Samsung oldukça büyük ilgi gören U900 Soulundan sonra şimdi de U800 Soulbyi piyasaya sür

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
Samsung oldukça büyük ilgi gören U900 Soulundan sonra şimdi de U800 Soulbyi piyasaya sür
Samsung oldukça büyük ilgi gören U900 Soul’undan sonra şimdi de U800 Soulb’yi piyasaya sürüyor.
Yukarida ki U800
Bu U900 Soul

Samsung’un Soul adıyla piyasaya sürdüğü U900′e kardeş olarak tasarladığı U800, en az U900 kadar güzel, alımlı ve yetenekli.

Koreli telefon üreticilerinden en büyüğü olan firmanın tanıttığı yeni telefonun adı Soulb esasında İngilizce “Soul Bee”‘nin kısaltması. Telefon 9.9 milimetre kalınlığında.

2 inçlik QVGA ekrana sahip telefon 3 megapiksellik bir cameraya ve güçlendirilmiş LED flash’a sahip. 1GB’lık dahili hafızasına “yetersiz” diyenlere de microSD kart yuvası ile genişletilebilir hafıza sunuyor. Müzik dinlemeye meraklı olanlara 3.5 milimetrelik kulaklık girişi sunan telefonda aynı zamanda Microsoft Office dökümanlarını görüntüleyebilme güzelliği de bulunuyor.

Haziran ayında satışa sunulması beklenen ürünün fiyatı hakkında bir bilgi yok, ancak ağabeyi U900 gibi Ruh Grisi, Platin Gümüşü, Metalik Siyah, Ruh Pembesi gibi farklı renk seçenekleri bulunacak.
 


eQooo

eQooo

Üye
resim göremedim dostum...
 
Furkan96

Furkan96

Üye
    Konu Sahibi
tamam 1dk dostuM
 

tesan

Üye

DeathDance

Üye
Grisini aldım,tek kelimeyle muhteşem bir cihaz.
 
ozakin70

ozakin70

Üye
bende u 800 war ama sesi çok açılmıor resmi çok süper çekiyor canlı:) bide oyun yüklenemior malesef ben alalı 1 yıl olmadı sıkılmaya başladım:(
 


Üst Alt