Samsung mu, Nokia mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
samsung la nokia ortak bir tel yapsa aslinda :D ortaya uzay gemisi cikar bence

jetpackjoyride

Üye
ben şunu çok merak ediyorum acaba galaxy cameranın teknolojisini kullanıcak mı samsung telefonlar için öyle olursa kamera konusundada nokiayı sollamış olur

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben şunu çok merak ediyorum acaba galaxy cameranın teknolojisini kullanıcak mı samsung telefonlar için öyle olursa kamera konusundada nokiayı sollamış olur

tabi kullanır ama cihazın boyutlarını sen düşün

jetpackjoyride

Üye
[ENGİN];5615348' Alıntı:

tabi kullanır ama cihazın boyutlarını sen düşün
süper zoom yapıyo 21x süper zoom özelliği mükemmel

komando04

komando04

Üye
nokıa

MrTech

MrTech

Üye
Nokia ne olursa olsun candır :)

whatthef.

whatthef.

Üye
Samsung'un Android cihazları iyi de, Nokia'nın Lumia lar da fena değil hani. :D

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Konuya başka bir boyutda bakmak gerekirse Nokıa'ya ya hedef olan telefonlar tamamıyla Android işletimiyle bu günleri gördü.Ama Android başı ve sonu hakkında fikir yürüten hiç yok denecek kadar az.Symbian yılların işletim sistemi tamamıyla Nokıa'ya özgü.Ya peki android ? Yol geçen hanı ver elini Almanya , ver elini Brezilya.Farkındaysanız ki androidle ileriyi düşünmek adına birşey kalmadı tutunmak için tüm hünerlerini sergilediler.Şu anda android oyun alanında götürüyor işi.Ama samsung o zamandan bu yana hala gözümde dantel bir telefon.Erkek dediğin adamın incecik telefonlarla ne işi olur ki üstüne bayat bir telefon dışı sağlam değil,sesi sağlam değil,kamera sağlam değil daha ne saymam lazım ki varsa yoksa android.Bir çok kez tartışıldı fakat iyi bilirsiniz ki her sistemin rahatca karşılıyacağı bir hız ve bir ram vardır.Telefonlar arası ram ve hız karşılaştırarak galip veya mağlup çıkarmanız işin aptallığına kaçar.Uzak doğunun telefon konusunda sadece taklitlerle ve hazır yemeklerle bugünlere geldiğini hepimiz biliyoruz.Ama olur ya Japonya tam destek verirdim.Mesela Finlandiya,Japonya ortaklığı ve Symbian Meego birleşimi işte Messi elimizde diyebilirdik.Androidle Nokıa ve Samsungla Nokıa Nokıa çocuk oyuncağımı ? Takdir edeceksen işte bu durumda edeceksin.Nokıa samsungdan her türlü sağlamlığı,yapısı,kamerası,sesi işletim sistemiyle üstün.Farkı yaratan Avrupa akımı hani tutulur bir kesim tarafından arkası dana kuyruğu gibi gelir.Hani tutmaz bir kısım anında çöker kısa deyimimle rüzgar gibidir.Samsung şu anda 1.olanağı yaşıyor ama 2.olanağı yaşamasıda kuvvetle ihtimal.WP8 ile Nokıa yeniden liderlik tahtına oturacakdır bundan adım gibi eminim olması gereken tabi.İşte o zaman symbian yeniliğe açık olacakdır.Tek koldan saldırmak var birde çift koldan.Mağlumunuz 200-300'lük telefonlarda dahi android makara oldu.Symbian 3'ü orada kullanmakdan geri durmuyacakdır.Ama Symbian'dan bu şekilde vazgeçeceği anlamına gelmeyecekdir.Akıllı telefonlarda Symbian bambaşka olacakdır desteği 2016'da sonlandıracağı belirtmiş olsada.Bir birleşim symbiana çok farklı yapacakdır işe bu tarafda bakmak lazım.Yerinde sayan olmaktansa ileriye bakıp yeniden uçmayı hedeflemek benim için en mantıklı ve doğru olanı.İşte bu yüzden diyorum ki Nokıa ile başladım bu yola devamıda gelecekdir.Nokıa,samsung ayrımı gibi olsada.Öncemizle bugünü değil ileriye düşünerek yazıyorum bunu.Avrupa rüzgarı Samsungu sadece fırtına ile yakalamıyacak Nokıa 2 koldan kasırga misali yerli bir edecekdir.Hayallerle yaşamak değil başarmak için güzergah çizin.Nokıa gerekli desteği hala almaya devam ediyor ki tavsiye niyetinde kabul edin.Bu akımın öncüsü olmaktansa (Tarihimizde ayrı bir yeri olan Finlandiya) Nokıa ve Türkiye'yi özüyle benimseyen ve kalesi niteliğinde gören Nokıa destek çıkın işte o zaman gerçekler gün yüzünde olacakdır.Ama şayet bu olmadanda Nokıa yeniden parlayacakdır.Daha iyisi isteniyorsa bu yolu tercih etmemiz işe yarıyacak türdendir.

DDorlion

DDorlion

Üye
samsung :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt