Bu telefonda e-mail gönderemiyorum, tek bir fotoğraf ekli e-mail göndermek istediğim zaman, sürekli sunucu hatası veriyor. Acil yardım lütfen.![]()
hayırlı geceler arkadaşlar bende bu telefonubu gün aldım ama wifi bağanmıyor bağlantı başarısız onay başarısız diye bir hata alıyorum eski telefonumda böylebir sıkıntıyla hiç karşılaşmadımsebebi ne olabilir acaba mac adreslerien felanda baktım şifrededoğru girilmesine rağmen böyle saçma bir hata alıyorumkardeşimdeki corby 2 ile sıkıntı yaşamadan bağlandım ama bendebu sorn war ve hiç bir yerde bu konuyla lakalı açıklayıcı birbilgi werilmemiş sırfbu yüzden uyuyamıyorumçnkü takıntı haline geldi :S

arkadaşlar bu telefona telefon kilidi koymuştum sonra unuttum yanlış girdim kodu.... sanırım bloke oldu doğruyu girsemde hep şifre yanlış diyor. sadece rakamlar ve acil arama çıkyor teli açınca.. çok aradım ama hep * lı şifrelerle kod kırma var simge girmeye izin vermiyor. ne yapabilirm yardım edin lütfennnnn ...
Youtube'tan video izleyebiliyormuyuz ve de wifi ile herhangi bir dosya indirebiliyor muyuz ? (resim, müzik gibi)Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

ya arkadaslar avea dan ayarlari istedigimde mobilvizyon ayarlari da geldi acba bu tel mobilvizyonu destekliyor mu destekliyorsa nasil aciyoruz
Merhabalar ilk önce .
Ben bu telefonu alalı 3 ay oluyor ve bir sıkıntım var. arkadaslarım mms olarak resim atıyorlar bazen bazı resimleri göremiyorum.
Birde bu ses acma kodu vardı onu ögrenmek istiyorum.
arkadaşlar mesela ben faceye resim yuklerken filan yuklemiyor neden
Ama telefonun kendi mobil uygulaması çok dandik. Ondan deneme. İnternet tarayıcından face'e girip yükle.arkadaşlar bu telefona telefon kilidi koymuştum sonra unuttum yanlış girdim kodu.... sanırım bloke oldu doğruyu girsemde hep şifre yanlış diyor. sadece rakamlar ve acil arama çıkyor teli açınca.. çok aradım ama hep * lı şifrelerle kod kırma var simge girmeye izin vermiyor. ne yapabilirm yardım edin lütfennnnn ...
Anlamadım ben.