SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benimde size bir kaç sorum olucak bu telefonla ilgili:

1) Telefona film atcam özelliklerinden baktım mp4 320*240 ceviyorum ama telefona attıgımda açmıyor. napmam lazım ?
2) Ben telefonda kendime özel profil oluşturdum ses profillerinden ayrıca titreşimsiz kullanmak için ama uyarı sesimi tamamen kısmam rağmen batarya azaldığı zaman, kontör bakiyesi sorguladıgım zaman uyarı sesi geliyor. ne yapıcam ?
3) Telefonun saati bazen kendi kendine duruyormu bilmiyorum yarım saat yada 15dk civarı geç kalıyor o kadar ayarlıyorum otomatik güncellede diyorum, güncellemeyi kapatda diyorum olmuyor. Bir bilginiz varmı ?
4) Telefon kamerasında zoom özelliği yokmu ?

1-)tELEFON kULLANMA kULAVUZUNDAN BAKABİLİRSİN ARKADAŞIM BEN DERDİM ama kılavuz yanımda değil...

2-)uyarı seslerini kapatmak için titreşime alman lazım o istedğini yapamadım ben kb

3-)bataryayı çıkarınca saati tekrar ayar yapman qerekir :yuru
4-)düşük Özelliklerde zoom yapılıyo resime bakarkende zoom yapabilirsinm:evet:

----------Eklendi @ 17:59:31 ---------- Yazıldı @ 17:57:16 ----------

gscassio eyvallah kardeşim baştan sona okudum konuyu çok emeğin geçmiş
sorduğum soruları anladım sadece tele operayı nasıl yüklicem onu da bilmiyorum da

----------Eklendi @ 20:30:30 ---------- Yazıldı @ 20:13:54 ----------

bir de vod ayarları diye birşey var ona girince avea mobilvizyon seçili onu ne yapmam gerekiyo ya da öyle mi kalsın tel net paketimden nete giriyor ama wifiden giremiyorum :S

onu paketten girmek için avea gprs wap yap wifiden girmek içinse wifi adını seç internet profillerindende aynısınıseç :aman2:

----------Eklendi @ 18:00:24 ---------- Yazıldı @ 17:59:31 ----------

sorunuu tekrar alsam

sorum şuydu:

arkadaşlar benim cihaz opera 4 ü açıyor ama opera 6 indirdim indirdi çalıştırdım load kısmı biraz doldu ve sonra kesinlikle tek tık bile ilerlemedi neden acaba hatsız kullandığımdan olabilir mi ? bi de facedeki videoların sadece youtube bağlantılı olanlarını açıyor iğerlerini açmıyor bu olay sadece benim cihazımdan mı kaynaklı hepsi aynı mı ? açmak için ne yapmalıyım ... ayrıca telefonu hatsız kullanıyorum.. wifile bağlanıyorum..modem markam zyxel

----------Eklendi @ 19:33:48 ---------- Yazıldı @ 19:31:21 ----------

werdiim lnkteki operayı kur + hat ile dene :bye2:

----------Eklendi @ 18:01:52 ---------- Yazıldı @ 18:00:24 ----------

1)Ayarlardan internet icn varsayilan bellegin hafiza karti oldugunda hafiza kartinin bellegini kullanacaktir aynisi bende de olmustu ayarlayinca sorun olmadi bi daha 2)Kotanin fazla yenmesinin telefonla alakali oldugunu sanmiyorum internet pakediyle alakalidir 3)Wi-Fi=wireless yani baglandigin modemle ilgili 4)Msn programinin ne kadar yiyecegi hakkinda bi fikrim yok

paketin fazla yemesinin opera ile açıp görüntü kalitesini en düşüğe getirerek çözüleceğine umudum war :heyo:

----------Eklendi @ 18:03:06 ---------- Yazıldı @ 18:01:52 ----------

:sopa:
gscassio eyvallah kardeşim baştan sona okudum konuyu çok emeğin geçmiş
sorduğum soruları anladım sadece tele operayı nasıl yüklicem onu da bilmiyorum da

----------Eklendi @ 20:30:30 ---------- Yazıldı @ 20:13:54 ----------

bir de vod ayarları diye birşey var ona girince avea mobilvizyon seçili onu ne yapmam gerekiyo ya da öyle mi kalsın tel net paketimden nete giriyor ama wifiden giremiyorum :S

