SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Normal Sorun Var Gibi Zaten Terlemesi Farketmezde çok karanlıkta algılayıcı yanılıp yukarı aşağı Gidiyor :evet:

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
samsungların hepsi. büyük resimleri açmıyor..nokia gibi değil.nokia hepsini açardı....
internette bellek yetersiz sorunuyla hep karşılaşıcaksınız bunu unutmayın...
opera wifi ile bağlantı yapmıor..parayla çalışıyır.veya net bedavanız varsa onunla çalışır...
gizlilik kodu.ilk açtığınızda kendiniz belirlersiniz..12345 yapın tekrar sorcak onada 12345 yapın..olacaktır...yada istediğiniz rakamı girin...
terleme bende yapmıyor..çok ısınıyorsa batarya yapar..bence telefoncuya götürün..
şuana kadar çoğu samsunga tema çıkmadı.çok nadirdir...
JAR çalıştırır..bu yonde oyun program seçerseniz daha iyi olur...
içindeki oyunların hepsi paralı..sadece luxor ve klavye geliştirmek için oyunlar hariçç
telefonun bataryası çok uzun süre gidiyor..bu yüzden iyi..
güneşi arkanıza alıp çektiğiniz fotolar çok net...ama gece çekmeyin =) telefonu kullanmak istemezsenizi..
eğer kampanyalı olmasa almazdım..NOKİA dan başka telefon almazdım..ama babam sağolsun =)
operanın 6,0 versiyonunu yüklemeyin klavvyede sorun oluyor..

alıntı yapmadm gördüğüm soruları cevaplamaya çalıştım..saygılar

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
samsungların hepsi. büyük resimleri açmıyor..nokia gibi değil.nokia hepsini açardı....
internette bellek yetersiz sorunuyla hep karşılaşıcaksınız bunu unutmayın...
opera wifi ile bağlantı yapmıor..parayla çalışıyır.veya net bedavanız varsa onunla çalışır...
gizlilik kodu.ilk açtığınızda kendiniz belirlersiniz..12345 yapın tekrar sorcak onada 12345 yapın..olacaktır...yada istediğiniz rakamı girin...
terleme bende yapmıyor..çok ısınıyorsa batarya yapar..bence telefoncuya götürün..
şuana kadar çoğu samsunga tema çıkmadı.çok nadirdir...
JAR çalıştırır..bu yonde oyun program seçerseniz daha iyi olur...
içindeki oyunların hepsi paralı..sadece luxor ve klavye geliştirmek için oyunlar hariçç
telefonun bataryası çok uzun süre gidiyor..bu yüzden iyi..
güneşi arkanıza alıp çektiğiniz fotolar çok net...ama gece çekmeyin =) telefonu kullanmak istemezsenizi..
eğer kampanyalı olmasa almazdım..NOKİA dan başka telefon almazdım..ama babam sağolsun =)
operanın 6,0 versiyonunu yüklemeyin klavvyede sorun oluyor..

alıntı yapmadm gördüğüm soruları cevaplamaya çalıştım..saygılar

Ya dostum siz yapamıyosunuz operayı ben bedawaylada qiriyorum wirelesslede qiriyorum ücretlide qiriyorum hepsi oluyo ve özellikle wifi ile çoook hızlı bence MOBİL DEV SAMSUNG

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

bsliali

Üye
nokiadan sorun yaşamayan bilemez ben neler çekmedimki 5130 vardı yazılım hataları bıktırdı kaç kere servise gitti bilmiyorum bile en sonunda şikayet ettim ücret iadesi alacağım bekliyorum birdaha nokiaya yaklaşmam gibi samsung deneyeceğim bu sefer :naughty:

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
nokiadan sorun yaşamayan bilemez ben neler çekmedimki 5130 vardı yazılım hataları bıktırdı kaç kere servise gitti bilmiyorum bile en sonunda şikayet ettim ücret iadesi alacağım bekliyorum birdaha nokiaya yaklaşmam gibi samsung deneyeceğim bu sefer :naughty:

߀ncede samsunq daha iyi

ero21

Üye
millet uzun aradan sonra tekrar aranızdayım ne yaptınız ya şu bolttan video izlemenin yolunu bulamadınız mıı hala ? :ağlarım:

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
yOK aBİ YA bende tam olarak 2 haziranda geliyorumm .d.d

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
beyler ben nokia c7 kullanıyordum,kız arkadaşım olunca haliyle konusma mesajlaşma derken 1000tllk telefona yzık oluyordu :D gecenlerde bir internet sitesinde gördüm 249 tlye aldım garantilisinden :)) beyz renk çekici geldiği için onu sipariş ettim,bir haftadır kullanıyorum 1478 mesaj yazmısım :) 8 saat konusmusum ve 8gb hafıza kartının yarısından çoğu şarkıyla dolu gayette güzel telefon bence,içinde avea hattım takalı internet paketi aldım msn facebook için,gayet kullanıslı ve güzel oluyor,wi-fi ise bence bu telefondan beklentimizden yüksek yani,dışarı ses verme konusunda çok başarılı değil cihaz ama 2mgp kamera için foto çekimleri bence gayet yeterli tabi kalkıp c7 veya galaxy ile karşılaştırma yapamayız,bu telefonun adındanda belli CHAT demiş adamlar,sırf mesaj ve sosyal ağlar için uygun bir telefon :) 249 tlye bulmusken kacırmak istemedim ve aldım,memnunum gayette arkadaşlar bende foto paylaşımı yapacağım en kısa zamanda.

