Bunu yükle cepten. Uygulamalara atıyor zaten doğrudan. Gir uygulamaya, programı aç. 'Yükleniyor' yazısı çıktığı zaman trackpad'i sürekli hareket ettirmen lazım. Çubuğun ilerlediğini görürsün o zaman. Öyle kuruluyor. Yer imleri ekleyebilirsin istediğin sayfaları.
Tamamdır operayı kurdum yardımınız icin tesekkur ederim.
ama bu operada sayfalar cok gec açılıyor sizlerde de oyle mi acaba bi sayfa acmaya calısıyorum neredeyse 10dk bekletiyor.:/
Tamamdır operayı kurdum yardımınız icin tesekkur ederim.
ama bu operada sayfalar cok gec açılıyor sizlerde de oyle mi acaba bi sayfa acmaya calısıyorum neredeyse 10dk bekletiyor.:/
modem olarak kullanmak cok kolay.samsung sitesinden net working isimli bir program ile tek tiklama ile giriyorsun.cepten yaziyorum k.bakma yoksa ayrintili anlatirdim.imkanin varsa az bakiver.modem olarak kullanmak cok kolay
Arkadslar benim telefonun ortasindaki dokunmatigi varya. Sag sol yukari asagi yapmaya yarayan dokunmatik yuze . Arada calisiyor arada calismiyor ama clismdigi zamanlar batarya tak cikar yapiyorum duzeliyor. Sizce neyden dolayi boyle olmustur yardim edermisiniz
Arkadslar benim telefonun ortasindaki dokunmatigi varya. Sag sol yukari asagi yapmaya yarayan dokunmatik yuze . Arada calisiyor arada calismiyor ama clismdigi zamanlar batarya tak cikar yapiyorum duzeliyor. Sizce neyden dolayi boyle olmustur yardim edermisiniz
Garantisi devam ediyorda ben bunu nasil garantiye gonderecem. Arkdasin birinden aldim ben telefoncudan degil. Garanti belgesi var ama nasil gonderecem biliyorum
Garantisi devam ediyorda ben bunu nasil garantiye gonderecem. Arkdasin birinden aldim ben telefoncudan degil. Garanti belgesi var ama nasil gonderecem biliyorum
Garanti belgen elindeyse onunla birlikte telefonu herhangi bir Samsung Garanti Merkezine götür. Zaten garanti belgesinin arkasında garanti merkezlerinin adresleri, telefonları yazar. Olmadı netten bak, sana en yakın merkeze götür. Yapıldığı zaman da sms ile bilgi veriyorlar zaten. Başka tel bulmayı unutma kendine telefon garantideyken
foursquare bilinmez mi ya nerede olduğunu bildiiriyorsun, check-in yaparak. çok gerekli birşey. ama ne yazık ki uygulaması bizim telefonda çalışmaz ondan mobile olarak giriyorum ben.