Samsung Monte Xhelalim 2.Firmware Qwerty & Tema

Sponsorlu Bağlantılar

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Xhelalim 2.Firmware Qwerty & Tema
Ali Ağaoğlu Gibi Yaptım Olacak Arkadaşlar Ikına ıkına Birşeyler yapmaya Çalışıyorum Ve bu da Son üründür

Qwety klavye bulunan Firmwayle Biraz oynayarak Tema entegre etmeyi Başardım

ve kesinlikle Reset sorunu yoktur 2 gundur kullanıyorum test amaclı ve ben bir sorunla karsılaşmadım S5620 firmware ile yeterli destek görmedgimiz gunlerde kendi çapımızda birşeyler yapmaya siz sevgili maxicep dostlarına birşeyer sunmaya çalışıyoruz

resimler bana aittir

Uploaded with

----

Uploaded with

Buyrun Link konuldu

owert

Üye
kardeş bunu sen mi yaptın yoksa samsung çıkardıda sen araştırıp mı buldun

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Hayır sadece Editledim

tayyfunn

Üye
Ali Ağaoğlu Gibi Yaptım Olacak Arkadaşlar Ikına ıkına Birşeyler yapmaya Çalışıyorum Ve bu da Son üründür

Qwety klavye bulunan Firmwayle Biraz oynayarak Tema entegre etmeyi Başardım

ve kesinlikle Reset sorunu yoktur 2 gundur kullanıyorum test amaclı ve ben bir sorunla karsılaşmadım S5620 firmware ile yeterli destek görmedgimiz gunlerde kendi çapımızda birşeyler yapmaya siz sevgili maxicep dostlarına birşeyer sunmaya çalışıyoruz

resimler bana aittir

Uploaded with

----

Uploaded with

uploada başladım 1 saat içinde link koyacagım.

kardeş 10 numara bi adamsın... samsung seni işe alması lazım.... ilk task managerle tema zaten 10 numara çalışıyodu... şı q kalvyeyide halletmisin... hani link.... hemen linkini bekliyorum....

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
150 mb bi dosya oluştu suan dosyatc y upload devam ediyor biter bitmez link koyacgım

ekremozo

ekremozo

Üye
orjinal fw ler hangileri??

yani kullandıkların

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Link konuldu arkadaşlar ii günlerde kullanın

Paranoya

Paranoya

Üye
eline sağlık .

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Eline sağlık gerçektende

baranselona

baranselona

Üye
beyler şimdi bunun içinde sadece arkaya resim mi koyabiliyoruz yoksa kendi içindeki resmi mi değiştirilmiş bide task manager var mı?? normalde hangi FW yi editledin :) biraz fazla oldu ama kusra bakmayın

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
S5620JTJL2 Olan Firmware Editlendi task manager yok ama o menüde görülen alttaki geri tusu çalışıor
arka plan resmi değişik kndimiz koyamıyoruz menü simgeleri kücük gayet kullanışlı Çalışmalarım devam ediyor arkadaşlar elimden geldigince benim gibi monte kullananları yeniliklere götürmeye çaışıyorum

Sertug1991

Sertug1991

Üye
çok teşekkürler aga hoşuma giderse yükliycem

baranselona

baranselona

Üye
saol kardeş anladığım kadarıyla sen bu FW editlemeyi çözmüşsün bişey soracam sana mesela task manager+qwerty klavye+route66+orange ana ekranı FW lerini birleştirerek yeni bir FW oluşturma gibi bi şansımız var mı ??

Sertug1991

Sertug1991

Üye
xHelalim aslında samsung monte fw editleme diye bir konu açarsan daha iyi şeyler yapabiliriz

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
task manager+qwerty klavye+route66+orange ana ekranı bunlar üretilmiş Firmwarelerde RSC1 dosyasının içine ancak bir tanesi yerleştirilebiliyor dostlar denedim fakat rsc1 dosyasının boyutu neredeyle 100 mb a ulaşıyor ve firmware yüklerken telefonda kilitleme yapıyor bende bazı şeyleri rsc1 dosyasının içinden kırparak yapıyorum bu dosyanın boyutunu büyütüp yükleme cabasındayım ve ayrıca yabncı internet siteleri dahi olmak üzere böyle bir konu adı atında hç bir şey bulamadım ama emin olun kullandıgım ve geliştirdigim her firmware burda sizinle paylaşımda olacak madem ki samsung bize destek vermiyor biz samsunga destek verelim :))

natron3838

Üye
Süpersin Kardeş Çok sagol Tam ARadıgım Şey eyw.

kawurma

kawurma

Üye
RSC1 dosyasını nasıl editlediğiini tarif edebilir misin ?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
toplu bir buluşma yapalım bence de RSC dosyasını nasıl çıkartabiliyorsun bunu söylesen zaten gerisini çözebilen yardım eder :)

--------------- Ekleme ---------------

bu arada dosyayı upload ettiğin site olarak dosya.tc kullandığın için teşekkürler

1mbit hızlı internetim ile 800mb dan aşağı düşmedi inmesi 1 dkyı geçmedi :)

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
FW yi deneyen Arkadaşlar iyi yada kötü farketmez hatamızda olabilir güzelliğimizde FW hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum RSC dosya editleme konusunda detaylı bilgileri toparladgımda sizlere sunacagım

TasteKiN

TasteKiN

Üye
açıkçası beklediğimi alamadım :) JTJL2 ile gelen bir yenilik olsa gerek RSC dosyası editlenebiliyor artık ( ben bilmiyorum ama )

bildiğimiz qwerty klavyeli JTJL2 FW'si

taskmanager yok.
tema değişik sadece simgeler küçük
menü olarak XAJA4 FW'si kullanılmış yani taskmanager olan fw. Böylece geri tuşu aktif olmuş fakat sadece o tuş aktif. RSC dosyasını açtığını bize açıklayana dek eğer çalışma yapacaksan bence menü olarak MFJF1 menüsünü kullan ki Route66'yı kullanabilelim :)

ve eğer paylaşırsan editlemeyi ben de işimden artı kalan zamanlarda ( genelde gece vakitleri ) yeni ve güzel şeyler için çaba gösterebilirim.

--------------- Ekleme ---------------

anlaşılan sen de editlemeyi bilmiyorsun :) sadece JTJL2'ye XAJA4'ün rc1 dosyasını yüklemişsin. BrnsL paylaşmıştı adamlar menüyü editlemişler o asıl edit :)

Bu arada Taskmanager+Route66+FlashTema+Qwerty klavye için MFJF1 yüklemelisiniz :)

Üst Alt