samsung montemi yoksa nokia x6mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raprap95

Üye
    Konu Sahibi
samsung montemi yoksa nokia x6mı?
arkadaşlar ben bunlardan birini alıcam ama kararsız kaldım.Nokianın dokunmatiği zor gibi geliyor bana çünkü 5800 baktm zor basıyo sizce hangisi?

jetgil

jetgil

Üye
x6 :D

free

free

Üye
Bence dokunmatikte monte daha iyi ama kamerada x6 daha iyi.java oldugundan monte kasmaz hic.symbianli x6 ise ister istemez kasar.ben sahsen monteyi tercih ettim.symbianla zaten işim olmaz.benim acimdan kamera disinda bi + si yoktu yani.kriterlerine gore karar ver

akdenizx

akdenizx

Üye
siz yinede nokia'dan şaşmayın derim ..

raprap95

Üye
    Konu Sahibi
banada öyle geliyo ama yani nokia dokunmatği zor basıyo bugün gidip bakıcam eğer güzelse onu alıcam güzel değilse monte

kaan4554

Üye
Kardeş biri 800 TL biri 450 TL .Ayrıca X6 alma sakın.2.el bir wave al. Ben 575 e aldım.İstersen sana söyleyebilirim.Devamlı getiriyor.

raprap95

Üye
    Konu Sahibi
yk kardeşim 2.el almıcam monteye karar verdim ama yinede hepinize ty.

free

free

Üye
X6 2 basma monte tek dokunma ile.ayrica sensorde x6 kisa sureli tutukluk yapmasi muhtemel.x6 kamerasi iyi iste.x6 java olsaydi iyi olurdu.nokia 50 yildir symbian yapiyor.hala ogrenememis.n8 disinda nokia bos.

raprap95

Üye
    Konu Sahibi
bencede samsung fark attı nokia ya elime 5800 alıyrm takoz gibi basmıyo ama samsung corby alıyrm tüy gibi anında tepki veriyo hemde samsungta video formatları daha iyi nokia kolay kolay açmıyo

akdenizx

akdenizx

Üye
Tekrardan selamlar,

Ben uzun yıllar Nokia kullandım, nokia gerçekten kaliteli telefon ve piyasada en cok yedek parca ve yazılımı bulunan marka. Kullanımı kolay ve şık telefonlar. Tabi nokia'nın da her modeli değil. ben en son 6120 kullandım ve hayatımda kullandıgım en iyi telefondu. İlk ben almıştım onu şehre geldiginde ve bu yaz malesef Samsung Monte'ye gectim. Nokia'nın 6120 classic modeline otuz metreden yaklaşamaz bile..

Telefon alırken bence dikkat edilmesi gereken nasıl kullanılacagı.
Ben mesela , süreki kurcalarım, yazılım yüklerim, güncelleme yaparım, pc ye baglar webcam yaparım vs vs. Kamerasını cok kullanırım.
Ancak gel gör ki bunları seven biri yanlışlıkla monte'ye düştü. Nokia modellerinde modifiye olayı mumkun ancak samsung da maalesef hic yazılım destegi yok. Android olanı da Java olanı da yanı. Samsun modeli sokaga atıyor sonra takip etmiyor.

En basit örneği , samsung servislerinin cıkan firmware ( guncelleme ) den bile habersiz olması.

Neyse , burada telefon alacaklara onerım, kesinlikle kullanış amacınıza gore telefon alın.
Monte güzel ; şık, java oldugu ıcın hızlı başka bir özelliği yok. Kamera dersen sıfır. benım 2 MP nokia ondan yüzkat iyi çekiyor. Flash dersen yok. Yazılım destegı dersen sıfır. Ek program vs dersen yıne sıfır. Ha unutmadan tek ıyı tarafı dokunmadtık ekranı cok hassas ve kullanışlı. :)

Yanı samsung alacaklar, telefonlarını sadece , Alo demek ıcın alsınlar.

free

free

Üye
Tek katildigim kamera akdenizx nokia symbian notu 0 bence.n8 iyi c7 belki iyi olabilir.onu pek bilmiyorum.ama x6 falan agir calisiyor.stabil degil.uygulamada badada bence de yetersiz.symbianda eniyi se.ama artik devir android.x6 kamera disinda pek is yapmaz bence.iyiki hata yapip monte almissin.nokia alanlar suru psikolojisiyle hareket ediyor.

JavaStar

JavaStar

Üye
Eğer dokunmatik açısından düşünüyorsan nokia'nın hiçbir telefonuna güvenme.Nokia bu işte çok yeni ve acemi.Dokunmatik değil resmen basmatik yani

raprap95

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle doğru diyosunz ama bende samsung corby var 2.0 pixel ve çok güzel çekiyodu bide monte 3.2 nasıl kötü olabilirki
ama nokianın dokunmatiği güzel olsa symbian yerine başka bi yazılım kullansa harika olur

free

free

Üye
X6nin kamerasi daha iyi ben montenin kamerasindan memnunum w715e yakin kamerasi ama otofocusun eksikligi hissediliyor

zenencihan

Üye
monteye dewam kardeşim ...)

raprap95

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle:)

JavaStar

JavaStar

Üye
He unutmadan kamerayı söyleyim.Samsung star ve montenin kameraları nerdeyse aynı 3.2.Gün ışığında mükemmel çekimler yapıyor fakat flashı olmadığı için karanlık ortamlarda eksik.

sentetik

sentetik

Üye
Kardeş nokia dokunmatik işini bir türlü halledemedi.1000lık telefonununda dokunmatiği dandik 500 tl liginkide . Parmak Hariç,Taş ,Toprak,Tırnak v.b gibi herhangi bir cisim'i bile algılıyo.MONTE'yi tek geçerim :D Paran VARSADA IPHONE'dn Şaşma ARKADAŞ :)

raprap95

Üye
    Konu Sahibi
param olsa samsung galazy S alıcam ıphone hoşuma gitmiyo:D

free

free

Üye
Samsung galaxy serisi gercekten basarili.fiziki klavyeli galaxy551 650 civari mesela.isletim sistemli telefonlarda hesapli androidler yani haliyle javali telefonla kiyaslarsak tabi pahali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt