senamore
Üye
ilk sayfada 4shared den oyunlari indirdim telefona attim fakat acilmiyor hicbiri uyari veriyor opera ve snaptu disinda hic bir java yi acmadi napabilirim?Mobile 9 yada getjar a gir telefondan ya da bilgisayarından veya 4shared de 320x240 java.rar diye arat bulursun maxicep den de ilgili konu lara bakabilirsiniz. 320x240 boyutunda ve 600 mb dan düşük her java yı çalıştırır.
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin samsung s3353 telefonum ve java oyunlarını açamıyorum konunun ilk sayfasındaki oyunları indirdim fakat olmuyor. şu ana kadar sadce opera 4 ve snaptü yü açtı lütfen yardımm!!! şimdiden teşekkürler...
----------Eklendi @ 17:11:58 ---------- Yazıldı @ 16:43:02 ----------
ilk sayfada 4shared den oyunlari indirdim telefona attim fakat acilmiyor hicbiri uyari veriyor opera ve snaptu disinda hic bir java yi acmadi napabilirim?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızne var ne yok paylaştm alın bnm arşivim
şimdi indiriyorum inş hallolur kafayı yiycem yoksa çok teşekkürler uğraştınız
----------Eklendi 09.05.2011 @ 00:01:47 ---------- Yazıldı 08.05.2011 @ 23:06:36 ----------
olmuyor vallahi kafayı yiycem java hatası IO istisnası diyor simgelere tıklayınca hiç birini açamadım!!!!
Arkadaşlar benim yine bi sorum olucakya ben önceden samsung u800 soul telefonumu pc studio ile modem olarak kullanıp nete giriyodum. Bu telefon kies kullanıyo biliyorumda aynı şekilde modem olarak kullanmamın bi yolu yok mu?
arkadaşlar benim sorduğum saru kaynadı gitti yardımcı olacak biri yok mu ?
arkadaşlar hepinize merhaba bu telefonu dün aldım ve ilk görüşlerim beklediğimin çok üstünde ve memnunum
ancal telefondan çok anlayan biri değilim ve sizlerden bilgi almak istediğim konular var yardımcı olursanız sevinirim, şöyle sıralıyım
1) İnternetteyken tel bazen yetersiz bellek diyor ve orada kalıyor site bunun nedeni ya da çaresi var mı
2) Benim net paketim vardı ve bu telde de devam ediyor ancak nete girdim ve daha önce yemediği kadar kota yedive 100 mb galiba ay sonunu görmicek video falanda açmadım hiç
3)Tel wi-fiye bağlıyken nete girdiğimde wifiden mi bağlanıyor internet paketimden mi yani tel kendisi wifi yi mi seçer bu benim için önemli
4)Telefondaki msn programı çok kota yer mi
arkadaşlar biraz fazla sordum ama dediğim gibi çok anlamıyorum telden ve de daha önce cihazı alıpta sorunlarını çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum
şimdiden çok teşekkür ederim
benim telefon halloldu sanirim o dedigim yontemi uygulamadim fakat internette buldugum bi kac sifreyi denemistim uyari veriyodu ama noldu ne bitti anlamadim ama duzeldi ama onemli olan buyardim etmeye calisanlara tesekkurler
sorunuu tekrar alsam
sorum şuydu:
arkadaşlar benim cihaz opera 4 ü açıyor ama opera 6 indirdim indirdi çalıştırdım load kısmı biraz doldu ve sonra kesinlikle tek tık bile ilerlemedi neden acaba hatsız kullandığımdan olabilir mi ? bi de facedeki videoların sadece youtube bağlantılı olanlarını açıyor iğerlerini açmıyor bu olay sadece benim cihazımdan mı kaynaklı hepsi aynı mı ? açmak için ne yapmalıyım ... ayrıca telefonu hatsız kullanıyorum.. wifile bağlanıyorum..modem markam zyxel
----------Eklendi @ 19:33:48 ---------- Yazıldı @ 19:31:21 ----------
ero nasıl yükledin operayı tele pek anlamıyorum da
hayır samsung S3353 ch@t bu telefona uygun bi şey arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?