kensoft2007
Üye
-
Konu Sahibi
-
Değerli Arkadaşım Ben Bizat Kendi Telefonumda Denedim Oldu. Sen Muhtemelen Yanlış Yapmışsındır. Sana Tekrar Basitçene Anlatayım; Klasörün İçindeki Update.zip Dosyasını telefonun sd havzasına atıcaksın ondan sonra boot ekranında apply update from sdcart kapatma tuşuyla seçiceksin sonra update.zip dosyasını seçiceksin ve tammlanmasını bekleyeceksin işlem bu kadar tekrar dene.Deniyorum İnşallah Sorun Çıkmaz Pocketle ...
- - - Eklendi - - -
Olmadı Beyler....
Tabi Olucak. %100 Garanti Veriyorum Olacağına Dairkardeşim adamın dibisin be oldu bendede çook saoool..
Samsung Galaxy Pocket Modeli İçin Bir Root Yöntemidir.Bence birşey olmaz yaptım galaxy wonder sonra unroot yaptımbakalım kernel falan diyorlar ama anlamadım.
Olumlu Yorumun İçin Ben Teşekkür Ederim. Paylaşmak Güzeldir.Teşekkürler daha dün aldım teli bu gün sayende root ladım
arkadasım bende samsung 5300 var deniyorum ama battary cıkmıyor tlfnda hic bisey degismedi sana zahmet ne yapmam gerek söylermisin emeklerine saglık
- - - Eklendi - - -
ben yapamadım galıba arkadasım yardımcı olurmusun samsung 5300 var bende supr user cıkıyo battary saver cıkmıyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?