SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
Ben 6.1 kullanıyorum. Bazen bende de bağlantı hatası veriyor. Sorun bizim telefonda mı Opera'da mı diye sormuşsun ama tabii ki bizim telefonda :ehe
Satıyorum ben :dry:

burakyrs1

Üye
Ben 6.1 kullanıyorum. Bazen bende de bağlantı hatası veriyor. Sorun bizim telefonda mı Opera'da mı diye sormuşsun ama tabii ki bizim telefonda :ehe
Satıyorum ben :dry:

çok geç kaldın bende t11 alcam

S.Cessur

Üye
Ne biçim firma bunlar yaa ucuz mallarına hiç bir destek vermiyorlar. Beyler hepimiz şu Samsung'a yüklenelim de şu telefona adam akıllı bir Upgrade çıkarsınlar bir çok kişi bu telefonu tercih edip alıyor sonuçta hem onlar zor da kalmamış olur hem de biz bu sorunlardan kurtulmuş olup rahat bir şekilde kullanırız...

minoo

minoo

Üye
Ben de büyük ihtimal Blackberry Storm

lavbali

Üye
bu telefonu alali epey bir zaman oldu.fiyatindan beklenmeyen derecede iyi cikti benim gozumde.tabi %100 iyi diyemeyiz eksikleri yok degil.defalarca dusmesine ragmen hala calisiyor, bana lazim olan msn uygulamasida bir ölcude isimi goruyor, opera 6.5 ile maillerime bakiyor, su an yaptigim gibi forumlara goz atiyorum, bundan daha fazlasini bu fiyatta bir telefondan beklemek k.bakmayin ama komik olur
elbette 2000 tl lik telefonla 350 tl lik telefon 1 olmaz.ama benim isimi iyi kotu goruyorsa 2000 tl lik telefona gerek olmaz

minoo

minoo

Üye
Maillerine bakmak için tarayıcı kullanmana gerek yok ki. Operatöründen kurulumu yapıp mesajlar kısmından da e-maillerini görebilirsin. Ben öyle yapıyorum.

burakyrs1

Üye
Sanirim çok geç kaldim ama suan telefondan yaziyorum 1 hafta önce aldım pişmanda oldum internetle işin yoksa al derim sms olarak mukemmel bi telfon adi ustunde chat telfonu ama benim gibi internet veya sms ikisini kullaniyorsan sen esittir ben ayni huzunle birlikteyiz kamerasi pcde cikicak kadar net ama flashli telefondan iyi cekmiyor kulaliga iyi ses veriyor disari onun kadar degil sonracigima belli bir boyutu acmiyor boyut sinirlamasi var ben pisman oldum nokia c6-01 aliyorum yada turkcell yenicikaracagi t 21 320 yazmak istemdim yanlis anlamayin iyi gunler.bu arada çok pisman olursunuz gidin bu paraya 50 tl ekleyip t10 alin

minoo

minoo

Üye
Evet sms için mükemmel rahatlıkta bir telefon zaten onu biz de kabul ediyoruz. Ama gerisi tırt.

bsliali

Üye
konuyu takip ediyor ama yazı yazmıyordum yazmayacağımda sadece bir konuya açıklık getirmek istedim ch@t den sonra 3 ay htc chacha kullandım emin olun bu telefonu mumla aradım şarj desen dayanmıyordu internete girsen ne olacak 1 günde şarj bitiyordu whatsapp diye çıldırıyorsunuz ama bişey yok o programdada herkesin görüşü farklıdır tabi saygı duymak lazım ama android kulanan birisi olarak android öyle metedildiği gibi bişey değil sadece binlerde uygulama var başka + yanı yok... java telefondan daha çok rahatlık duydum ve ch@t e geri döndüm herkese iyi forumlar...

minoo

minoo

Üye
Ben bugün sattım valla BB Curve aldım 8520 :gul:

S.Cessur

Üye
Hayırlı olsun kardeşim nasıl bu daha mı iyi? Samsung gibi sorunları hataları varmı?

minoo

minoo

Üye
Saolasın kardeş. Yok valla 3 gündür kullanıyorum, çok memnunum şu an için. Ama bazen o da siteleri açmıyor. Başka problem yok.
Tavsiye ediyorum valla.

jack sparR0vv

jack sparR0vv

Üye
oyun vs ?

minoo

minoo

Üye
Blackberry App World diye bir program var daha doğrusu servis. Tahmin edemeyeceğin kadar ücretsiz uygulama var. Tema, oyun, müzik, uygulama... Ücretli olanlar da var tabii ama çok sık kullanılanlar ücretsiz. Oyunları da güzel. Ek olarak oyun indireceğin zaman site site gezmene gerek kalmıyor yani. Telefonda yüklü kendi servisinden ücretsiz indiriyorsun ismini aratıp.

S.Cessur

Üye
Minoo sen bu samsung'u çok kullandın galiba bi şey sorcam bunda twitter sorunu da var galiba akıllı anasayfaya twitter'ı koydum twitter'a giriyorum yenilemeyi 15 dk olarak ayarladım sonra oturumu komple kapatıyorum telefonun anasayfa da olan twitter yayınlarının olduğu bölüm kapalı olarak görünmesine rahmen her 15 dakika da bir edge bağlıtısı kuruyor facebookun da sorun yok

minoo

minoo

Üye
Valla kardeşim ben telefonun twitter programını hiç kullanmadım ki netten giriyordum hep. Kendi programı çok dandikti :s
İnternet paketin falan mı var? Eğer wifi bağlantısı olmadan giriyorsan bir dene bakalım çıkış yaptıktan sonra net kotana bak, bir de 15 dakika sonra bak. Eğer kotandan düşmüş ise oto yenilemeyi kaldır mecburen :hmmm

S.Cessur

Üye
İnternet paketim var dostum çünkü yenileme yaptıktan sonra kalan peket bilgisi geliyor twitter kapalı olmasına rahmen bizim civatası eksik telefon kendi kafasına göre bi şeyler yapıyor...

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Civatası eksik :kop: Çok iyiydi bu :D

Valla ben mesaj yazma kısmından çok çok memnundum. Ama ondan memnundum sadece. Diğer olayları tırt. He bir de sahte araması çok hoştu :D Arama, mesaj engelleme falan. Bunlar çok iyiydi. Ama sesi de azdı. Şimdiki telefonumdan müzik dinliyorum kulaklıkla, dolmuşta adamın çaldığı kornayı bile duymuyorum düşün artık. Chat'teyken de kulağımdaki müziği duyamazdım.

S.Cessur

Üye
:D Aynen mesaj yazma kısmı güzel şu hataları olmasa keşke almadan önce araştırsaydım :(

---------- Eklendi @ 02:27:29 ---------- Yazıldı @ 02:26:16 ----------

Şimdi Wifi ile de denedim onda da aynı

minoo

minoo

Üye
Ama çok büyük bir avantajı var. Ben Chat ile Çanakkale'ye gidip geldim 1 ay önce. Giderken şarjını fulledim. Gelene kadar hiç şarj etmedim, bitmedi yine de. Hep de elimdeydi 2 gün boyunca. Blackberry'yi günde 2 kez şarj ediyorum ben.

Üst Alt