metnes71
Üye
ben bugün monte almayı düşünüyordum 400 tl 6 taksit le ama gps ( navigasyon ) işi çanımı sıktı , gecenlerde arakadaşımın nokıa 5800 ı na garmin kurdum , falanda yaptım gayet iyi ücretsiz çalışıyor , fakat 5620 monteye atılmıyor diye okudum , gercekten 5620 ye ücretsiz navigasyon kuramıyormuyuz illaki nokia mı alalım..
Saygılarımla.
cevap için çok sağol , tekrar 5620 kanıma girdi.Size güvenerek bunu alıcağım navigasyon kurulumu muhtemelen yaparım bu işlere bilgim ve elim yatkındır , lakin olurda beceremessem size danışırım , yardımlarınızı beklerim.
Telefonu eşime alacağım için siyah+turuncu lusunu almak isterdim bazı sitelerde buldum ücretleri 430-440 tl şu an hepsi burada com 400 e veriyor ama siyah rengi , yani tek kusur renkde kaldı olmazsa napalım siyahını akşama alırım artık.Benim aradığım özellik navigasyondu oda inşallah problemsiz olur.
Sağlıcakla kal.
evet gayet sorunsuz bir sürümdür ve qwerty klavye mevcuttur herhangi bir problemi yoktur. gayet stabil eğer yazılımı değiştirmek isterseniz ilerde mfjf1 route66 lı iyidir
demek istediğinizi anladım fakat route66(samsung LBS) s5620 mfjf1 yzılımının içine gömülü olarak gelir bir java programı yoktur ama we-trawel i kullandım oda kullanışlı eğer yazılımınızdan memnunsanız we-traveli kurun ben kullanıyorum we travel iyi gibi sadece yol tarifi almayı çözemedim we-travel de
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-navigasyon-kolay-kurulum-439976.html
burda daha detaylı hemde uğraşmadan hazır haritalarda var biraz uğraşırsanız güzel program gibi
http://www.maxicep.com/samsung/ucretsiz-java-navigasyon-sistemi-samsung-montede-denendi-445084.html
Kendi siteme beklerim erotik videolar direk indir çalışsın telefonda ve Esra Ceyda Kardeşlerin Sex videolarını da kaçırmayın üzülürsünüz.....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?