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

bsliali

Üye
bu telefonların üretim yeri çinmiş :S bu hiç iyi olmadı :S

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonların üretim yeri çinmiş :S bu hiç iyi olmadı :S

Samsung telefonların hepsi ya korede yada çinde üretiliyo ayrıca ülkerde türkiyede üretiliyo hacı kıllıoğullarıda :))))))

----------Eklendi @ 20:02:27 ---------- Yazıldı @ 20:01:12 ----------

beyler ben nokia c7 kullanıyordum,kız arkadaşım olunca haliyle konusma mesajlaşma derken 1000tllk telefona yzık oluyordu :D gecenlerde bir internet sitesinde gördüm 249 tlye aldım garantilisinden :)) beyz renk çekici geldiği için onu sipariş ettim,bir haftadır kullanıyorum 1478 mesaj yazmısım :) 8 saat konusmusum ve 8gb hafıza kartının yarısından çoğu şarkıyla dolu gayette güzel telefon bence,içinde avea hattım takalı internet paketi aldım msn facebook için,gayet kullanıslı ve güzel oluyor,wi-fi ise bence bu telefondan beklentimizden yüksek yani,dışarı ses verme konusunda çok başarılı değil cihaz ama 2mgp kamera için foto çekimleri bence gayet yeterli tabi kalkıp c7 veya galaxy ile karşılaştırma yapamayız,bu telefonun adındanda belli CHAT demiş adamlar,sırf mesaj ve sosyal ağlar için uygun bir telefon :) 249 tlye bulmusken kacırmak istemedim ve aldım,memnunum gayette arkadaşlar bende foto paylaşımı yapacağım en kısa zamanda.

İnşallah paylaşırsın dostum yaf :)

tayfun1039

Üye
arkadaşlar merhaba. ben bu telefonu 2 3 aydır kullanıyorum. sorunum şu:
dosyalarımdan müzik açtığımda geri tuşuna bastığım anda müzik çalar duruyo yani dosyalarımdan müzik açtığımda ana ekrana geçerken kapanıyo müzik çalar. müzik menüsünden girdiğimde bi sıkıntı yok. ben dosyalarımdan girdiğimde müzik çalar çalışmasına devam etsin istiyorum. ne yapmam lazım.???? kafayı yicem yardım lütfen.

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
kb onun çözümü yok o genellikle her telde öyledir ..

bsliali

Üye
arkadaşlar artık kesin olarak alıyorum sonunda bu telefonu :) teknosada 299 tl 25 tl türkcell indirimi 50 tl değerinde bluetooth kulaklık hediyeli yani 225 e almış gibi olcam iyimi fiyat akşam gidip alıyorum inşallah

cerbezeli

cerbezeli

Üye
Ben senin yerinde olsam bu telefondan almam,çok basit bir telefon...100-200 fazla ver git başka telefon al derim...

tayfun1039

Üye
sen gidip de 5310 gibi teli bırakırsan öyle olur tabi. nasıl pişmanım bu teli aldığıma nasıl.......

mert_013

Üye
Arkadaşlar Fotoğraf Kaiitesi Kötü değil Güzel Ama Video Vasatın Altında...

--------------- Ekleme ---------------

Buyrunnn arkadaşlar sıcacık Oyun we Uygulamalar

:naughty::naughty:

slm paylaşım için tşkl de oyunları denedik 3353 uyumlu olmasına ragmen oyun ekranı küçük tü tam ekran oymuyor sorunu nasıl düzetiriz iyi çalışmalar

bsliali

Üye
şahsen telefon merağım yoktur telefona 300 den fazla vermem gerekde yok hepsi aynı işi görüyor benim için bana mesaj yazsın internete girsin şarjı iyi gitsin yeter gerisi hiçde önemli değil çok telefon kullandım artık heves yok iş görmesi için alıyorum zaten:naughty:

GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Ben senin yerinde olsam bu telefondan almam,çok basit bir telefon...100-200 fazla ver git başka telefon al derim...

sEN bANA vER o 100-200 ü ben 2 ay ev kiralarm dostum :d::d:

----------Eklendi @ 08:40:55 ---------- Yazıldı @ 08:40:24 ----------

slm paylaşım için tşkl de oyunları denedik 3353 uyumlu olmasına ragmen oyun ekranı küçük tü tam ekran oymuyor sorunu nasıl düzetiriz iyi çalışmalar

Kardeş onların epsi uyumlu değil ya :D

----------Eklendi @ 08:41:25 ---------- Yazıldı @ 08:40:55 ----------

sen gidip de 5310 gibi teli bırakırsan öyle olur tabi. nasıl pişmanım bu teli aldığıma nasıl.......

Niye pişmansın aceba nokiadan samaunga geçiş faciası mı ?

bsliali

Üye
telefonu aldım arkadaşlar oldukça güzel bir ürünmüş iyiki almışım :oke:

kingdeath

Üye
Ya Usta Benimki Videoları Hiç Açmıo. Ne Youtube, Ne Facebook, Ne De Dailmotion. Bu Konuda Bi Bilgisi Olan yok Sanırım.

Üst Alt