NE DEMEK ARKADAŞIM ÖneMLİ DEĞİL HeR ZaMan

----------Eklendi @ 18:04:24 ---------- Yazıldı @ 18:03:06 ----------

GSCASSİO bi yardımcı olmadın bize ha :))

OLdum Dostum yardımcı ama qaliba qeç kaldım özür dilerim sorularının cevaplarını alamayanlar özel mesaj atabilirler

----------Eklendi @ 18:04:58 ---------- Yazıldı @ 18:04:24 ----------

Telefonun Kamerası İle Çekilmiş Fotoları Lütfen Gönderelim Lütfen Diyorum:heyo::heyo::heyo:

ero21

Üye
GSCASSİO baştacısın :)) link nerde göremedim kusura bakma bi daha verirsen makbule geçer.. ayrıca ben facede youtube bağlantılı videoları açabiliyorum diğerlerini açamıyorum bunla ilgili bir bilgin var mı ? sei de yorduk ama kusura bakma :)

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
GSCASSİO baştacısın :)) link nerde göremedim kusura bakma bi daha verirsen makbule geçer.. ayrıca ben facede youtube bağlantılı videoları açabiliyorum diğerlerini açamıyorum bunla ilgili bir bilgin var mı ? sei de yorduk ama kusura bakma :)

Çok Teşekkür arkadaşım sizlerde öylesiniz buyur link hepsi açmayabilir bilgilerinize Buyrunn

----------Eklendi @ 00:17:49 ---------- Yazıldı @ 00:14:31 ----------

Herkese İlgilerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır amaa hız kesmiyoruz devam ediyoruz

ero21

Üye
abicim seni yorduk ama bu verdiğin linkteki dosyaların içinden opera 6 yı arşivden çıkardığım zaman bir sürü dosya çıkıyor hangisini yükleyecenm tele ?
Çok Teşekkür arkadaşım sizlerde öylesiniz buyur link hepsi açmayabilir bilgilerinize Buyrunn

----------Eklendi @ 00:17:49 ---------- Yazıldı @ 00:14:31 ----------

Herkese İlgilerinden dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır amaa hız kesmiyoruz devam ediyoruz

fenerli34

fenerli34

Üye
ya arkadaşlar ben eve gelip profilimide modemi ayarlayarak modeme bağlanıyorum ve de interneti açıyorum siteye girmiyor ve de telefonu kapatıp açınca tekrar giriyorum site açılıyor bunun nedeni ne olabilir

ero21

Üye
arkadaşlar ben ilacımı buldumm :)) BOLT BROWSER bütün siteleri web tabanlı açıyor :)) harika bişey linki veriyorum isteyenlere:

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben ilacımı buldumm :)) BOLT BROWSER bütün siteleri web tabanlı açıyor :)) harika bişey linki veriyorum isteyenlere:

Benim Werdiğim Linktede wardı ama yinede teşekkür ederim :yuru

----------Eklendi @ 23:45:48 ---------- Yazıldı @ 23:43:59 ----------

abicim seni yorduk ama bu verdiğin linkteki dosyaların içinden opera 6 yı arşivden çıkardığım zaman bir sürü dosya çıkıyor hangisini yükleyecenm tele ?
O Arşiv zaten javadır rar değildir bilgisayarına java yükle yok ben uqraşmam dersen direk at onu teline ama sonunun .rar değilde .jar olmasına dikkat et o linktekinin donu .jar yani direk atablrsin sen yinede javayı yükle bilgisayarına :naughty::naughty:

LTWYL

Üye
Arkadaşlar bende s3353 yeni aldım fakat kendi kendine hareket ediyor saga sola gidiyor tuşlar kilitliyken bile tuşa basılmış gibi uyarı veriyor yeni çıkarttım kutusundan ve direk böyle bi sorunla karşılaştım :( Dokunmatik bölgenin hassasiyetinide düşürdüm ama boş dururken veya telefon açılır açılmaz çok hızlı şekilde nesnelere gidiyor rehbere girince aşşagı yukarı kaydırıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. :megafon:

Up. |-)

munire58

Üye
sanırım benim soruma yanıt verilmeyecek :)

ero21

Üye
senin verdiğin link süperdi zaten de ben kuramadım ama yardımcı olmuşsun deneyip yapcam inşallah allah razı olsun senden
Benim Werdiğim Linktede wardı ama yinede teşekkür ederim :yuru

----------Eklendi @ 23:45:48 ---------- Yazıldı @ 23:43:59 ----------

O Arşiv zaten javadır rar değildir bilgisayarına java yükle yok ben uqraşmam dersen direk at onu teline ama sonunun .rar değilde .jar olmasına dikkat et o linktekinin donu .jar yani direk atablrsin sen yinede javayı yükle bilgisayarına :naughty::naughty:

• Beğen
Tepkiler: GSCASSİO

senamore

Üye
çok cahilim bu konuda yardım ederseniz sevinirim evdeki bilgisayarımda internet var ve ben telefondan wi-fi yle bağlanabilir miyim?

