MaxipmaN
Üye
malzeme kalitesi arayüzü kötü ve çerçevesi çok ince geldi bana hafıza kartı girişi yok 32liğe param yetmedi ozamanlar g2yi elemiştim note2de hafıza kartına taşıyorum tabi kendi hafızasında kalıyor uygulamanın bir kısmı ama 500mb kazanç var rahat bir de s-pen var işte note2deAl diyorsun yani note2 baska telefon arama diyorsunO_o
O zaman aramaya baslayalim.temiz bir ikin ci el note2Al bence. Harika bir telefon.
Note 2 iyidir.bende de note 3 var dehşet bişey.hem fiyatlar da düştü.
telefonu duvara mı atıyon kardeş 2 tane miAynen 2 note2 eskittim. Suan note3 kullaniorum. Note serisi baska bir cihaz ya
Hic sorma gozum gibi bakarim aslinda. Bir tanesi 5 cm derinliginde suya dustu. Deniz suyuydu mokoko oldu. Sonra yeni aldim onuda 2 ay kullandim. Note 3 cikti. Note 2 yi hediye ettim. Note 3 aldimtelefonu duvara mı atıyon kardeş 2 tane mi
Çünkü niye diye sorarsan. Note 2 aynı donanım ile çıksa yine satar yine amiral gemi kadar olur . Ve hersey mevcut . Fiyat performans muhteşem . Yeter ki sağlam kılıf kullanmak gerekAlmalısın.
Saçma olan bir şey yok bir sürü araba ve iş makinesi sattım ben ordainternette fiyatlara inanılmaz sahibinden zaten saçma sapan fiyatlar konulan bir site otomobil kısmını söylemiyorum bile
Çin olmasında iyidir ancak çok büyük bir faydası olmazbırsey sormak ıstıyorum.vıetnam malı sıfır note2 875 tlstıyo telefoncu sızce nsıl fıyatı olsun vıetnam malı olması.vıetnam malı olunca dgısen bırsey varmı.emeı malum yollardan halledılıyomus yanı atılıyor.
nasıl faydası olmaz yanı turkıyede satılanlar hangı ulkenın urunu.ne gıbı eksı yanları var yanıÇin olmasında iyidir ancak çok büyük bir faydası olmaz
Türkiyede satılan note 2ler neresi bilmiyorum ama benim kinde made by Samsung yazıyor neresi olduğunu bilmiyorum ama arkadaşda made in China by samsung yazıyor cihaz benim note 2 den biraz hafif gibime geldinasıl faydası olmaz yanı turkıyede satılanlar hangı ulkenın urunu.ne gıbı eksı yanları var yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?