Telefon Tavsiyesi Samsung Monte S5620 & Samsung Star Wifi Tavsiyeniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte S5620 & Samsung Star Wifi Tavsiyeniz?
:megafon:BEN BİR TELEFON ALCAM SAMSUNG MONTE YADA SAMSUNG STAR WİFİ samsung monte nin gbs ve 3g yönü çok güzel ama star wifinin estetiği ve küçük ama elverişli kendini diğer telefonlardan ayıran özellikleri ön plana çıkıyor anlıycanız biraz star wifide kararlıyım sizin fikriniz nedir???? yardım pls :megafon:

skystar51

skystar51

Üye
starda msj yazarken çok deişim biçimlerde yazabiliosun t9 yada klavye biçiminde yazabiliosun o özelliği çok sevdim montede yokdur starda menü çok düzenlidir montede internet ile dosyalar karışıkdır star alırsan seni üzmez söleyim :)

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyodum starın tek kötü özelliği 3g si yok ama diğer özellikleri monteyi solluyor önerin için saol :konus:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Star'ın artısı; hareket sensörlü oyunlar oynanabiliyor - Mesajlarda Q klavye desteği var - Gps var mı bilmiyorum
Monte'nin artısı; Iphone kalitesine yakın kapasitif dokunmatik ekran - ayna niyetine de kullanılabilen 3g - GPS - yepyeni bir arayüz - Program ile Monte'de Q klavye kullanılıyor ben öyle kullanıyorum.
Seçim senin ;)

yasin0650

Üye
monte

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
Sakın s5620 alma bence samsung star daha güzel

heathrow

heathrow

Üye
iki telefonun karşılaştırması:

jetgil

jetgil

Üye
samsung monte aldım beyaz kendinden q kalvyeli ve google map 3.0.2 ile geliyor on numara valla memnunm

immortal_7

immortal_7

Üye
samsung star ı öneririm telefonu yan yatırınca ekranın yarısı klavye oluyor ama monte de o özellik yok
sanal klavyenin harfleri küçük olsa da kalemi var yanda
star ı öneririm

maxirabit

maxirabit

Üye
monte öyle bir telefonki taşıdığını bile anlamazsın,çok hafif.İphone almadan önce onu düşünüyordum.

ekrem s sengul

Üye
millet bende star almak istiyorum fakat 3g yok aslında istediğm tüm özellikler var zarif desek var wi fi desek var ama 3g yok bu olaya gıcık oldum aslında benim istediğim telefonda
3G Wİ-Fİ 3.2 MP kamera+flaşlı olsun bu özellikte bir tel varmı(star gibi ucuz+zarif) yorumlarınızı bekliyom şimdiden
TEŞŞEKKÜR EDERİM

eTiKeTe GeReK YoK ßu AlEmDe HeRkEs BeNi TaNıR ...:D

silver021

silver021

Üye
bende monte derim arkadaşım.
çok sağlam bir cihaz ;) wave almadan önce kullandım. gerçekten çok hızlı ve kullanışlı.
ayrıca star wifi bastırmatik monte tam anlamıyla dokunmatik.

ekrem s sengul

Üye
eyvallah ama fiyatı biraz uçuk :D

silver021

silver021

Üye
eyvallah ama fiyatı biraz uçuk :D

tamamda arkadaşım starın sıfırı hiç bir yerde kalmadı neredeyse. fiyatı uçuk diorsun ama starla monte arasındaki en temel fark 3G ve Dokunmatik ekran tipi. Monte her anlamda seni tatmin eder. ama stara verdiğin paraya değmez.

ex37

ex37

Üye
bende her ikiside var, star menü olarak daha güzel ama, monte ye hero yükledin mi çılgın bişey oluyor, zannedersen star a yüklenmiyor....

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
tamamda arkadaşım starın sıfırı hiç bir yerde kalmadı neredeyse. fiyatı uçuk diorsun ama starla monte arasındaki en temel fark 3G ve Dokunmatik ekran tipi. Monte her anlamda seni tatmin eder. ama stara verdiğin paraya değmez.
arkadaşım star wifi heryerde 0. var gir intenet sitesine

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
saolun iphone aldım xD

Starsley

valla arkadas ne alırsan al ama monte alma neden dersen cozunurlugu ve renk kalıtesı ınanılmaz kotu ben bılıyorum vıdeo ızleyen ve ceken bı ınsan deılsen monte al yoksa 5800 c6 yada x6 olabılır

hck55

hck55

Üye
Ben monte kullanıyorum çok memnunum tv izleme ve internetten video izleme özelliği de ayrı bişey yani ne güzel telefon niye begenmediniz ki

baranselona

baranselona

Üye
samsung star ı öneririm telefonu yan yatırınca ekranın yarısı klavye oluyor ama monte de o özellik yok
sanal klavyenin harfleri küçük olsa da kalemi var yanda
star ı öneririm

:hmmm nasıl montede qwerty klavye yok var artık yeni telefonlarda orjinal yüklü geliyorr ve eğer isterseniz telpa ya gidip yükklettirebilirsiniz eğer kendiniz qwerty klavyeli yazılımı yüklemek isterseniz de linkleri veriyorum

indirme linki

farum linki
http://www.maxicep.com/samsung/evet...yatay-ekran-qwerty-klavye-orjinal-441077.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...