Samsung S3 Şarjın Daha Uzun Gitmesi İçin (Bi Öneri)

Sponsorlu Bağlantılar

cemozt4

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S3 Şarjın Daha Uzun Gitmesi İçin (Bi Öneri)
merhaba arkadaşlar

samsung s3 telefonumda %'lik dilimin dilimin çok verimli çalişmadiğini gördüm ve bununla ilgili gerek yurtiçi gerek yurtdişi sitelerinde yaptiğim ve %100 olumlu sonuç veren bi çözüm buldum aşamalar şu şekilde

1. Ilk önce şarji %10'a kadar düşürüp tam bi şarj olmasini sağliyoruz
2.%100 olunca telefonumuzdan *#0228# tuşlayip quick start yapiyoruz (batarya seviyesinde gözle görülür bi %'lik düşüş olacak bunun amaci batarya içindeki hücreleri bi araya toplamak siklaştirmakmiş)
3.telefonu tekrar şarja bağlayip dolana kadar tutuyoruz

bu yöntemle telefonum stabil facebook,twiter,internet kullandiğim zaman 2 günün altina düşmüyor.ayar belli bi süre bozuldugunda bunu ayda 2 kere yapiyorum inşallah yardimci olabilmişimdir

Jomolocco

Jomolocco

Üye
:tşk:

BlindMyEyes

BlindMyEyes

Üye
Peki bunun bataryaya ya da telefona herhangi bir sorun oluşturduğu gözlemlenmiş mi?

cemozt4

Üye
    Konu Sahibi
Peki bunun bataryaya ya da telefona herhangi bir sorun oluşturduğu gözlemlenmiş mi?

Araştırdığım sitelerde bu tür bi paylaşım yok bu samsungun özel kodlarından biri kalibrasyonun batarya ve telefona ne kadar zararı varsa o kadar vardır diye düşünüyorum

Ahmet Zıya

Üye
Bu uygulamayı deneyen arkadaşlarımız var mı şuanda? Samimi bir cevap bekliyorum, gerçekten etkili oluyor mu? Şarj'ın daha uzun gittiği gözle görülür bir şekilde belirgin mi ?

hükümdağı

hükümdağı

Üye
Evet bende merak ediyorum sarj uzun gidecek diye telefon elimizde kalmasın

cemozt4

Üye
    Konu Sahibi
Bu uygulamayı deneyen arkadaşlarımız var mı şuanda? Samimi bir cevap bekliyorum, gerçekten etkili oluyor mu? Şarj'ın daha uzun gittiği gözle görülür bir şekilde belirgin mi ?
En Az 2 gün aktif kullanımda benim dışımda başka bi arkadaş denemedi sanırım

uncanny_young

Üye
Dün yaptım bende verdiğin kod batarya durumunu görme kodu yüzde on vardı sarj yaptigmda ve yüzde dörde düştü sonra ful sarj ettim yine yaptım yüzde doksansekiz e düştü ve yine fulledim şuan keşke yapmasamiydim diye düşünüyorum değişen birsey olmadı sanki normalden fazla mi gidiyor diye düşünmeye başladım:) telefon daha bir kaç günlük sarj ise 10 15 saat arası gidiyor ekran toplamda 3 4 saat açık net arada bir face messenger ve cok nadir whatsap yarım saatte yakın konuşma onbeş yirmi mesaj kullanım bu şekilde

• Beğen
Tepkiler: serseri058
Artles

Artles

Üye
Dün yaptım bende verdiğin kod batarya durumunu görme kodu yüzde on vardı sarj yaptigmda ve yüzde dörde düştü sonra ful sarj ettim yine yaptım yüzde doksansekiz e düştü ve yine fulledim şuan keşke yapmasamiydim diye düşünüyorum değişen birsey olmadı sanki normalden fazla mi gidiyor diye düşünmeye başladım:) telefon daha bir kaç günlük sarj ise 10 15 saat arası gidiyor ekran toplamda 3 4 saat açık net arada bir face messenger ve cok nadir whatsap yarım saatte yakın konuşma onbeş yirmi mesaj kullanım bu şekilde

Normal.

V/RS

V/RS

Üye
ben quickstart a basınca tuşlar kilitleniyo nasıl iş anlamadım :D

Üst Alt