Telefon Tavsiyesi Samsung note 2 almalimiyim

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Samsung note 2 almalimiyim
S3 kullaniyordum .kardesimin telefonu satinca s3 ona verdim ve o paraya bir note 2 buldum sizce note 2 alinirmi yada baska bir cihazami yonelmeliyim.tesekkurler

Note2 çoooooook büyük..5 inçi geçmesin bence alacağın telefon.

Note 2 herşeyiyle harika bir cihaz al

Tepkiler: bydeathhhone
S3 kullaniyordum .kardesimin telefonu satinca s3 ona verdim ve o paraya bir note 2 buldum sizce note 2 alinirmi yada baska bir cihazami yonelmeliyim.tesekkurler
kardesim ben suan s3 kullanıyorum gunde 3 sefer sarja takıyorum note 2 dusunuyorum bende niye dersen ekranın buyuk olup kullanırken keyif alınması, sarjın cok uzun sure dayanması, en onemlisi kitkat almıs olması beni cezvediyor

Tepkiler: B.A.R.O.N

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Bu yorumlardan sonra alayim dedim 700 tl ikinci el temiz bulmustum ama satilmis.

MaxipmaN

Üye
700tl fazla ucuz gibi geldi bana

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Pasaport kayitliydi cihaz

MaxipmaN

Üye
850den aşağı veren yok normal piyasa fiyatı 850-1000 arası gidiyor zatenhm anladım

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
internette fiyatlara inanılmaz sahibinden zaten saçma sapan fiyatlar konulan bir site otomobil kısmını söylemiyorum bile
Sahibinden cok sacma bir site gelen mesajlar teklifler insani deli ediyorlar

Tepkiler: MaxipmaN

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Sizce note2 cokmu buyuk.baska modelleremi bakmaliyim ?

MaxipmaN

Üye
Sizce note2 cokmu buyuk.baska modelleremi bakmaliyim ?
note2 aldığım için pişman değilim öncelikle 4.4.2 aldı bir de okey plus kurdum kocaman ekranda süper oldu iyiki almışım dedim benim için yeterli

Tepkiler: B.A.R.O.N

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
note2 aldığım için pişman değilim öncelikle 4.4.2 aldı bir de okey plus kurdum kocaman ekranda süper oldu iyiki almışım dedim benim için yeterli
Al diyorsun yani note2 baska telefon arama diyorsunO_o