Samsung Monte'nin İşlemci Hızı ---->

Sponsorlu Bağlantılar

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte'nin İşlemci Hızı ---->
Samsung Monte'nin tam anlamıyla işlemci hızı nedir? Bilen lütfen yazsın :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Henüz Bir Bilgi Yok.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
arm serisi kullanıyor büyük ihtimal 400mHz üstü olabilir telefonun içini açık bakabilirsek daha iyi olurdu ama korkuyorum :D

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
466 diye hatirliyorum

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
işlemcinin arm olduğunu nerden biliyorsun

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
genelde samsung ve nokia arm serisi kullanır bellek miktarı düşük ve snapdragon gibi işlemciler kullanıldığında telefonu fazla ısıtır.Örneğin starda arm11 serisi işlemci kullanıyor.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
sanırım buldum arm cortex a5 kullanıyor star 530mhz

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
vay anasını be 530 mhz 5800da bile 434 mhz işlemci var harika telefon diyoalr star ozaman harika ötesi :D monteninki tam olarak açıklansa iyi olcak yoksa söküp açıp bakıcam işlemcinin üstüne :D

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
monteyi bi tahmin ediyim armın sitesinden sonra sitede konu açarım samsung star monte genel bilgiler diye :D

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
monteyi bi tahmin ediyim armın sitesinden sonra sitede konu açarım samsung star monte genel bilgiler diye :D
Teşekkürler:ehe:ehe Android işide olsa süper olacak. Bu arada Samsung Monte aldım yeni. Google Maps 3.0.2 yüklü olarak geldi ve anamenü'de Samsung Apps'ta var. Ama Task Manager ve QWERTY Yok :ehe

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
Teşekkürler:ehe:ehe Android işide olsa süper olacak. Bu arada Samsung Monte aldım yeni. Google Maps 3.0.2 yüklü olarak geldi ve anamenü'de Samsung Apps'ta var. Ama Task Manager ve QWERTY Yok :ehe

bende tam tersi apps yok task manegar ve video player var + ingilizce :ehe:ehe

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
demekki melihin aldığı montede güncel fw var

by_roby

by_roby

Üye
en son güncel sürümü ne ben buldum ama doğrumu tereddutde kalıyorum yüklemek için mevcut sürümü bulamadım.
bu link te: firmware çeşidi bol ama

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
en son güncel sürümü ne ben buldum ama doğrumu tereddutde kalıyorum yüklemek için mevcut sürümü bulamadım.
bu link te: firmware çeşidi bol ama
Evet bende biliyorum. Çok az FW var orda TR FW'si yok. :hmmm

cellatm

cellatm

Üye
daha dün starcıydık be yaaa