Samsung Galaxy S3, 29 saniyede %100 şarj edildi!

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3, 29 saniyede %100 şarj edildi!
Günümüzde akıllı telefonlarımızda yaşarığımız en büyük sorunlardan biridir şarj sorunu. Tüketicilerin canını sıkan bu sorun yakında nanoteknoloji sayesinde çözülebilecek.

Bu konuyla alakalı uzun bir süredir çalışma yapan İsrailli şirket StoreDot bugün yeni batarya şarj cihazını tanıttı. Bu cihaz nanoteknoloji sayesinde çok kısa bir sürede akıllı telefonları tam şarj etmeyi hedefliyor. Bu konuda bir test videosu yayınlayan firma, şarjı %27 olan Galaxy S3 model akıllı telefonu sadece 29 saniye içerisinde %100 şarj etmeyi başardı.

Nanodots isimli cihazın ileride dizüstü bilgisayarlar için olanı da üretileceği belirtilirken cihazın seri üretiminin ise 2016 yılında başlayacağı belirtiliyor.
YOUTUBE GİREMEYENLER DNS:4.2.2.3
4.2.2.4

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: The Benefit ve mehsevim

harmless07

harmless07

Üye
süper bi fikir ve buluş çok işe yarıyacak ve çok satılacak bence -teşekkürler bilgi için

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Gerçekse harika.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
0MG90

0MG90

Üye
Bataryayı öldürmesin?

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
ByTameral

ByTameral

Üye
hızlı şarj eder ama hızlıda şarjını bitirir :)

• Beğen
Tepkiler: ExpertMurderer
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bence bunun icin yeni bir Batarya üretilir.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ayrica nokianin katlanilabilir bataryasinida unutmamak lazim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sarj süresi sıkıntı degil dayanması önemli.İphone 5s'e 2500 civarı bi batarya konsa harika olmaz mı?
Android için de G2 kullanıyorum mesela çok da memnunum batarya performansından ama üreticiler sınır tanımak bilmiyor sırf kagıt üstünde lider olmak için yok 2K ekran yok 8 çekirdek yok 3-4 gb ram gereksiz seyler bunlar.Özellikle ekran en büyük batarya düsmanı en kürek telefon bile 6'' olsun hadi 17'' monitörlü masaüstü pc'mde 1280 x 1024 çözünürlük kullanırken ne isime yarıyacak ufacık cihazda full hd? Bana hızlı sarj degil dayanan sarj lazım.Nasıl batarya üretirse üretsin sarj edilebilirlik sayısı vardır bataryanın bu cihaz o bataryayı öldürür özel bataryası bile olsa..

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
PriZm

PriZm

Üye
Bataryayı rahat öldürür bu.Patlama riski bile olur.

blacktalon

blacktalon

Üye
2016da oramıza buramıza kablo bağlayıp elektrik üreterek bataryayı 20 saniyede doldurma gibi şeyler çıkacak heralde

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Ben bunu bu sene içinde de yapabiliyorum az önce telefonu şarja taktım 23 saniyede şarjı doldu :ehe

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sarj süresi sıkıntı degil dayanması önemli.İphone 5s'e 2500 civarı bi batarya konsa harika olmaz mı?
Android için de G2 kullanıyorum mesela çok da memnunum batarya performansından ama üreticiler sınır tanımak bilmiyor sırf kagıt üstünde lider olmak için yok 2K ekran yok 8 çekirdek yok 3-4 gb ram gereksiz seyler bunlar.Özellikle ekran en büyük batarya düsmanı en kürek telefon bile 6'' olsun hadi 17'' monitörlü masaüstü pc'mde 1280 x 1024 çözünürlük kullanırken ne isime yarıyacak ufacık cihazda fu ll hd? Bana hızlı sarj degil dayanan sarj lazım.Nasıl batarya üretirse üretsin sarj edilebilirlik sayısı vardır bataryanın bu cihaz o bataryayı öldürür özel bataryası bile olsa..

aynen katılıyorum. birde batarya teknolojisi diğer donanım ekipmanları yanında oldukça geride. bataryaların kapasiteleri artmalı işlemcilere ekstra çekirdek koyma yerine saat hızlarını arttırmak daha mantıklı olacak zaten iki çekirdekli cihazlar dahi yeterince performans veriyorlar.

Üst Alt