samsung MONTE JTJL2 qwerty klavye için TEMA arkaplan değiştirildi simgeler küçük ve şık yorumlarda!!

brnsl kardeş benim bu download yazısı bi türlü aktif olmadı dediklerini yaptım. :S telefonu tanıması için ayrıca birşeymi yapmak gerek :S

dowland etkinleşmiyore nolur yardım edin

----------Eklendi @ 21:21:17 ---------- Yazıldı @ 21:19:51 ----------

dowland etkinleşmiyore nolur yardım edin

----------Eklendi @ 21:24:32 ---------- Yazıldı @ 21:21:17 ----------

dowland etkinleşmiyor nolur yardım edin şu an telefon dowland modunda bilgisayara bağlı dowlander V5.56 programı açık ama dowland etkinleşmiyor

pichqo

Üye
ya bende download kısmı neden aktif olmuyor bi yardımcı olabilirmisiniz arkadasLar ?

Arkadaşlar Dediğiniz Gibi Yapıyorum Ama Telefonu Download Moduna Alıp Usb Ye Taktığımda Download Yazısı Aktif Hale Gelmiyor Lütfen Yardım Edin Pls....((((((((

mertysr

Üye
Başka temalar varsa paylaşabilirmisiniz?Bada,Android temaları var.Onlarıda paylaşırsanız sevinirim.

73grkem

Üye
rc1 extrator nasıl kullanılıyor bi açıklayın lütfen arkadaşlar bi yardım edin

digiways

Üye
tüm temalar için saol hepsi birbirinden güzel gayet güzel çalışıyorlar tek tek denedim acaba IPHONE teması varmı veya yapabilirmisin şididen teşekkürler

----------Eklendi @ 16:44:44 ---------- Yazıldı @ 16:39:49 ----------

kabloyu takmadan dene

----------Eklendi @ 16:46:28 ---------- Yazıldı @ 16:44:44 ----------

Kardeş eski fw nin rc1 ve csc dosyalarini bulup indir ve teline kur düzelir ben öyle yaptım

tabi bunları yaparken anlatımdakinin aynısını yap inşallah istediğin gibi olur
birinci sayfadakileri indir yükle

----------Eklendi @ 17:18:25 ---------- Yazıldı @ 16:46:28 ----------

sayfaların arasında ıphone temasıda buldum saol

monteboy

Üye
Arkadaşlar Dediğiniz Gibi Yapıyorum Ama Telefonu Download Moduna Alıp Usb Ye Taktığımda Download Yazısı Aktif Hale Gelmiyor Lütfen Yardım Edin Pls....((((((((
Muhtemelen Kies yoktur, o programdan yüklü olmadan görmüyor

trkay23

Üye
samsungun usb driverı yüklü değildir.. onu yükledikten sonra download modu aktif olur..

iyide bu linklerde multiupload çıkıyor deposit files e tıkladığımda dosya yok ?? başka link yok mu indirme linki ??

_GaL_

Üye
kardeş linkleri bi yeniler misin lütfen yükleyemiyorum

byram26

Üye
valla ben bısey anlamadım ındırmeye calısıyorum ındıremıyorum

- - - Eklendi - - -

yınede elıne saglık kardesım

- - - Eklendi - - -

RC1 VE CSC DOSYALARINI INDIREMIYORUM TELIF HAKKI YOKTUR DOSYA KALDIRILDI DIYOR

şu linkleri adam gibi upload edipte koysan olmaz mı mesala Dosya.tc Rapidshare hotfile medaifire falan ..

kardeşm verdiin bu lınkten dosyalar inmiyor direkmen ilivide baglanıyor nasıl olcakbn bır turlu ındıremedm nasl yapcaz bilgisi olan