SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

yusuftash

yusuftash

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım bu telefonu fakat ilk sorunum net paketim var ama nete girmiyo dns başarısız diyo. wifi dende bağlanmıyo.. napmam gerek? telefonu daha yeni açtım:S

zızzz

zızzz

Üye
ayarları sıfırlamayı dene.

yusuftash

yusuftash

Üye
internet olayını hallettim yavaştan alıştım telefona ama şu ses profillerindeki normal i seçince her mesaj attığımda gelen uyuz uyarı sesini hiç bi türlü kısamadım :s sessiz modda da kullanmak istemiyorum telefonu.. bilgisi olan var mı?

MacroCosmos

Üye
GSCASSİO uygulamardan facebook'a giriyorum sonra bağlanırken bağlantı hatası diyor sürekli,telefona alalı 2 gün oldu:ağlarım:

----------Eklendi @ 16:27:29 ---------- Yazıldı @ 15:57:51 ----------

Pardon yanlış yazdım,şebeke hatası diyor:ağlarım::ağlarım:

hastroloji

hastroloji

Üye
internet olayını hallettim yavaştan alıştım telefona ama şu ses profillerindeki normal i seçince her mesaj attığımda gelen uyuz uyarı sesini hiç bi türlü kısamadım :s sessiz modda da kullanmak istemiyorum telefonu.. bilgisi olan var mı?

Menü>Ayarlar>Telefon profilleri>Normal>Düzenle>Yeni Mesaj>Uyarı sesi seviyesi (sesi kısmak istersen) kapatmak istersen Mesaj uyarı türü:Sessiz

GSCASSİO uygulamardan facebook'a giriyorum sonra bağlanırken bağlantı hatası diyor sürekli,telefona alalı 2 gün oldu:ağlarım:

Pardon yanlış yazdım,şebeke hatası diyor:ağlarım::ağlarım:

Hatınız turkcell ise Kullanıcı Profillerinde Turkcell WAP işaretli değildir.Başka bi nedeni olacağnı sanmıyorum.Bir de önbelliği , çerezleri ve geçmişi silmenizi öneririm.

duo

duo

Üye
arkadaşlar bende ch@t 335 var telefondan yasaklı sitelere giremiyorum dns ayarlarını denedim ama olmadı bu sorunu nasıl çözeriz acaba :)

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
Menü>Ayarlar>Telefon profilleri>Normal>Düzenle>Yeni Mesaj>Uyarı sesi seviyesi (sesi kısmak istersen) kapatmak istersen Mesaj uyarı türü:Sessiz

bunu yaptım ama olmuo gitmio o ses...sessiz mod hariççç

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
MacroCosmos
  • arkadaşm internet ayarlarını yapmadysan olmaz girmez tabiiki ama almadysan al we sonucunu buraya yaz ok.

saygılar..!

----------Eklendi @ 17:27:20 ---------- Yazıldı @ 17:26:30 ----------

yunus-yavuz olması lazım arkadaşm öyle bnbiraz önce yaptm :ah

----------Eklendi @ 17:27:48 ---------- Yazıldı @ 17:27:20 ----------

operaaaa yükleeeee
arkadaşlar bende ch@t 335 var telefondan yasaklı sitelere giremiyorum dns ayarlarını denedim ama olmadı bu sorunu nasıl çözeriz acaba :)

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
bnde telefonu yeni aldım çok memnunum şuanda gerçekten...
2.sorun gibi bişi var.
1.si mesaj gönderirken arasıra gönderilemiyor diyor..sonra tekrar dene diyorum öyle gidiyor
2.si mesaj gönderirken çıkan ses kapanmıyor..sadece özel modlarda kapalı..sessizde toplantıda.

