Samsung Monte'nin İşlemci Hızı ---->

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte'nin İşlemci Hızı ---->
Samsung Monte'nin tam anlamıyla işlemci hızı nedir? Bilen lütfen yazsın

arm serisi kullanıyor büyük ihtimal 400mHz üstü olabilir telefonun içini açık bakabilirsek daha iyi olurdu ama korkuyorum

genelde samsung ve nokia arm serisi kullanır bellek miktarı düşük ve snapdragon gibi işlemciler kullanıldığında telefonu fazla ısıtır.Örneğin starda arm11 serisi işlemci kullanıyor.

sanırım buldum arm cortex a5 kullanıyor star 530mhz

vay anasını be 530 mhz 5800da bile 434 mhz işlemci var harika telefon diyoalr star ozaman harika ötesi monteninki tam olarak açıklansa iyi olcak yoksa söküp açıp bakıcam işlemcinin üstüne

monteyi bi tahmin ediyim armın sitesinden sonra sitede konu açarım samsung star monte genel bilgiler diye

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
monteyi bi tahmin ediyim armın sitesinden sonra sitede konu açarım samsung star monte genel bilgiler diye
Teşekkürler Android işide olsa süper olacak. Bu arada Samsung Monte aldım yeni. Google Maps 3.0.2 yüklü olarak geldi ve anamenü'de Samsung Apps'ta var. Ama Task Manager ve QWERTY Yok

Teşekkürler Android işide olsa süper olacak. Bu arada Samsung Monte aldım yeni. Google Maps 3.0.2 yüklü olarak geldi ve anamenü'de Samsung Apps'ta var. Ama Task Manager ve QWERTY Yok

bende tam tersi apps yok task manegar ve video player var + ingilizce

by_roby

Üye
en son güncel sürümü ne ben buldum ama doğrumu tereddutde kalıyorum yüklemek için mevcut sürümü bulamadım.
bu link te: firmware çeşidi bol ama

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende biliyorum. Çok az FW var orda TR FW'si yok.

cellatm

Üye
daha dün starcıydık be yaaa