Samsung pişmanliktir !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
Samsung pişmanliktir !
samsung almayin pismanliktir telefonu satarken iyiler servisde vicdansizlar nedeni servisleri benim samsung wave 4 5 kere servisi gitti ve birinde camini catlattilar yapmayin degişim istiyorum ddim bana degişim olmiyicani musteri hizmetlerini aramami sölediler ve aradim bana oradki bayanda ben e-mailinizi aldim gönderdim ddi bende peki ddim bana ne dönen oldu nede arayan bi baktim telefonunu camini yapmişlar bende almadim tekrar aradim müşteri hizmetlerini ve bana servisle irtabata gecin dediler ve servisde inatla degişim yapmayi reddeti bende telefonsuzdum aldim mecbur kalarak sonra aradim ve bana hakkiniz yok artik dediler yani cakkalik yaptilar hakkim varken ilgilenmediler daha sonra usbden götürdüm 2.defa yaptilar ayrica faturadada demiş usbi arizasindan tekrar gelirse garanti dişi yapilacaktir diye yani benim garanti hakkimida yedilerve sol alt kosesini vurmuşlar gene degişim istedim gene kimse ilgilenmedi gene almadim ugraştim musteri hizmetleri bana e-mail attini söledi ama gene dönen olmadi yani hiçbir sekilde hakkinizi savunamazsiniz s3 mus falan bosuna mesela iphonde tamir sansi yok ariza oldugunda direk degişim yapiyolar ( samsung tüketicinin hakkini yiyor gidin telefonculara bile sorun arastirin )

jmjarre

Üye
üzülerek sana katılmadığımı belirtmek zorundayım.

klongs

Üye
ayni konuyu kac yere actin

Eykul

Üye
Benim yoruma saygi yok mu silinmis

ben katılıyorum hayatımda bir süre s2 kullandım başka da samsung kullanmadım bir ara telefonun arka kapagı düşüp duruyordu servise gönderdim garanti dışı dediler halbuki ben telefonu alalı 1 hafta olmustu ve cok özenli kullanıyordum kap jelatin falan ne varsa almıstım

Ben de telefonumu verdim orjinal son cikan guncellemeyi yukleyipte.. telefonumun anakartinin degismesi gerekti.. servisteki elemanlarin guncellemeden haberi yokmus heralde aradilar anakart ucretini odeyin telefonunuz garanti disi dediler neden dedim orjinal rom yuklememissiniz daha Turkiye icin 2.3.6 surumu cikmadi dediler bende cikti benden iyi mi bileceksiniz dedim o da asil siz benden iyi mi bileceksiniz dedi bi yarim saat kavga ettim adamla sonra telefonunuzu geri verecegiz falan dediler bende tamam dedim kapattim. Yarim saat sonra bi bayan aradi "baska bir musteriyle karistirmisiz sizi kusura bakmayin telefonunuz garanti kapsaminda tamir edilecektir" dediler sanki cocuk kandiriyorlar karismismis sonra degistirdiler tabi anakarti.

Sana tavsiyem de madem ekranin da degismis, git "telefonum hafiza kartini bazen tanimiyor kendi kendine hafiza karti cikarildi diye uyari veriyor 0kb gosteriyor falan de anakart degisimi yapsinlar garantin varsa.. anakart degistigi zaman eski telefonundan geriye bir tek ekraniyla bataryasi kaliyor geriye kalan hersey degisiyor.. bir nevi degisim yapmis olurlar....

Eykul

Üye
Ayni konuyu iki kere yazmissin bende yorumumu simdin sandim kusura bakma...

Sen su an telefon markasindan degil ama "genel satis sartlarindan" sikayetcisin... Samsung telefonlari kotuleme soylemek gerekirse onlarda iyi telefonlar sorun dedigim gibi genek satis sartlarinda ve sen onlari kabul ettigin taktirde orada yazanlarin disina gidemezsin... Ha son birsey Turkiyede oldugunu unutma

hukukçu musun?

Benim laptopumda telimde samsung,laptopumun kapagı sinirden bi kere sert kapatınca hard disc çizilmis sorumlu ben oldugum halde degistirmisler ve kısa bi sürede sıkıntısız ve bedava aldm geriye

oqlahoma

Üye
samsung güvencesiymiş pehhh gördük herkez şikayetçi bide ace gt-5830i ile bile bizi kazıklamaya çalışıyorlar meğerse 5830i nin tüm parçaları galaxy y ninmiş !!!! duyrulur

mancukya

Üye
Samsungun Türkiye ana bayisi pislikse Samsung neden kötü oluyor ?
Samsung zaten anakart degisim isine girmez o teli direk degistirir ayrica tüketici haklari konusunda belki cok seyde Türkiye geri olsada Tüketici haklari icin oldukca avrupadan iyi durumdayiz.
Servis calisanlari sahtakarlik pesinde ana kart degismekmis zaten donanimin 100 % 75 anakart inanmayin bunlara.
Ayrica Türkiyede malesef pek cok firma resmi olarak bulunmuyor Türkiyedeki araci kurumlar ile giris yapmislar yada aracilar satiyorlar fahis fiyata.

nokia 5800 icin pişmanlık duydum ama daha samsung galaxy sl aldıgıma pişman degilim.
her firmanın kendine gore stratejisi var; kiminin cihazı iyi kiminin servisi kiminin yazılım destegi; bir noktada kotu diye pişmanlık demek abartı bence

bence senin bulunduğun yerdeki teknik servisten kaynaklı benim galaxy minim in konuşma hoparlöründen cızırtı gelio die servise verdim hoparlör değişmiş fakat bu sefer hafıza ve sim kartı görmüyodu tel anında 0 g.mini ile değiştirdiler

KayraBey

Üye

Demek ki yapılınca oluyormuş.Bence de bu kadar kötülemeyin.Her marka böyle şeyler yapabiliyor.İlk yapılan müdahele hep tamirdir.Değişim için biraz uğraşmak gerekiyor.Ayrıca değişim için konulan şartların yerine gelmesi gerek.Bunu da tipik 1-2 numara ile egale edebiliyorlar.Yani sözün özü "Elektronik mi? Şansına..."

Türe

Üye
Biraz da servisinize bagli. Benim servisim tanidik oldugu icin sorun benden kaynaklansa bile adam garanti kapsaminda yaptiriveriyor bana allah razi olsun

Türe

Üye
Misal elektronik kompanenti yakmistim bir kere ucretsiz degistirdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...