Samsung Pocket ( GT- S5300 ) Rootlamak İsteyen Buraya Boşuna Arama Gel Bak!

realclan

Üye
sğl kardeş süper root suz olmuyor valla..

Tepkiler: kensoft2007

ukyo29

Üye
arkadaşlar root yaptım cihaz açılmıyor, açılmadığı için unroot da yapamıyorum lütfen yardım edin

s.akardeşm apply update from sdcart bu scenegi nasıl secipte diger kısma geciyrz ben becermedim

Konu Sahibi
Hocam işlemci hızını artırmak için çeşitli programlar var onları kullanmak için root gereklidir. Ayrıca reklam engelleme tarzı programlarda gene root gerekir. E yada H çıkmaması internetinde sıkıntı olduğunu gösteriyor servis ayarlarını kontrol et bence.
bşi sorcm o resmdeki telefonda ses wrme-menu-kilit tuşna basyor ama bnde champ wap menu tuşu yok ordaki menu tuşunun oldugu yerde geri tuşu wap ben neye basıcam
bide rootu kaldrınca ne oluyor faydası ne zararı ne solermsin?
Telefonunun pocket olduğundan eminmisin?
arkadaşlar root yaptım cihaz açılmıyor, açılmadığı için unroot da yapamıyorum lütfen yardım edin
Hocam kimsede bi sıkıntı çıkarmadı bu şimdiye kadar bi kontrol et başka bişeyden olabilir.
s.akardeşm apply update from sdcart bu scenegi nasıl secipte diger kısma geciyrz ben becermedim
Telefonu kapat bataryanı çıkar 5 dakka sonra tekrar bataryayı tak sonra önce ses açmaya ve orta tuşa basılı tutarak kapat tuşuna basılı tut telefonun ekranında apply update gelicektir.

Kardeşim rica etsem bu telefona uygun root ve clockwork dosyalarını bulabilir misin ?

towelroot ile olmaz mi kendi sitesinde all phone ifadesini kullanmis baska bi sitede de android 4.4 4.3 4.2 4.1 4.0 3.0 2.3 vs surrumlerde calisir demistowelroot ile olmaz mi kendi sitesinde all phone ifadesini kullanmis baska bi sitede de android 4.4 4.3 4.2 4.1 4.0 3.0 2.3 vs surrumlerde calisir demis

hayır universal androot programı apk yani yüklücen root etcen basit Google da arat

Şey biz bunu bilgisayar dan mı indireceğiz .yoksa telefon a mı .......?-:-o
Şey telefonu resetlemek kapatıp açmak değilmi .?:-(

ya dostum ben dediğin gibi yaptım..ama bende sadece Super User programı geldi diğer program gelmedi..bu root işlemi başarılı olmuşmudur vede bu root dan sonra android marketteki engel kalkaarmı...şimdiden teşekkürler