SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

murderface37

murderface37

Üye
Ekrandaki saati kaldıramıyormuyuz?

Kanka nasıl yapacagını anlatıyım. menü > ayarlar > ekran > akıllı ana sayfa.. bu yolu takip et. daha sonra seceneklerde bildigin gibi 4 tane var bunların 3 ü saat bir tanesi akıllı ana ekran. şimdi akıllı ana ekrana gel abi. düzenle var orada. ona tıkla karsına menü gelecek.. en üstte tekli saat yazar hatta. şimdi oradaki seceneklerın hiç birisinde tik işareti yanı tamam işareti olmasın hepsi boş olsun. sonra kaydet de ayarla de.. işlem tamam :)

----------Eklendi @ 12:38:29 ---------- Yazıldı @ 12:36:56 ----------

birşey sormak istiyorum vallahi kafayı yiyecem.

mesela opera miniyi kullanıyorum o anda bir mesaj geldi onu okuyacam kapatmak zorunda kalıyorum opera miniyi mesaj okumak için programı alta nasıl atabilirim bulamadım.

bende kafayı yiyyorum dostum :) ama malesef alt+tab özelliği yok bu telefonda.. kapaatıp mesaja ancak öyle bakabilirsin

bsliali

Üye
arkadaşlar telefonda internet kullanırken şarj süresi çok kısalıyor internete hiç girmezsem mesaj attığım taktirde 3 gün gidiyor ama internet+mesaj olursa 2 gün gidiyor sizdede aynımı ?

murderface37

murderface37

Üye
arkadaşlar telefonda internet kullanırken şarj süresi çok kısalıyor internete hiç girmezsem mesaj attığım taktirde 3 gün gidiyor ama internet+mesaj olursa 2 gün gidiyor sizdede aynımı ?
valla benımde oyle kanka yapacak birşey yok :S ikisini aynı anda kullanmamak lazım

tugrulcitekci

Üye
arkadslar suan telfondan giriyorum bir sorum olack operanin hangi surumunu kullanayim bazilarinda karakter sorunu oluyor karaktr sorunu olmyan surum hangisi tesekkrlr

bsliali

Üye
ben opera 4.3 kullaniyorum google menusunde sorun yok adres yazman istersen karakterler karisiyor ama genel olarak cok iyi kullaniliyor

akkolmurat

akkolmurat

Üye
Arkadaşlar merhaba ben de dün siyahını alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Hemen daha Bismillah ilk sorumu sorayım :ehe

Mesaj yazarken Türkçe ve diğer noktalı karakterlerin çıkmaması için ayarlardan yazım dilini İngilizce yapıyorum fakat bunu sabitleyemiyorum. Mesajlardan çıkınca gene eski haline dönüyor bunu çözümünü bilen var mı? sürekli ingilizce'de kalmasını istiyorum.

tugrulcitekci

Üye
benm bi sorum olacak ta ;) ben youtube tan video acamiyorum baglanti yok uyarisi aliyorum yardimci olursani sevinirim bu arada bikac foto cektm cok yakin zamnda paylasacagim

HcPsi

Üye
Kanka nasıl yapacagını anlatıyım. menü > ayarlar > ekran > akıllı ana sayfa.. bu yolu takip et. daha sonra seceneklerde bildigin gibi 4 tane var bunların 3 ü saat bir tanesi akıllı ana ekran. şimdi akıllı ana ekrana gel abi. düzenle var orada. ona tıkla karsına menü gelecek.. en üstte tekli saat yazar hatta. şimdi oradaki seceneklerın hiç birisinde tik işareti yanı tamam işareti olmasın hepsi boş olsun. sonra kaydet de ayarla de.. işlem tamam :)