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
1.sorun bendede war ama 2.sorun yok:heyo::heyo:

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
hangi profildesin ayarlarını yazsana buraya aynısını yapayım olmazsa mesaj ayarlarındandır...

hastroloji

hastroloji

Üye

bunu yaptım ama olmuo gitmio o ses...sessiz mod hariççç

Kaydet düğmesine bastın mı ?

batlı

Üye
merhabalar.Telefonu alalı 4 gün oldu kamerası dışında olumsuz bir yanını görmem diyordum fakat bazı siteleri açmadığını farkettim.Facebook,twitter da sorun yok ama foursquare,twitpic,yfrog gibi sitelerde "yetersiz bellek" uyarısı alıyorum.Hafızayla alakalı değil sanırım çünkü bomboş hafızası.belli bir sınırı mı var internetin anlayabilmiş değilim.acaba bütün kullanıcılar aynı şeyi yaşıyor mu yoksa benim telefonumda mı problem onu sormak istedim.

bırturk

Üye
bu telefondan 2 gün önce aldım am bin pişman oldum joistik tuşu dokunmatik ve bir anda sapıtıyor kendi kendine menülerde yada rehberde bir aşagı bir yukarıya gidip geliyor başka bri arkadaşımda almıştı ondada aynı şeyler oluyormuş birini aramaya kalksam başkasını arıyor şimdide wifi sapıttı internete girmek istedigimde DNS başrısız diyor ne yaptımsa aynı hatayı veriyor dün hiç bir sorun yoktu telefonu restlememe ragmen degişen bir şey yok hiç kimseye tavsiye etmem 340 tl ye aldım isteyen olursa 250 tlye verecegim sinirlerim bozuldu belki yazılım hatasıdır ama ugraşamayacgım

semih663

semih663

Üye
Arkadaşlar bende 2 gün önce bu telefonun gri rengini aldım,çok şık duruyo gerçekten wifi çekimi vs. güzel menü geçişleri,optic tuşu vs. hoşuma gitti..İlk aldığım gün dedikleri gibi 12 saat kadar şarjda beklettim.sonraki gün yolculuğa çıktık telefonu yoğun olarak kullandım :D opera'yı falan yüklemiştim net paketimden face falan derken bataryası yetmişti..Ama dün gece taktım şarja dolunca çıkardım,telefona elimi sürmedim ama bugün okulda bi bakiyim dedim kendi kendine şarjı bitmiş..Telefondan hiç bi işlem yapmadığım halde nası bitti anlayamadım..Acaba bi uygulama falan mı açık kaldı ki? Açık olan uygulamaları nası görüyoruz bi bilgisi olan? Yada varmı bunun çözümü?

cerbezeli

cerbezeli

Üye
Arkadaşlar msj gönderirken ki sesi ark. dediği gibi yapılırsa zil sesi kısılmış oluyor gönderirken ki uyarı sesi değil...
Valla bu samsung'u anlayamıyorum ben,yok o hatla olmuyor bununla kullan vs bu ne saçmalık ya...Şu anda son çare 64 k ile kullanıyorum 1 hafta süresi var eğer hala aynı sorun olursa servise vericem 1 ay dolmadan halletmem lazım telin iadesi için...:hmmm

yusuftash

yusuftash

Üye
Arkadaşlar o bahsettiğim uyarı sesini ben hallettim. telefon üzerinden sadece sessiz modda çıkmıyo o uyuz uyarı tonu. diğer modlarda çıkıyo. ancak operatör tarafından uyarıları iptal edebiliyosunuz ben yaptım turkcellden. TLMETRE KAPAT yazıp 2222'ye gönderince ne mesaj,wap bağlantısı ve arama sonrasında herhangi bir uyarı gelmiyo..

yusuftash

yusuftash

Üye
Sanırım yazılımında hata var bu telefonun. Bazen kendi kendine titremeye başlıyo.. Ve kamera fotoğraf çekerken orta tuş çalışmıyo tutukluk yapıyo.. Boşunamı veriyolar 120tl ye..

cerbezeli

cerbezeli

Üye
Sen 120 TL ye aldın ama biz 300 liraya aldık :evet: Ben kutusuyla birlikte vericem servise iade için ne halt ederlerse etsinler...Telefonu sevmiştim ama bilseydim almazdım :angry:

Üst Alt