağlantı başarısız onay başarısız diye bir hata alıyorum eski telefonumda böylebir sıkıntıyla hiç karşılaşmadımsebebi ne olabilir acaba mac adreslerien felanda baktım şifrededoğru girilmesine rağmen böyle saçma bir hata alıyorumkardeşimdeki corby 2 ile sıkıntı yaşamadan bağlandım ama bendebu sorn war ve hiç bir yerde bu konuyla lakalı açıklayıcı birbilgi werilmemiş sırfbu yüzden uyuyamıyorumçnkü takıntı haline geldi :S

Bluetooth ayarlarından yapman gerek. Herhangi bir veri göndermeden önce göndereceğin cihaz ile eşleştir :hmmm

fairy_tale61

Üye
arkadaşlar bu telefona telefon kilidi koymuştum sonra unuttum yanlış girdim kodu.... sanırım bloke oldu doğruyu girsemde hep şifre yanlış diyor. sadece rakamlar ve acil arama çıkyor teli açınca.. çok aradım ama hep * lı şifrelerle kod kırma var simge girmeye izin vermiyor. ne yapabilirm yardım edin lütfennnnn ...

secretcircle

Üye
Youtube'tan video izleyebiliyormuyuz ve de wifi ile herhangi bir dosya indirebiliyor muyuz ? (resim, müzik gibi) :hmmm Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :good:

..YANK..

Üye
arkadaşlar bu telefona telefon kilidi koymuştum sonra unuttum yanlış girdim kodu.... sanırım bloke oldu doğruyu girsemde hep şifre yanlış diyor. sadece rakamlar ve acil arama çıkyor teli açınca.. çok aradım ama hep * lı şifrelerle kod kırma var simge girmeye izin vermiyor. ne yapabilirm yardım edin lütfennnnn ...

kardes tam bilmiyorumda sanirim pc suitten yapiliyor eger yapamazsan telefoncuya gotur o yapar

..YANK..

Üye
arkadaşlar mesela ben faceye resim yuklerken filan yuklemiyor neden

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Youtube'tan video izleyebiliyormuyuz ve de wifi ile herhangi bir dosya indirebiliyor muyuz ? (resim, müzik gibi) :hmmm Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim :good:

Tabiki yapabiliyorsun.

Wi-fi dediğin şey sinyaller vasıtasıyla kablosuz modemden internet çekme yani bilgisayardaki gibi istediğini indir , izle , yükle sana kalmış orası. :pro:

Özergelen

Üye
Merhabalar ilk önce .

Ben bu telefonu alalı 3 ay oluyor ve bir sıkıntım var. arkadaslarım mms olarak resim atıyorlar bazen bazı resimleri göremiyorum.
Birde bu ses acma kodu vardı onu ögrenmek istiyorum.

hasocanxD

Üye
ya arkadaslar avea dan ayarlari istedigimde mobilvizyon ayarlari da geldi acba bu tel mobilvizyonu destekliyor mu destekliyorsa nasil aciyoruz

minoo

minoo

Üye
ya arkadaslar avea dan ayarlari istedigimde mobilvizyon ayarlari da geldi acba bu tel mobilvizyonu destekliyor mu destekliyorsa nasil aciyoruz

Desteklemiyor bildiğim kadarı ile.

- - - Eklendi - - -

Merhabalar ilk önce .

Ben bu telefonu alalı 3 ay oluyor ve bir sıkıntım var. arkadaslarım mms olarak resim atıyorlar bazen bazı resimleri göremiyorum.
Birde bu ses acma kodu vardı onu ögrenmek istiyorum.

Çözünürlüğü düşük, yüksek çözünürlükteki fotoğrafları açmıyor. Ses açma kodunu bilmiyorum ama tavsiye de etmiyorum ben. Hoparlörlerini bozarsın.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar mesela ben faceye resim yuklerken filan yuklemiyor neden

Ben yükleyebiliyordum :hmmm Ama telefonun kendi mobil uygulaması çok dandik. Ondan deneme. İnternet tarayıcından face'e girip yükle.

- - - Eklendi - - -

Nasıl yani *'lı :hmmm Anlamadım ben.

hasocanxD

Üye

tesekkürler

Üst Alt