samsung monte için oyun uygulama gibi bşeyler

Sponsorlu Bağlantılar

elvan1993

Üye
    Konu Sahibi
samsung monte için oyun uygulama gibi bşeyler
samsung monte için oyun uygulama gibi bşeyler varmı lütfen

corbyybroc

corbyybroc

Üye
daha çıkalı 7 gün oldu heral de

tree-g

tree-g

Üye
varsa paylaşırmısınız....

ANiill

Üye
saqmsung star oyunları her türlü oluyor ben öyle yapıyorum :D sensörlü oyunlar çalışmıyor sadece :D

tree-g

tree-g

Üye
samsung wave ne güzel bada uygulamaları var ne arasan var. bu adamlar hiçmi monte star kullanıcılarını düşünmüyo insan bi güncelleme çıkartır. bi update yapar bişe yapsınlar bende istiyorum uygulamalardan... banane banane bende istiyorummm

ANiill

Üye
bizde istiyoruz ama hani sen bi üretici olsan mükemmel bir telefon içi mi kullardın uygulamalrı yoksa gayet sıradan telefonlar için mi böyle düşün neden üretmediklerinini anlarsın :D

buzzi

Üye
haksızlık çocuklarınadamı ole davranıyolar güzel olan çocuğa önem verip çirkinine boşmu veriyolar.hem güzeli güzelleştirirseler bi işe yaramaz çirkini güzelleştirseler daha başarılı olurlar....üstelik tree-g ye katılıyorum banane banane :p :P :P

berk327tr

Üye
eeee sonuç??

--------------- Ekleme ---------------

????????????????

kral0096

Üye
Ya bu Samsung telefonu çıkarıyo dahada ilgilenmiyo...Bi kadın çocuğu doğururda cami avlusuna koyar ya aynen öyle..Bnde Monte kullanıcısıyım..Daha Samsung'tan adam gibi bi firmware update gormeedik....

eskieleman

Üye
hehe :D

free

free

Üye
1-BROWSERLAR
-240X400 WEB BROWSERLAR

BOLT

OPERA MİNİ5

UCWEB 7,2

SNAPTU

-TRİSİT BROWSER:Tristit Mobile Browser küresel mobil içerik ve hizmetlerin büyük bir seçim sunan mevcut tüm GSM telefonlar% 90 üzerinde çalışan ücretsiz bir yıkıcı yenilikçi mobil tarayıcıdır.

--BLUEVİBE:GPRS-Wİ Fİ ÜZERİNDEN GOOGLE-FACEBOOK-YAHOO-EBUDDY-WİKİPEDİA-DOWNLOADS-FLİCK VB ULAŞIN

2-MSN-FACEBOOK CHAT
EBUDY

3-FENER UYGULAMASI:EKRAN IŞIĞINI FENER OLARAK KULLANMA

-IQ LİGT VE TORCH IŞIK-FLASHLİGHT EXTREME:Sana "harika şimdi bir ışık sahip olacağını nasıl" tek başına en az bir kez karanlık düşünce kaldı emin oldum

4-MP3 İNDİRME PROGRAMI(BURSALAGU)

5-TV İZLEME PROGRAMI

-SPB TV:150DEN FAZLA KANAL +SHOW-TRT-STV-KANALA-CİNE5

6-İNTERNETTEN RADYO DİNLEME PROGRAMLARI:süper fm gibi birkaç türk radyosu var bazılarında

iRadio:tavsiyem bu

STREAMİNG RADİO

MWEB PLAYER

7-BAZI WEB SİTELERİNİN JAVA UYGULAMALARI

-SAHADAN

-SİNEMATURK:SİNEMALRDA NE VAR NE YOK SALONLAR SEANSLAR VB

-HABERTURK:HABERTÜRK HABERLER

8-WAP DÜNYASI UYGULAMALARI

-WAP DİRECTORY:WAP ARAMA PROGRAMI

selinn2

selinn2

Üye