telefonu kurcalamaktan korkmayın isteğinize göre yazı şeklini biçimi ayarlayın temayı aklınıza eseni yapın akıllı ana sayfayı kullandığınız menü içeriklerine göre ayarladınız mı çok faydasını görürsünüz ve telefonu da kendiniz için harika bi moda getirmiş olursunuz şimdilik bu kadar anlatacaklarım. umarım faydam dokunurmerhaba arkadaşlar telefonu alalı 3 gün falan oldu buraya yazmak için bekledim. ben ne yalan söyliyeyim samsung e 250den bu telefona geçmiş adamım ve maddi imkanlarımın el verdiği en uygun telefon buydu. bazılarınız o kadarda abartma diyebilir ama bence fiyatına göre özellikleri fazla fazla iyi. öncelikle benim keşfettiğim özellikleri kesinlikle ben wifi ilk kez kullanan adamım ve akıllı erkandaki twitter olsun facebook olsun msn myspace gibi kendinden olan uygulamaları gerçekten çok ama çok kolaylık sağlıyor. Müzik kalitesi içinde indirdiğiniz şarkıların 320 kpbs (yada öyle bişeydi) olmasına dikkat edin gerçekten süper randuman elde edersiniz. kamerası evet gerçekten pek iç açıcı değil ama hangi birimiz bu fiyatta bi telefonla profesyonel bi çekim yapacağız ki. ilk başlarda silinemeyen müzikler canımı sıkmıştı ama mobyexploler adlı programı kurdum ve onlarıda sildim hiç bi srun yaşamadım tavsiye ederim. ortasında ki track pad e uyumum biraz zor oldu ama hassasiyeti 1 e getirirseniz daha kolay adapte olursunuz. şarj için ekran parlaklığını 1 e ayarlamak size çok kolaylık sağlayacaktır. tarayacısı idare eder fakat web tabanlı sitelerden daha iyi verim almak isterseniz m.operadan bi opera mini 4.4 indirmenizi tavsiye ederim çok rahatlarsınız. ilk başlarda klavyesini yadırgamıştım ama onada zamanla alışıyorum. bazı arkadaşlar video izleniyor mu demişler ben youtube den rahat rahat izledim faceten bile paylaştımtelefonu kurcalamaktan korkmayın isteğinize göre yazı şeklini biçimi ayarlayın temayı aklınıza eseni yapın akıllı ana sayfayı kullandığınız menü içeriklerine göre ayarladınız mı çok faydasını görürsünüz ve telefonu da kendiniz için harika bi moda getirmiş olursunuz şimdilik bu kadar anlatacaklarım. umarım faydam dokunur
telefon hafızasına da hiçbir şekilde birşey gönderemiyorum hata veriyor. Bluetooth ile göndermeye çalıstım yine olmadı kabul etmiyor hiçbir şeyi ve şuanda biri aradığı zaman telefon kendiliğinden kapanıyor. Titreşim ve normalde oldugu zaman. Anında kapanıyor telefon. Sadece toplantı modunda kapanmıyor. Ama telefonun çaldığına dair hiçbir belirti vermiyor
ne yapmam lazım telefonun tüm sesleri silindi nasıl geri getirebilirim ?Telefon gerçekten çok kullanışlı fiyatına göre opera 6.5 kurarsanız daha faydalı olur.Şunu eklemek istiyorum fiyatına göre harika bir telefon
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum bende turkcellden almıştım. Ve şuana kadar hiçbir sorun yoktu (joyistik kayması, telefonun kendiliğinden reset atması hariç) neyse bunlar sıkıntı değil de şuan daha büyük bir sıkıntım var.
MobyExplorer ile telefonun dosyalarını falan düzenliyordum işte silinmeyen dosyaları falan sildim. Daha sonra dosyaların isimlerini türkçe yaptım ingilizceydi. Ama daha sonra telefona birşey atmak isteyince atmamaya başladı. Bende telefonu fabrika ayarlarına döndüreyim dedim. Döndürdüm ve telefon açıldı telefonda hiç zil sesi ve resim yok. kendi resim ve zilsesleri dahil hiçbiri yok. Kies ile baglandım ve tüm güncellemeleride yaptım. Yine olmadıtelefon hafızasına da hiçbir şekilde birşey gönderemiyorum hata veriyor. Bluetooth ile göndermeye çalıstım yine olmadı kabul etmiyor hiçbir şeyi ve şuanda biri aradığı zaman telefon kendiliğinden kapanıyor. Titreşim ve normalde oldugu zaman. Anında kapanıyor telefon. Sadece toplantı modunda kapanmıyor. Ama telefonun çaldığına dair hiçbir belirti vermiyor
ne yapmam lazım telefonun tüm sesleri silindi nasıl geri getirebilirim ?

opera 6.5 i indirdim fakat inilatising (yada öyle bişeydi) bölümünde kalıyor yani ilerlemiyor nasıl çözebilrim o sorunu?
Arkadaşlar çoğumuzun sorunuz olan TTNET
modem ile bağlanmaya calıştığımızda aldığımız
"onay başarısız" hatasına henûz kimse çözüm
bulamadı ancak internette araştırdığım kadarıyla
aynı sorunu yaşayan NOKIA N79 sahipleri bu
sorunun nedeni sertifilarda olan " GlobalSign Root
CA " isimli sertifikadan kaynaklandığını anlamış.
Bu sertifika silindiğinde çözüm olmuş ancak bizim
telefonlarımızda bu sertifikaya ben silme yöntemi
bulamadım herhangi bir kod ile yada menü ile bunu
nasıl yapabiliriz?
minoo
bsali
yardımmm![]()

opera 6.5 i indirdim fakat inilatising (yada öyle bişeydi) bölümünde kalıyor yani ilerlemiyor nasıl çözebilrim o sorunu?

herhangi bir twitter applicationı yok mu bu telefon için, opera browserdan giriyorum ama istiyorum application olsun ya.![]()
bu mesaji yazarken Gene sorun oldu kucuk harfle G harfini yazamiyorum.bir ayrintiyi kaciriyorum heralde bir tek bende mi bu sorun

Opera'da oluyor değil mi bu? Tam ekran yapıp yaz ya da g yazacağın zaman alt'a basıp normal tuş takımı haline getir 4'e bas çıkar![]()
Evet opera 6.5 de oluyor
operada şebekeyi kullansın mı diye 612 defa soruyor ama trackpad i oynatmama rağmen ilerlemiyor yardım edecek yok mu ?

güzelkardeşim sana bir sorum olacak bu telefona 600kb den yüksek oyun yüklenmiyor bunun bir çözümü var mı içerik boyutu çok yüksek diye hata veriyor bunu arttırabilirmiyiz ??

bana sadece bu telefon ıcın oyun sıtesı tavsıye edebılıcek bırılerı varmı