----------Eklendi @ 12:38:29 ---------- Yazıldı @ 12:36:56 ----------

bende kafayı yiyyorum dostum :) ama malesef alt+tab özelliği yok bu telefonda.. kapaatıp mesaja ancak öyle bakabilirsin
Cevap için sağol dostum. O zaman bu telefon bir fiyasko.. MSN kullanıyorum mesela mesaj geldi okumak için MSN'den çık mesaj oku tekrar bağlan vs..

murderface37

murderface37

Üye
benm bi sorum olacak ta ;) ben youtube tan video acamiyorum baglanti yok uyarisi aliyorum yardimci olursani sevinirim bu arada bikac foto cektm cok yakin zamnda paylasacagim

dostum bendede o sorun vardı onu wi-fi ıle bağlanarak cozudum. ınternet ayarlarından vod ayarını modemı secmeliisn o zaman düzeliyor :)

----------Eklendi @ 12:58:03 ---------- Yazıldı @ 12:55:18 ----------

Cevap için sağol dostum. O zaman bu telefon bir fiyasko.. MSN kullanıyorum mesela mesaj geldi okumak için MSN'den çık mesaj oku tekrar bağlan vs..
dostum telefonu kaça aldın ? en fazla 280 tl falandır. ben o fiyata aldım şahsen.. o yüzden 280 tl civarındakı bi telefondan fazla birşey beklememek lazım demi. sonuçta bu blackberry yada e72 değil.. çok para verirsin her özelliği olan bir telefon alırsın yada az para verırsın olanla yetınmek zorunda kalırsın.. :)

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
birşey sormak istiyorum vallahi kafayı yiyecem.

Mesela opera miniyi kullanıyorum o anda bir mesaj geldi onu okuyacam kapatmak zorunda kalıyorum opera miniyi mesaj okumak için programı alta nasıl atabilirim bulamadım.

bende yapamadım ustam ya

ibrdd

Üye
arkadaşlar arkadaşıma yeni aldık bu telden. 8gb hafıza kartı da almayı düşünüyoruz. Kartı doldurunca aşırı bi kasma oluyor mu 16 kullanan arkadaş var mı? Kingston dışında alsak ucızından bir fark olur mu?
Kart fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz? Kingston 8 gb 40 lira doğru mudur?

bsliali

Üye
hafiza kartinda bence toshiba kingstindan daha iyi toshiba cok hizli almisken iyisini al istersen...ama bu tlefona 8 gb gerek bile yok

tugrulcitekci

Üye
arkadaşlar arkadaşıma yeni aldık bu telden. 8gb hafıza kartı da almayı düşünüyoruz. Kartı doldurunca aşırı bi kasma oluyor mu 16 kullanan arkadaş var mı? Kingston dışında alsak ucızından bir fark olur mu?
Kart fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz? Kingston 8 gb 40 lira doğru mudur?

telefon 8gb kdr destekliyor 16 gb i kaldirmaz diger sorularin hakknda bi fikrim yok :)

• Beğen
Tepkiler: murderface37
murderface37

murderface37

Üye
bende toshiba 2 gb kullanıyorum.. oldukça güzel :) artıyo bile 2gb

ibrdd

Üye
Müzik dışındaki dosyalar ne kadar yer kaplıyor?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: beko_heko ve murderface37
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
aRKADASLAR BU ASIRDA FOTOGRAF PAYLASRSNZ INSALLAH :off:

murderface37

murderface37

Üye
evet atkadaşlar bugun sabah bir kaç tane fotograf çektim.. hemen paylasıyorum :)

Resim 1 ( Evin Balkonundan Çektim )

Resim 2 ( Evin Balkonundan Çektim 2 )

Resim 3 ( Evin Balkonundan Çektim 3 )

Resim 4 ( Odamda bulunan Türk Hava Yolları Maketi )

Resim 5 ( Gitarlarım )

Fotoğraf ayarı 1600 X 1200 boyutundadır.. Resim Kalitesi En iyi Seçilidir...

Resimler Bunlar Arkadaşlar :):aha::aha:

Üst Alt