Kesinlikle. Bunda mecbur bütün programlar, uygulamalar açık. Led zaten deli gibi şarj yiyor yanıp söndükçe. Led'i kapatsam gelen mesajlardan haberim olmuyor. Tuş kilidi aktifken bildirm geldiğinde ekran ışığı yanmıyor çünkü Chat'teki gibi. Deli şarj yiyor yani. Şarj aletiyle yapışık geziyoruz. İyi ki bayanım da çanta taşıma muhabbetimiz var. Erkek için zor bir durum.
Twitter uygulamasının sorun çıkarmaması gerekiyordu Ben yaşamadım hiç o sorunu. Facebook'tan indirilen Facebook uygulaması öyleydi, reset atıyordu açılmıyordu falan. Ama Twitter'ı ilk kez duydum. Hiç bir fikrim yok
Aynen twitter da reset atmaması gerekiyor benim de twitterı kapatınca sanki hala çalışıyormuş gibi bağlantı kuruyor telefonları psikoloğa götürmek lazım kardeşim...
Dediğim gibi yapsana yahu. İnternete yer imi ekle ya da ana sayfanı twitter yap. Ben öyle kullanıyordum. Klavyede interneti de kısayol yapmıştım, p harfine basınca uzun süre, twitter açılıyordu
Arkadaşlar Bi Yardım Edermisiniz.. Ben Oyun - Uygulama - Tema Arıyorum Fakat Burası Çok Karışık Bi Türlü Bulamadım ... Derslerde Canımız Sıkılıyor Arada Oyun Falan Oynamak Lazım =))