yakuza66
Üye
Arkası yağmurlu olan tema bug.lu . CSC den kaynaklanıyor olabilir emin değilim , gelen mesaja cevap yazdıktan sonra göndere basmadan isim yazan yere tıklarsanız telefon felç..
brn eline sağlık lakin samsung apps simgesini ve opera simgesini değiştirme mümkinatın var mı ilk paylaştığının yani arkaplanı düz olanın. Ben onu kurdum ve çok hoşuma gitti. samsung apps eski kaldı bende onu kaldırdım menüden ama opera iconu da biraz uyumsuz onu da değiştirebilir isen çok güzel olur
Arkası yağmurlu olan tema bug.lu . CSC den kaynaklanıyor olabilir emin değilim , gelen mesaja cevap yazdıktan sonra göndere basmadan isim yazan yere tıklarsanız telefon felç..
evet arkadaşa katılıyorum , hatta msj gonderrken iptal edip , giden kutusuna baktgmzda msj gtmms oluor msja gırıp isim yazan yere tıklnyca telefon donuyor menuden flan cıkıorz telefonu bastan basltıorz 5 - 10 dk bklıoruz msjlara ancak oyle giriyor tekrar
anlatmak istediğimi arkds anlatms mesaj göndercgn kişiyi secip , tekrar yanna baska bi kişi secmeye kalkdmzda telefon kafayı yiyor , + 3 uygulamadn fazla nie açmıor , yetersiz veri kaynagımı ne hatası werior .s
Google da gelişmiş arama yapıp icon olarak opera arayınca güzel png iconlar çıkıyor . teşekkürler
O mesaj bana ise pc'mi sattım hic birsey yapamam suan telden giriyorum
Dostum bu edit işini bize anlatırmısın ben hala çözemedim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?