• Beğen

ero21

Üye
denedim oldu ama bazıları çalışmıyor :)) emeğine eline koluna sağLık :))
senin verdiğin link süperdi zaten de ben kuramadım ama yardımcı olmuşsun deneyip yapcam inşallah allah razı olsun senden

• Beğen

LTWYL

Üye

Up.:megafon::megafon:

----------Eklendi @ 22:18:21 ---------- Yazıldı @ 22:17:27 ----------

Arkadaşlar bende s3353 yeni aldım fakat kendi kendine hareket ediyor saga sola gidiyor tuşlar kilitliyken bile tuşa basılmış gibi uyarı veriyor yeni çıkarttım kutusundan ve direk böyle bi sorunla karşılaştım :( Dokunmatik bölgenin hassasiyetinide düşürdüm ama boş dururken veya telefon açılır açılmaz çok hızlı şekilde nesnelere gidiyor rehbere girince aşşagı yukarı kaydırıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. :megafon:

Şuna bi cevap verin artık ya bekliyorum arkadaşlar yardım plzz :vur

agulhan

Üye
merhabalar baştan sona yorumları okudum ama soruma cevap bulamadım bu yüzden siteye kaydolup sorumu sormak istedim telefon bugün geçti elime wi-fi den facebook twittera girmek için bilgilerimi yazıp giriş yap dediğim de geçersiz e posta uyarısıyla karşılaştım ve ne yaptıysam giremedim bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim :)

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
çok cahilim bu konuda yardım ederseniz sevinirim evdeki bilgisayarımda internet var ve ben telefondan wi-fi yle bağlanabilir miyim?
Modemin Wireless modem ise girebilirsin
MENÜ<UYGULAMALAR<9-WİFİ<ORTA TUŞ WİFİ AÇ<SONRA MODEMİN NEYSE BAQLAN ONA SONRA
BAĞLANDKTAN SONRA TEKRAR ANA MENÜYE DÖN İNTERNETE BAS SEÇENEKLER YAP<<<AYARLARA GİR SONRA İNTERNET PROFİLLERİNDEN WİFİ ADINI SEÇ VE İŞ TAMAM :)

----------Eklendi @ 22:36:56 ---------- Yazıldı @ 22:34:42 ----------

denedim oldu ama bazıları çalışmıyor :)) emeğine eline koluna sağLık :))

ero21 sana ne desem azdr ya bide bnm işimi yapsanz :hmmm

----------Eklendi @ 22:37:54 ---------- Yazıldı @ 22:36:56 ----------

Up.:megafon::megafon:

----------Eklendi @ 22:18:21 ---------- Yazıldı @ 22:17:27 ----------

Şuna bi cevap verin artık ya bekliyorum arkadaşlar yardım plzz :vur

Önceki Sayfalarda denediğim şeyi yyazmştm bakablrsn dene biraz üzerinde bant varsa onuda çkar :bann:

----------Eklendi @ 22:38:37 ---------- Yazıldı @ 22:37:54 ----------

:heyo:
merhabalar baştan sona yorumları okudum ama soruma cevap bulamadım bu yüzden siteye kaydolup sorumu sormak istedim telefon bugün geçti elime wi-fi den facebook twittera girmek için bilgilerimi yazıp giriş yap dediğim de geçersiz e posta uyarısıyla karşılaştım ve ne yaptıysam giremedim bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim :)

Operayı yükle kardeş

agulhan

Üye
operayı yorumları okuduğum zaman yüklemiştim oradan da giremedim aynı uyarıyı verdi

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
:aman2:Hattın Türkcell Galiba şimdi Sabah Uyanınca yemeğini ye doğru türkcelle Onlar yaparlar kardeş

ero21

Üye
modemin kablosuz ağı destekliyorsa wifi yi kullanarak bağlanabilirsin..

Üst Alt