Samsung Monte Xhelalim 2.Firmware Qwerty & Tema

Sponsorlu Bağlantılar

mkeles84

Üye
Şimdi editleme olayı çözüldü mü, çözülmedi mi? Bir de JTJL2'ye XAJA4'ün rc1 dosyasını yüklediğimizde aynı sonucu elde edebiliyor muyuz?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
bana göre çözülmedi :) denemek sna kalmış merak etme hiçbir problem çıkmıyor.

MultiLoader 5.56 ile
LSI seçip sadece RC1 dosyasını yükle değişiklik sadece bu.

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
evet çözülmedi edit için yeterli kaynak yok en azından görsel olarak edit yok DLL düzenleme programlarıyla dosyaları acabiliyoruz fakat kodlamayı blmiyorsanız yapmanız imkansız

TasteKiN

TasteKiN

Üye
RC1 dosyası başlı başına bir editdir içinde widgetleri iconları temaları barındıran yegane temelimizdir :)

DLL ile RC1 editlenmez :) zaten RC1 açmayı bilsek yapacağımız şey sadece iconları değiştirmek olurdu.

tayyfunn

Üye
Aslında en değişik ve güzeli... android mod... yada hero... (hero kasıyomuş) ıphone mod bile vardı.... bunları tavsiye etmiyomusunuz?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
flash temalar kasıyor arkadaşım sadece hero değil.

tema istiyor isen hiç kasmayan bu temayı kullan

tayyfunn

Üye
flash temalar kasıyor arkadaşım sadece hero değil.

tema istiyor isen hiç kasmayan bu temayı kullan

Gayet güzel bi tema... nasıl yüklücem.... bende şuan xhelalim'in karışık teması var....

TasteKiN

TasteKiN

Üye
oradaki linki indir sadece RC1 dosyası inecek.

MultiLoader 5.56 ile RC1 dosyasını yükle...

yazılar kaybolacak telefonu kapat ve bu sefer

MultiLoader 5.62 ile JTJL2'nin orjinal CSC dosyasını yükle yada xhelalim'in CSC dosyası farketmez. Artık tamam :)

Sorunsuz ve hızlı ;)

tayyfunn

Üye
oradaki linki indir sadece RC1 dosyası inecek.

MultiLoader 5.56 ile RC1 dosyasını yükle...

yazılar kaybolacak telefonu kapat ve bu sefer

MultiLoader 5.62 ile JTJL2'nin orjinal CSC dosyasını yükle yada xhelalim'in CSC dosyası farketmez. Artık tamam :)

Sorunsuz ve hızlı ;)

kardeş süpersinde linki indirdim... csc dosyası geldi... onumu tele.atıyoruz?biraz daha yardım...

--------------- Ekleme ---------------

sadece rc1 dosyasını tele nasıl atıcam... MultiLoader kabul etmiyor.... yardımmmmm?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
arkadaşım büyük ihtimal " No select image " hatası alıyorsundur. Dikkat et 5.56 sürümünü kullanman gerekiyor. Seçimi yaptıktan sonra Search'e bastıktan sonra tekrar LSI seç ve RSC1'in yanındaki kutucuğu tikle ve öyle Download de.

tayyfunn

Üye
oldu ok... 10 numarada oldu.... ama şunu söylim... xhelalimin csc dosyası farkediyor... onu yükleyince reset atıyo tel... yani tema yükledikden sonra.... ama orjinal klavyedeki csc dosyasını yükleyince çalışıyor... değişik ve güzel... şuan kullanıyorumm :)

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Benim CSC Dosyama Camur Atmayın Len :D

tayyfunn

Üye
Benim CSC Dosyama Camur Atmayın Len :D

:) öyle diil... çalışmalarını takdirle karşıyoluruzz arkadaşım... bişey demedik helal olsun.... ama şu vindows temasını yükledikten sonra elimde senin csc dosyası vardı hemen onu yükledim bi kaç kere.... tel reset attı sürekli.... ama orjinal q klavyedeki csc yi yükleyince oldu... yani senlik bi durum diil... sen çalışmalarına devam et... yeniliklerden haberdar et bizi yeter...

omer4268

Üye
kardeş link ölü dior linki yenilersen sevinirim

kawurma

kawurma

Üye
dostum linkini uçurmuşlar :)

1ozan1

Üye
arkadaşlar ben fw yüklerken hata werdi bağlantıyı kestim ama şimdi aclmıyor telefonum acillll yardım lütfenn ne olurrrr

mankafadan

Üye
dostum link ölü ayrıca resimde menü halindeyken üstte bildirimler gözükmüyor hep böyle mi kalıyor?

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
nasıl yapcaz ki ?

Criver

Üye
ellerine sağlık

Üst Alt