Allah Allah ben telefonu aldığımda sim kartımı taktım direk ayarsız nete bağlandım acaba ayarlarım sim karttamı kayıtlıydı hiç bilmiyorum sorunsuzca tüm internet işlevlerini kullanıyorum vallahi...
bsliali nette bende de bi sorun yok. telefonu açınca direk bağlandım zaten nete. ama e-posta ayarlarını mı yapamıyorum anlamadım. geçen hafta sadece hotmailde mi bi sorun var diye gmaiil hesabımı denedim internetten ayarlarını bulup, gmailde bi sorun çıkmadı.
arkadaşlar selam, Samsung C3222 Chat 322 Wi - fi & Dual Sim telefonu kullanıyorum, yanlız oyun kurulmuyor, fazla büyük boyuk diyor oysaki; 400kb - 500kb lık oyunları deniyorum hepsinde aynı sorunu veriyor
arkadaşlar selam, Samsung C3222 Chat 322 Wi - fi & Dual Sim telefonu kullanıyorum, yanlız oyun kurulmuyor, fazla büyük boyuk diyor oysaki; 400kb - 500kb lık oyunları deniyorum hepsinde aynı sorunu veriyor
ustam bizdede 700 üstü yüklenmiyor samsunglar öyle nedense sınırlı kb oyunlarda :S brk38 valla bilemicem ben nimbuzz ve operadan giriyorum baktım reset atıyor kullanmıyorum hiç
Arkadaşım öyle olduğu zaman alt tuşuna bas. Qwerty klavyeye dönüyor tekrar. Alt'a yeniden bastığında da normal telefon klavyesine dönüyor. Dene bakalım olacak mı?