Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Monte s5620 Tuş Kiliti Sorunu acil!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
keloglan28
Üye
Konu Sahibi
Samsung Monte s5620 Tuş Kiliti Sorunu acil!!!
bu samsung s5620 de iki gündür telefonu kullanamıyorum tus kilidi otomataik olarak devreye giriyor donuyor acılmıyor bataryayı cıkartık taktıqımda 5 10 dk sonra aynı sey yine tekrarlıyor.. acil yardım edin arkadaslar...
keloglan28
Üye
Konu Sahibi
güncellemeleride yaptıgım halde olmuyor ya garantisi de bitti. ne yapıcam arkadaslar bi yardım etseniz. telefon kendi kendine tuş kitliyor bataryayı cıkarmadan acılmıyor. kitlendikten sonra tuşlar basmıyor... !!!!
Faraza42
Üye
Aynı sorunu bende yaşadım 1 ay önce. Telefonun tuş kilidi düğmesi bozuluyormuş. Yazılımla filan hiç bir alakası yok boşuna kendini yorma. Garanti tuş kilit düğmesini değiştiriyor ücretsiz olarak. Benim telefonum 27 günde geldi. Ama garantin bittiyse telefoncuları tek tek gezmekten başka çaren yok
joe_cenk
Üye
Sistemden kaynaklı bişey ayarları geri yükle
Criver
Üye
En İyisi Garantiye götür
keloglan28
Üye
Konu Sahibi
Sistemle alakası yok 2 gündür firmware yükledim format attım. herşeyi denedim olmadı düzelmedi. tek carem kaldı teknik servis.