Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung corby pro mu yoksa samsung monte mi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burakbey3437
Üye
Konu Sahibi
Samsung corby pro mu yoksa samsung monte mi
ARKADAŞLAR 2 HAFTA İÇİNDE BİR TELEFON ALCAM. ALACAĞIM TELEFON İNTERNETE HIZLI GİRCEK WİFİ OLCAK 3G Lİ OLCAK.BEN SAMSUNG CORBY PRO SAMSUNG MONTE ARASINDA KALDIM SİZCE HANGİSİ Bİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMMMMMM.
sentetik
Üye
İkiside birbirine zıt bence.birinde klavye var diğeri ise tam dokunmatik.Monte kullanıcısı olarak telefonumdan memnumum vesselam
Aqrp00
Üye
Samsung montenin tarayıcısında eksiklikler var. Bu yedek uygulamalarla gideriliyiyor. Ama wifi'ı felan fıstık mükemmel. Ben olsam monte alırdım.
Montede t9 baya yavaş ama qwerty klavye var. Bence qwerty klavye olduğu için t9 önemli değil.
hery
Üye
hemen hemen özellikleri aynı ama:
montenin telefon hafızası 100 mb daha yüksek
corby pro nun internet hızı montenin hızının 2 katı
ve tabi corby pro nun klavyesi yeter
free
Üye
monte
burakbey3437
Üye
Konu Sahibi
internet olarak hangisi normal olarak da wifi olarak da hangisi daha hızlı
A_R_D_A16
Üye
Bende monte var ama tavsiye etmem her ikisinide. Neden samsungun yeni işletim sistemli olanlarına bakmıyosunuz ? Onlar daha yeni ve bada olanlarda samsung apss var bedava oyunlar indirebilrsiniz bedava veya paralı
free
Üye
Wave 723 var mesela.ama monte daha sorunsuz.wave 525 asla alma
baranselona
Üye
o ucuz wave lerin oyun uygulamalrını gördünüz mü?? samsung apps ye girip wave 525 in veya 723 ün uygulama ve oyunlarına bi bakın wave 8500 veya 8530 ile hiç alakası yok hepsi java veya javadan kötü uygulamalar- sadece tema yüklenebiliyor tek artısı budur
burakbey3437
Üye
Konu Sahibi
Peki mesajlaşması kolay olan internete hertürlü hızlı olan ne önerirsiniz
hery
Üye
arkadaşım corby pro nun internet hızı 7,2 mgps monte nin 3,6 mgps
mesajlaşması kolay internette hızlı olan bi tel arıyosan corby pro tam sana göre
pulucu
Üye
fakat görünüşe bakıyorrsn corby pro yerlerde..
berkay_zm
Üye
montenn hafızası 200 mb. ve müthiş bir dokunmatik qwerty klavyesi var. ihtiyaçlarını sonuna kadar karşılayacağına eminim. zarifliği yeter zaten.
Aqrp00
Üye
İnternet hızına bakarsan corby pro daha iyi ama mesajlaşma felan fıstık için monte ideal. Montenin birçok artısı var corby'ye göre. Yeni keşfettim montede videoyu durdurup kamera tuşuna basarsan snapshot özelliği oluyor.
Monte Tanıtıcı Reklamı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burakbey3437
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar benim için sadece internet hızı ve mesajlaşma önemli
berattiri
Üye
corby proyu 1 senedir kullanıyorum garantiye verdim biraz eskimişti taş gibi telefon ...