airdragon
Üye
adam haklı bir sürü şey yazdınız tamam ellerinize sağlık bunun kopyla yapıştır yolu yokmu... Jar jad şeklinde tıkla çlıştır yolu falan... Birde haritalarda van vb yok sadece bir kaç il var diğerlerini nasıl bulacaz yardım lütfenn bu gps başımı ağrıttı inanın allah rızası için bi program verinde kullanalım... Tşk.usta onlarda gps ayarları tanımlı olmadıgından kontor para vs gıdıyor montede madem adamlar gps antenı koymuslar external gps yanı bunu kullanmak ıstıyorum ben.
Arkadaşlar montede A-GPS var yani net ile bağlantılı olarak GPS kullanabiliyorsunuz.adam haklı bir sürü şey yazdınız tamam ellerinize sağlık bunun kopyla yapıştır yolu yokmu... Jar jad şeklinde tıkla çlıştır yolu falan... Birde haritalarda van vb yok sadece bir kaç il var diğerlerini nasıl bulacaz yardım lütfenn bu gps başımı ağrıttı inanın allah rızası için bi program verinde kullanalım... Tşk.
arkadaşlar tuşlar kilitli iken standart olan ekran koruyucu özellikleri yok telefonda sanırım. çok garip geldi bana ya?
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar montede A-GPS var yani net ile bağlantılı olarak GPS kullanabiliyorsunuz.
direkt gps olarak uyduya bağlanamıyor yani.
Kardeşim ellerine sağlık. Dediklerinin tamamını yaptım. Program çalışıyor. Fakat harita oluşturma sırasında problem çıktı.Net üzerinden bir garmin türkiye haritası indirdim. ancak harita yüklemesi sırasında "No cities available" gibi bir hata verdi. Nedendir acaba...???
arkadaşlar tuşlar kilitli iken standart olan ekran koruyucu özellikleri yok telefonda sanırım. çok garip geldi bana ya?
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar montede A-GPS var yani net ile bağlantılı olarak GPS kullanabiliyorsunuz.
direkt gps olarak uyduya bağlanamıyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?