SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Cewapppp Bekliyorumm(h)

kanarya_avcisi

Üye
MP4 E ÇEVİRİP BİR KLİBİ İZLEDİM TREVİDE..AMA PEK HOŞUMA GİTMEDİ PERFORMANSI..GÖRÜNTÜ İLE SES BİRBİRİNİ TUTMUYOR..BUDA KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ ÇIKARIYOR ORTAYA..AYRICA YOUTUBE VİDEOLARINI İZLERKEN İLERİ VEYA GERİ GİTME ŞANSI TANIMIYOR..:vur

fuy

Üye
sym tuşu ne işe yarıyor ?

0m0m

Üye
sym tuşu mesajda sembollerin çıkmasını sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87

munire58

Üye
S3353 model Telefonlarda Bluetooth çok yavaş yani servise yollasanda sana aynısını geri yolluycaklar boşuna uğraşma derim... Vodafone mobil internetten fazlasını bekleme wi-fi den takıl mobil internette 8 mb bekleme yani :)

Menü > Uygulamalar > Wi-Fi > Wi-Fi Açık > Gelen modem isimlerinden bir tanesini yaz daha sonra sifreni gir ve takıl . . .

saol arkadaşım

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
:aha: ya sorumacewap wereblck kişi yok mu ??

tankisi

Üye
varsayılan tarayıcı opra nasıl yapabiliriz ?

mg1110

Üye
İş bankasında internet şubesini kullanabilmek için telefonda İş Cep isimli program olması gerekiyor. Programı indirdim ama açarken java yazısı çıktıktan sonra siyah ekran oluyor ve öyle kalıyor hiç bir şey açılmıyor. Nedendir ne yapmam lazım bilgisi olan var mı ?

ChazmaN

ChazmaN

Üye
MP4 E ÇEVİRİP BİR KLİBİ İZLEDİM TREVİDE..AMA PEK HOŞUMA GİTMEDİ PERFORMANSI..GÖRÜNTÜ İLE SES BİRBİRİNİ TUTMUYOR..BUDA KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ ÇIKARIYOR ORTAYA..AYRICA YOUTUBE VİDEOLARINI İZLERKEN İLERİ VEYA GERİ GİTME ŞANSI TANIMIYOR..:vur

Total Video Converter adı altında bir programı öneririm yeni sürümü bu anlattığıma daha uygundur istediğin videoyu bu programa attığınızda size bazı seçenekler sunacak eğer s5333 tam ekran 3gp isterseniz size tavsiyem Sony Cellphone tıklıyarak en üsteki seçeneği yani 320*240 seçeniğini seçerek rahat ve kaliteli bir görüntüye kavuşabilirsiniz..

Örnek Olarak Bir Video Yükledim İlginize :

Saygılarımla...

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Ben allok kullanıyorum tawsiye ederim arkadaşlar güzel program:P:

kanarya_avcisi

Üye
Total Video Converter adı altında bir programı öneririm yeni sürümü bu anlattığıma daha uygundur istediğin videoyu bu programa attığınızda size bazı seçenekler sunacak eğer s5333 tam ekran 3gp isterseniz size tavsiyem Sony Cellphone tıklıyarak en üsteki seçeneği yani 320*240 seçeniğini seçerek rahat ve kaliteli bir görüntüye kavuşabilirsiniz..

Örnek Olarak Bir Video Yükledim İlginize :

Saygılarımla...

bilgi icin tsk ederim.deneyecegim.3gp de ne kadar kaliteli bir sonuc elde edecegimi merak ediyorum acikcasi.tekrardan tskler.

Berent52

Üye
Öncelikle herkese selamlar. 3 gün önce bahsi konu cep telefonundan 1 tane de ben satın aldım. Telefonu şimdilik fazla kurcalayamadım ama ilk izlenimler ''güzel'' olduğu yönünde. bi sorunuz olursa yardımcı olabildiğim kadar yardımcı olurum ama asıl yazma sebebim benim bir sorumun olması arkadaşlar. Hattımı eski telefonumdan çıkarıp yeni telefona taktım ve avea'dan servis ayarları başlıklı mesaj geldi. Hattımın yeni bir telefonda kullanılıyor olmasından dolayı servis ayarlarının yüklenmesi gerektiği içeriğini taşıyordu. Ardından 4 tane daha mesaj geldi. Mesajlar ; AVEA GPRS WAP, AVEA GPRS INTERNET, AVEA GPRS MMS VE AVEA MOBILVIZYON. evet arkadaşlar, mesajların içinde ise APN :..... Kullanıcı:..... Şifre:..... ve IP Adres:............ gibi bilgiler mevcuttu ve benden bunların telefonuma yüklenmesi istenmişti. Lütfen mazur görün yaklaşık 4 yıldır aynı hattı ve telefonu kullandığım için bu konulara biraz yabancıyım. Evet arkadaşlar, yardımcı olmanızı ümit ettiğim konu budur, bunların nasıl yükleneceğidir. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
aRKADAŞIM aYARLARDAN ŞEBEKE ORDAN BAĞLANTILARA GİR VE İSTENEN AYARLARI AYNEN YAP

saygılar..

aksaray1

Üye
Arkadaşlar şimdi bu telefonla beraber verilen bedava 6 aylık 250 mb interneti kullanmak istiyorum.Ancak turkcell wap,turkcell gprs,turkcell-mobil ayarları yapılmıştır.

yanlışlıkla ücret ödemememek için hangisi seçili olması gerekiyor? Nasıl bir ayar yapmak lazım ?

Berent52

Üye
aRKADAŞIM aYARLARDAN ŞEBEKE ORDAN BAĞLANTILARA GİR VE İSTENEN AYARLARI AYNEN YAP

saygılar..

Teşekkür ederim yardımlarınızdan dolayı. Belirttiğiniz bölüme girdim yukarda bahsettiğim AVEA MMS ve diğeri çıktı. Tekrar açtım onları SMS ile gelen bilgiler içlerinde yazıyordu ben de ''Kaydet'' tuşuna bastım ve kaydedildi. Şu an da servis ayarlarım yapılmış mı oldu ?

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
dOĞRU YAPTIYSAN EWET ARKADAŞIM YAPILMIŞ OLDU.EĞER OLMADIYSA DOĞRU AVEA ANA BAYİİLERE.. :d::d:

aksaray1

Üye
Arkadaşlar şimdi bu telefonla beraber verilen bedava 6 aylık 250 mb interneti kullanmak istiyorum.Ancak turkcell wap,turkcell gprs,turkcell-mobil ayarları yapılmıştır.

yanlışlıkla ücret ödemememek için hangisi seçili olması gerekiyor? Nasıl bir ayar yapmak lazım ?

medsss

Üye
selam arkadaşlar.bu telefondan almayı düşünüyorum.ama nimbuzz ve skype varmı öğrenmem lazım.app store dan bakabilirmisinz.yada bu iki uygulamayı bulup indirin.yardımcı olursanız çok sevinirim.acil öğrenmem lazım

Üst Alt