SAMSUNG OYUNLARI(yüklenişi anlatımı)

Sponsorlu Bağlantılar

zkr

zkr

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG OYUNLARI(yüklenişi anlatımı)
vereceğim linkten dosyaları indiriyorsunuz içinde .jar ve .jad uzantılı dosyalar olacak hepsini hafıza kartındaki others klasörüne atıyorsunuz ondan sonra telefonda others klasörüünü açın .jad uzantıları çalıştırın yükleyin bu kadar basit İŞTE LİNK=http://rs96.rapidshare.com/files/32934190/Motorolla_Games.zip Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN ÇALIŞMASSA NASIL YÜKLEDİĞİNİZİ ANLATIRSISINIZ BNDE SİZE ONA GÖRE CVP YAZRIM:oke:;)

--------------- Ekleme ---------------

Linki kopyalayıpboş bi sayfada açın

• Beğen
Tepkiler: naber800, hacimurat84, derya7320 ve 14 diğerleri

sagopa10

Üye
virus yoq demi

zkr

zkr

Üye
    Konu Sahibi
yok aga yav ayıp ettin:oke:

seyyah_58

seyyah_58

Üye
emeğine saglık kardeş:oke:

selam kardeş tekrar...telim samsung u800 Ben dediklerinin aynısını yaptım ama desteklenmiyor diyor her samsung ta olmuyor sanırım değilmi?

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
vereceğim linkten dosyaları indiriyorsunuz içinde .jar ve .jad uzantılı dosyalar olacak hepsini hafıza kartındaki others klasörüne atıyorsunuz ondan sonra telefonda others klasörüünü açın .jad uzantıları çalıştırın yükleyin bu kadar basit İŞTE LİNK=http://rs96.rapidshare.com/files/32934190/Motorolla_Games.zip Bİ TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN ÇALIŞMASSA NASIL YÜKLEDİĞİNİZİ ANLATIRSISINIZ BNDE SİZE ONA GÖRE CVP YAZRIM:oke:;)

Linki kopyalayıpboş bi sayfada açın
söylediklerinin hiçbir samsung telefona olmaz [son çıkanlar hariç ]. uydurmayalım lütfen. bu yöntem sadece sony ericcsonlar için geçerlidir

ugurist

Üye
merhaba f 480 e olurmuu ?

zkr

zkr

Üye
    Konu Sahibi
agalar şahsen ben 2 ay önce samsung j150de denedim ve çalıştı uydurmayalım dien arkadaşa söylüyorum samsung j150 2.5yıl önce çıktı ve çalıştı kafana göre konuşup atma arkadaşım:nono: mesela d900ide çaılışmaz ama dier tellere deneyin ve çalışıp çalışmadıgını yazın buraya(uydurmayalım dien arkdşa soylüyorum yine sony ericcsonlar zaten javaları çalıştırıyo nie jad kullansınki millet bilip bilmeden konuşma:nono:
:oke:

he bide emeğe saygı:coold::oke:

benjamin_linus

Üye
sağolasın... emeğine sağlık..:oke:

cimbomk

agalar şahsen ben 2 ay önce samsung j150de denedim ve çalıştı uydurmayalım dien arkadaşa söylüyorum samsung j150 2.5yıl önce çıktı ve çalıştı kafana göre konuşup atma arkadaşım:nono: mesela d900ide çaılışmaz ama dier tellere deneyin ve çalışıp çalışmadıgını yazın buraya(uydurmayalım dien arkdşa soylüyorum yine sony ericcsonlar zaten javaları çalıştırıyo nie jad kullansınki millet bilip bilmeden konuşma:nono:
:oke:

he bide emeğe saygı:coold::oke:
doğru bazı samsunglarda çalışabilir.o uydurmayın diyen kişi muhtemelen hayatında samsung l700 den başka telleri incelememiştir.paylaşım için sağol...

zkr

zkr

Üye
    Konu Sahibi
iiiyii söledin valla cimbomk saol valla desteklediğin için:oke:

sorularınızı tekrar cevaplayabilirim:oke:

sweetsinem

sweetsinem

Üye
Samsung e 740 oyun atabilirmiyim yada tema.....

erdiesra

Üye
ellerine sağlık dost...

vildan67

Üye
arkadasım bu oyunlar samsung u900 de calısırmı ?

zkr

zkr

Üye
    Konu Sahibi
valla agalar kardeşlerim deneyin ben smsung j150de denedim çalıştı

can_özer_53

Üye
kardes saolasın urasmssn o kadar bn verdıgın lınke grdm 27 mb lık b dosya vardı ındırıdm ama .jar .jad yktu yaa motorolanın oyunları vardı yanlıs m yaptm acaba

vol

Üye
teşekkür ederim

umut yasin

umut yasin

Üye

e 250 de olurmu adamım cevap ver kesin ceza aldım 1 ceza daha almayım

tamertyy

Üye
linkler ölmüş düzeltirsen sevinirim..

talhaem

Üye