iNevia için res dıye klasör çıp dedıgın dosyaları attım ama patch menuyu açamadım nasıl açılıyor ?

kardes 1. iphoneyi yaptım resimdeki gibi oldu ama neviayı rese atınca deisik bi iphone oluo![]()
iNevia için res dıye klasör çıp dedıgın dosyaları attım ama patch menuyu açamadım nasıl açılıyor ?
bu bebelerin her dediklerine inanmayın.iphone kilidiymiş ulan bu java program bunu çalıştırdığında devreye giriyo çıkınca devreden çıkıyo.Bizde sanıyoruz kendi otomatik geçecek tuş kilidine sonra iphone lardaki gibi açacağız.![]()

Dostum bebe demişsin ama bu forumda senden başka bebe yok biz snin gibi değiliz bu bir mod dur istersen yükle dene kesinlikle java uygulama ile alakası yok tur bilip bilmeden konuşma![]()

Buna benze bir başlık açılmıştı, java uygulaması, adam kendini tatmin etmek için slide şeklinde yapmıştı. O arkadaş o başlık zannetti herhalde. Çünkü ilk konuyu gördüğümde ben de öyle düşündüm sonra okuyunca içeriği farklı olduğunu anladım. Kötü niyetli değil kanımca, sadece yanlış anlamış arkadaş..
kardeş teşekkür ederim. anlatımın çok iyiydi. yazdıklarını harfien yaptım ve bir sıkıntı calıştı![]()