bayramq
Üye
-
Konu Sahibi
-
ıste o note 2 buyuk dıye sevmıyor benım telefonu bakalım baska modele bakalım htc vazgecelım o zaman. aslında alabılsek mıu3 veya oppo fınd5 ama turkıyede satısı yok.beylerr htc den vazgecin daha dogrusu yani gecmeyin de siz bilirsiniz kullana kişilerden yi mü kötü mü bilgi alın benimaa
arkadasda vardı kac kere garantiye giTmesine ragmen cözülmedi dokunmatıklıgı arzaa yapıyo ekran degişikliligi oluyormus ama sorunlar hayla aynıı AMA KULAKLIGI fenaa yaa beataudio sperrr böyle ses işletimi olmayan telfon almayın HTC OLARAK
BENCEDEE NOTE 2 dogru secim ekran böyük keyff
HAYIRLI OLSUN ....
aslında ekranı buyuk gne saglam iyi telfonlardır samsung note olarakıste o note 2 buyuk dıye sevmıyor benım telefonu bakalım baska modele bakalım htc vazgecelım o zaman. aslında alabılsek mıu3 veya oppo fınd5 ama turkıyede satısı yok.
Dostum sen aldım dememişmiydin?ıste o note 2 buyuk dıye sevmıyor benım telefonu bakalım baska modele bakalım htc vazgecelım o zaman. aslında alabılsek mıu3 veya oppo fınd5 ama turkıyede satısı yok.
ben aldım kardesım ıcın bakıyoruz sımdıDostum sen aldım dememişmiydin?
G serisi fanları toplanacak fakat söylemek istiyorum.G2nin malzeme kalitesi çok kötü.dddddd
cok karisiklik soz konusu
note 2 veya lg g2
note2 parasına 16lık alınır hafıza kartı girişi yok kafadan eledim zamanında g2yiG serisi fanları toplanacak fakat söylemek istiyorum.G2nin malzeme kalitesi çok kötü.
nasil kotu kasa kapaklari mi nasilG serisi fanları toplanacak fakat söylemek istiyorum.G2nin malzeme kalitesi çok kötü.
Aynen bende hafıza kartsız nasıl yapıyorlar anlamıyorumnote2 parasına 16lık alınır hafıza kartı girişi yok kafadan eledim zamanında g2yi
konu sorun değil ki malzeme kalitesinasil kotu kasa kapaklari mi nasil
ya samsun g S3 kullandim sorunluydu
ama g2 alinca sorunlar.bitti bana gore suan sorun yok tertemiz diyebilirim..
hafıza kartına oyun uygulamaları da attım baya bi mb aktarıyorAynen bende hafıza kartsız nasıl yapıyorlar anlamıyorumMüzikleri videoları hafıza kartına gerisi cihaza hafıza sıkıntısı yok kafa rahat :
S3 ü bilmem S4 G2 ile rakip denebilir fakat suda var ki G2 nin arka kapağı hemen parmak izi bırakıyor kendim bizzat baktım.nasil kotu kasa kapaklari mi nasil
ya samsun g S3 kullandim sorunluydu
ama g2 alinca sorunlar.bitti bana gore suan sorun yok tertemiz diyebilirim..
ya simdi ne ki bende unuttum hata yapttim direk 16 gb lik aldimnote2 parasına 16lık alınır hafıza kartı girişi yok kafadan eledim zamanında g2yi
kullanım ömrü note2den uzun olur performanstan dolayı zaten bir sene yeni cihaz ama ne yapılcağna da bağlı ben asphalt rr3 gt2 falan kurmadım laptopa kurdum asphalt 8 oynadım baya bayağı sonra gt2 kurdum asphaltı sildim sonra gt2yi beğenmedim asphalta yazık olduya simdi ne ki bende unuttum hata yapttim direk 16 gb lik aldim
yoksa 32 gb lik alirdim
aslinda sd card olaydi ehh dosya felan saklana ama YEDEKLEME VAR
geneedee iyii...
oyun ve batarya kullanimi cok iyii memnunum !!!!
xperia z1 e bi bakS3 kullaniyordum .kardesimin telefonu satinca s3 ona verdim ve o paraya bir note 2 buldum sizce note 2 alinirmi yada baska bir cihazami yonelmeliyim.tesekkurler
saglamlikta iyii su gecirmez i var yani ama idare eder klasik ama tavsiye etmem !!!xperia z1 e bi bak
z1 e klasik diyosan , xperia z ultra,z2,c3,t3saglamlikta iyii su gecirmez i var yani ama idare eder klasik ama tavsiye etmem !!!
hahaha oyleymis ..z1 e klasik diyosan , xperia z ultra,z2,c3,t3bunlar modern
G2 ye malum kikat geç geldi güncelleme takıntın yoksa al. Ama ben hertürlü Nexus 5 derim.benim sorum şu bu ay içinde belki bir değişim olabilir telefonu başkasına vereceğim (zorunlu değil) yerine bana sıfır (bunları ben seçtim) G2(32gb) ya da Nexus 5(32 gb) alınacak sizce değer mi ve hangisini tercih etmeliyim
g2 nin kamerası ve çerçeve incelliği beni g2 ye çekiyor ama google ın arkasında olduğu telefonda fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?