Samsung U900 soul incelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
Samsung U900 soul incelemesi
S amsung’un Samsung Soul olarak da adlandırılan yeni modeli Samsung U900 cep telefonu tasarım ve kullanım özelliklerinin mükemmel dengesi ile dikkat çekiyor. Ultra Edition serisinin son üyesi Samsung U900 hem tasarıma ve hem de yeni teknolojik özelliklere meraklı kullanıcılara yönelik bir cep telefonu. ‘The Spirit of Ultra’nın kısaltması ile isimlendirilen kayar tuş takımlı Samsung Soul cep telefonu Nisan ayından itibaren tüm Avrupa ülkelerinde piyasalara sunulacak.


Samsung Ultra Edition - U900
Samsung'un 2008 yılı amiral gemisi modeli Samsung U900 cep telefonu olacak. Samsung Electronics yetkililerinden Geesung Choi'in ürünle ilgili sözleri şöyle: "Kaliteli tasarımı ve performansı ile heyecan uyandıran U900 cep telefonu modelimizin günümüzün stile meraklı kullanıcılarına cevap oluşturacağına inanıyoruz. Samsung U900 cep telefonumuz Ultra Edition serisinin D900 ve U600 gibi daha önceki modellerinin başarısını sürdürecek ve Samsung'un bu alandaki liderliğini ileriye taşıyacak şekilde tasarlandı."



Samsung U900 - İnce, zarif ve zengin özelliklere sahip
Samsung U900 cep telefonu ince, hafif ve zarif çizgilerine rağmen en son teknolojik özellikleri bünyesinde barındıran bir model. Telefonun zengin fonksiyonları ve tasarım çizgileri mükemmel bir denge oluşturuyor.



Samsung U900 cep telefonu - Magical Touch
Kayar tuş takımına sahip olan Samsung U900 cep telefonu, ekranının alt kısmındaki tuşlarının arasındaki dokunmatik özellikli ekranı ile kullanım kolaylığını bir üst seviyeye taşıyor. Magical Touch özelliğine sahip olan bu ekran kullanıcının telefonu ve menüyü kullanmasını son derece kolaylaştırıyor. Telefon sahibinin gereksinimlerine göre şekillenebilen bu yapı o anda kullanılan fonksiyona göre şekillenerek örneğin müzik dinleme modunda sadece ilgili ikonları gösteriyor.



Samsung Soul - Yeni grafik kullanıcı arayüzü
Samsung U900 kullanıcının tercihlerine göre değişebilen üç farklı grafik arayüzüne (GUI) sahip. Kullanıcı mevcut seçenekler arasından beğenilerine uyan birini seçebiliyor. Buna ek olarak kullanıcıların kendi grafik arayüzlerini oluşturmaları da mümkün. Kullanıcı arayüzlerinin arka plan, yazı tipi ve ren gibi değişik özellikleri kullanıcı tarafından değiştirilebiliyor.



Samsung U900 cep telefonu - Metal gövde
Ultra Edition serisinin görünüm özelliklerini sürdüren Samsung U900 cep telefonunun son derece ince gövdesi tamamen metal malzemeden üretilmiş. Samsung Soul cep telefonu tüm güncel teknolojik gelişmeleri sade ve göze hoş gelen güzel çizgilere sığdırmayı başarmış.



Samsung Soul - 5 megapiksel kamera
Sadece 12.9mm inceliğe sahip olan Samsung U900 cep telefonunda fotoğraf çekim işlemleri için 5 megapiksel çözünürlükte bir dijital kamera da bulunuyor. Cihaz yüksek çözünürlüklü dijital kamerası ve multimedya özellikleri ile günümüz kullanıcılarının yüm gereksinimlerine cevap veren bir ürün. Telefonun dijital kamerasında insan yüzü tanıma, görüntü sabitleyici ve geniş dinamik alan (WDR) gibi son derece kullanışlı ve dikkat çekici teknolojik yeniliklere yer verilmiş.



Samsung U900 - Hızlı internet bağlantısı
Kullanıcılar Samsung U900 cep telefonunun 7.2 Mbps High Speed Downlink Packet Access (HSDPA) özelliği sayesinde yüksek hızda internet kullanma keyfini yaşayabiliyorlar. Samsung U900 cep telefonunda müziksever kullanıcıların dikkatini çekecek çeşitli özellikler de mevcut
 


mustafa993

Üye
valla süper telefon Türkiye 'de fiyatı uygun olursa alırım :oke:
 
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
ilk başta uygun olmuyor bilir ama çıktıktan sonra 1-2 ya sonra fiyatı baya düşer...
 
king512

king512

Üye
    Konu Sahibi
telefonun çıktı ve fiyatı 800 ytl
ama 2 ay sonra 500 e düşer samsung teller hep böyle oluyor
 
schumici

schumici

Üye
abi çok karizma yaaaa
 
eses_nuri

eses_nuri

Üye
çelik kasa güzel olmuş ;)
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
bayan tel.
 
eQooo

eQooo

Üye
samsung görünüşte tek geçerim ama özellikte nokia...güzel tel...
 


Üst Alt