Samsung monte ye android

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte ye android
Arkadaşlar bnde samsung monte var bu telefona android işletim sistemi yükleye bilirmiyim yükleniyorsa nasıl yardımlarınız için teşekkürler

programmer2

programmer2

Üye
Yükleyemezsin ...

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
jete android 2.1 yüklediler şu an stara yüklemeye çalışıyolar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Darısı Monte'nin başına

cellatm

cellatm

Üye
Bi yükleyemedik aaa........ stara

Dialga

Üye
:D evet yaa

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Son durum nedir :D olmalı yaa aslında isteseler yaparlar Monte ve Star için Android :D

sharmrock

sharmrock

Üye
bencede isteseler yapabilirler bence :off:

mellocuk1

Üye
------- buyrun beyler

nohackmove

Üye
peki nasıl yüklenir bu işletim sistemleri monteye kim anlatabilir bize?

sil

Üye
yahu kaç kere söyledik size stara veya monteye android yuklenmez diye. ugraşıyorlar diyorsunuz fakat imkansiz gibi birşey. android'in eksiksiz calişmasi için istenilen CPU ne montede nede starda var. Şuanda sadece editli firmwareleri kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ramazandemir197
xhelalim

xhelalim

Üye
Arkadaşlar monte yada stara android yada bada veya Symbian yüklemek zor Deil Bakın Elinizde 40 50 Liraya satılan Samsung Firmware Box varsa Telefona Windows Bile kurabilirsiniz Fakat İşlemci ve Ram seviyesi nedeniyle sadece yükleme yapabilirsiniz kullanmakta oldukca zorlanacaksınız cunku sistem cok yavaş olacaktır bizim burdaki amacımız uygun bir firmware bulmak yada editlemek. demek istedigim evet bu mumkun ama bunu bizim telefonlarda kullanmak şuan ki firmwarelerle imkansız

ekc-103

ekc-103

Üye
yüklenmesi hakında bilgi verseniz süper olur :)

sonlevent36

sonlevent36

Üye
yahu kaç kere söyledik size stara veya monteye android yuklenmez diye. ugraşıyorlar diyorsunuz fakat imkansiz gibi birşey. android'in eksiksiz calişmasi için istenilen CPU ne montede nede starda var. Şuanda sadece editli firmwareleri kullanabilirsiniz.

Örnek veriyorum, Vodafone 945'te 600 MHz işlemci 300 MB Ram var.
Samsung Monte'de 312 MHz işlemci 200 MB Ram tarzı bir şey var.

Bu çok büyük bir fark mı? Verilenlere bakarsak; birisin 1 sn. de yaptığı işi diğeri 2-3 sn. de yapması lazım ve ben buna razıyım.:naughty:

--------------- Ekleme ---------------

Pardon arkadaşlar Montenin özelliklerini yalnış yazmışım. Doğrusu;

RAM 128mb
200 MB

Processor 311 MHz ARM 11 type
Chipset BCM2153

zokyanus

zokyanus

Üye
Arkadaşlar monte yada stara android yada bada veya Symbian yüklemek zor Deil Bakın Elinizde 40 50 Liraya satılan Samsung Firmware Box varsa Telefona Windows Bile kurabilirsiniz Fakat İşlemci ve Ram seviyesi nedeniyle sadece yükleme yapabilirsiniz kullanmakta oldukca zorlanacaksınız cunku sistem cok yavaş olacaktır bizim burdaki amacımız uygun bir firmware bulmak yada editlemek. demek istedigim evet bu mumkun ama bunu bizim telefonlarda kullanmak şuan ki firmwarelerle imkansız

Evet evet hatta win7 kurdum ben :@ Yanlış yönlendirme insanları.İşlemci olsa bile nerde fanı :)) :bann:

xhelalim

xhelalim

Üye
Zokyanus Alıntı yaparak yorum yapmıssın ama bence iyi okumamıssın. Windows kurulu Telefonlarda Fanmı var ? Yaşın kaç senin..

baranselona

baranselona

Üye
:ehe

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
:kop:

lively3131

Üye
Kernel bulmuşlar, Yeni boot loader yapmanın peşindeler,
olacak gibi görünüyor,
We have a kernel yes.

look here this is a complete kernel with support for BCM2153, open the mach-bcmring folder.

Takipçi Satın Al

Üst Alt