SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

tugrulcitekci

Üye
aRKADASLAR BU ASIRDA FOTOGRAF PAYLASRSNZ INSALLAH :off:

kusura bkma kardes atacaktim fotolari fakat internetin kotasini gecmisim mobilden resim upload edebilecegim site varsa yollayayim oraya dun baya foto cektim :)

uyus_sweeti

Üye
ya telefn kendiliğndn bi arkdşmın numarasnı engelledi :S sizdede böle bişey oldu mu. burda biride yazmştı daha önce okumştum ama şimdi bulamadm o mesajı :dry:

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
mesajlardan yaplyo arkadasim spam kutusundan sil

• Beğen
Tepkiler: akkolmurat
akkolmurat

akkolmurat

Üye
Mesajlarınızı okurken ses kısma açma tuşu ile yazıyı büyültüp küçültebilirsiniz :)

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyordum bunu bak teşekkürler paylaşım için :d:

Oyyyh yarldm gulmekten ama gercekten bunu bulmak zordu :op: tesekkurler:kop::kop::kop:

----------Eklendi @ 22:24:41 ---------- Yazıldı @ 22:23:23 ----------

mesaj atma saatime bakarmsnz :aha:22:23:23

bsliali

Üye
arkadaşlar benim telefonun saati donup kalıyor geçenlerde oldu umursamadım sabah alarm çaldı onayladım sonra 15 dakika ileri aldım alarmı süresi gelmeden direk sildim saat 06.54 gösteriyordu ondan sonra hiç ilerlememiş öyle kalıyor saat :S neden olabilir acaba böyle sorun yaşayan varmı aramızda ? telefonu kapatıp açınca normal saatten devam ediyor :ağlarım:

unal19

unal19

Üye
arkadaşlar ben 5800 kulanıcısıyım 3g internet müzik navigasyon program her şeyinden memnunum üstüne tlf tanımıyorum ama şarzım az gidiyor batarya aldım ne yaptımsa olmadı s3353 ün şarzı iyi gidiyormuş kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum şarz internet müzik dinlemek için alacam tlf nu ??

bacanak34

Üye
valla ben kullanıyorum bu telefonu interneti ve müziği harika diyebilirim... özellikle iyi bir kulaklıkla dinlerseniz müzik kalitesi daha net ortaya çıkabiliyor. yanlız telefona tema indirememe gibi bir duum söz konusu bir çok siteye girdim bir çok forum araştırdım ama tema felan yok (google da ararsanız buldum zannetmeyin indirilen bir kaç site var ama onlarda yalan ) ben genelde nokia kullanan bir tüketiciyim ama samsungu ilk defa bu modeli ile kullanmaya başladıım sadece tek kötü tarafı şu cihazın orta tuşu dokunmatik olduğu için çok hassas ayarlamamanızı tavsiye ederim,
menü - ayarlar - telefon ayarları optik kaydırma tuşu hassasiyeti menülerinden girip hassasiyeti minumuma indirmenizi tavsiye ediyorum... aksi halde rehberde bir anda aramak istediğiniz kişiden çok farklı birini arayabiliyorsunuz ve bir anda kendinizi telefonun ücra menülerinde bulabiliyorsunuz.

telefonun sarjı kullanıma göre değişmekle birlikte sık kullanımlarda 2-3 gün gidebiliyor. ama az kullanan birisi ise 1 haftaya kadar gidiyor şarjı...

bsliali

Üye
bende ilk kez samsung kullaniyorum am nokia 5130 faciamdan sonra telefon mukemmel geldi bana birdaha nokia almam gibime geliyor...sarj konusu cok guzel telefonda istedigim zaman herseyi yapiyorum mesaj internet konusma iki gun kesin gidiyor daha bitmeden dolduruyorum belki 2.5 gun bule gider...eger az kullanan biriyseniz tahminen 4 gun kadar gider dahada artabilir...

acsj16

Üye
standart mesaj sesi dışında yüklediğim ses 1 defa çalmıyor 4-5 defa çalıyor bunu nasıl ayarlayabiliriz 3353 kullanıcıları yardım edin

bsliali

Üye
bende aynı sorunu yaşadım sanırım yazılımsal problem kendi mesaj seslerini kullanıyorum sorun olmuyor

karaman39

Üye
:vur:vur:vurarkadaşlar bu telefonu yeğenim aldı bir sorunumuz var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim yeğenimin hotmail e posta hesabını tanımlıyamıyoruz hata veriyor ama benim gmail hesabımı tanımladık eposta gönderip alıyor hotmaili tanımlarken hata veriyor birde şöyle birşey var gmail wifi üzerinden eposta gönderip alıyor acaba hotmail wifi üzerinden değilde avea vap üzerindenmi bağlanacak çünki avea vap ayarlarını yapmadım paralı diye ayrıca şirkete ait mail ayarlarınıda yapamıyoruz şirketin maili hotmail veya gmail değil bir hosting firmasından alınan şirket adına olan mail hesabı yardımlarınızı beklliyorum şirket mailini işyerindeki bir arkadaşı iphon de yapmış kullanıyor nokiada kullanan arkadaşı da var ama samsung a tanımlayamadık şimdiden teşekkürler

bsliali

Üye
hotmail hesabı sorunsuz şekilde tanımladım kardeş mesajlardan e posta bölümünden ayarları takip ettim tanımlama oldu mailler telefona aktarıldı sorunsuzca bi yerde hata yapmış olabilirsin ?

unique89

Üye
benim sorunum cok ilginc umarım bilen vardır. telefonu yeni aldım operayı indiriyorum telefondan sorun yok daha sonra bişeyler indirmek istedigimde indirme işleminin sonlarına dogru telefon resetliyor. operayı ilk actıgımda 1 dosya indirebildim sonra tekrar silip tekrar operayı kurdum ve yine sadece 1 dosya indirebildim. bi cözümü varmıdır yoksa yazılımsalmı acaba. teşekkürler

bsliali

Üye
operadan şimdilik resim indirdim sadece resimlerde sorun yok ancak bi kez jar dosyası indirmiştim kendi tarayıcından indirdi indirme bitti reset attı bi tek bu opera kullanırken 1 kez resetledi sadece...

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

bylodos

Üye
arkadaşlar öncelikler merhabalar. bugün ben de samsung s3353 chat aldım daha yeni yeni ayarlaını yapıyorum anca çözemediğim bir kaç sorunum var yardımcı olursanız çok sevinrim.

1- wi-fi sürekli açık kalmıyor ve sürekli açık kalmadığı içinde arada net'e girmeye kalktığımda avea dan giriyor dolaysıyla lira gidiyor. ben hiç bir zaman aveadan girmesini istemyorum bunu nasıl yaparım?
2- masaustundekei facebook kısayolundan bir türlü giriş yapamıyorum şifre hatalı dıyor ancak normal telden gene internete bağlanıp facebook'a bağlandığımda sorun olmuyor.
3- e-posta tanımlarsak eğer yeni bir e-posta geldiğinde lira gidiyormu arkadaşlar yada bu e-postaları tel neye göre telefon'a alıyor? ayrıca e-posta tanımlarkende geçersiz biçim hatası veriyor. ilk günden bu kadar problemle karşılaşmam canımı çok sıktı :(

yardımlarınızı bekliyorum.

bsliali

Üye
1-)wifide bağlı iken otomatik wifi üzerinden giriyor wifi ile bağlantı kuruyorum ve kendi tarayıcısından veya operadan giriyorum orda sorun yok normalde...
2-)normal hafızasındaki facebooku denedim ondada problem yok
3-)internet paketin yoksa gprs kullanacağından tl gitmesi muhtemeldir

telefonun yazılımı güncel olmayabilir telefonu pcye bağlayıp kies ile kontrol et güncel değilse güncelle bende son sürüm mevcut bu dediklerin hiçbirisi yok sorun olarak...bi dene güncellemeyi en basit çözüm odur sorunlar yazılımsal çünkü...

Kelebekkkk

Üye
telefonda sürekli gönderiliyor yazıyor çağrı sonlandığında yada bi anda gönderiliyor yazıyor avea hat. Nasıl çözücem telefondan mı kaynaklanıyor

Üst Alt