Furkan Emekli
Üye
Adamların "Aaaa tasarımımız buna çok benziyor yapmayalım , dalga geçecekler" şeklinde düşündüklerini sanmıyorum. Bunun birçok örneği var.Bütün üst firmalar LG Sony HTC Microsoft Samsung kendi tasarım izlerinden gidiyor onlar dikkat çekmez iken bu firma niye dikkat çekiyor ? Samsung arka kapağı cam yapsa suna buna benziyor diye alay konusu olacak Adamlar napsin onu söyle sen
Sana sadece 2 soru sormak istiyorum.işlemci olarak samsung yıllardır var örnek N95,
Yalnız Şuan Sony, Samsung, Kullanan çoğu kişi eski Nokiacı, bu markalarda eski nokia kalitesini hiç biri vermiyor, 2016'da N9 Tasarımlı androidler çıkacak kalite+android+harita+güven şuan elimde Samsung var telefonu tutuyorum sanki içi boş Nokia tutuyor telefon bu diyorum.
gidin bir elinize samsungu bir elinize lumia 930 alın beni çok iyi anlayacaksınız.
Bende senin gibi düşünüyorum. Çok doğru bir yerden yakalamışsın. S3 ile en iğrenç malzemeyi satarak başarılı oldu firma resmen(!) Baktı S4 te tutmadı Note 3 te "dokulu plastik" denedi onunsa bir yere varamayacagi anlaşılınca en son beklenen metal kasayı test edicekler şimdiSamsung kadar telefonda arge çalışması yapan firma yok.Yazılımsal özellik bakımından da bu sekilde .Hali ile pahalı olması çok normal diye düşünüyorum birileri plastik olmasını eleştiriyor fakat plastik telefonlar isininca ısısını tamamen dışa vermiyor en azından veya ortam sıcak ise fazla etkilenmiyorlar.Zaten artik metale döndüler ve bence yeni seriler (A serisi Note 4 Alpha ) metal malzeme ile yapılıyor A serisi tamamen metal ve tasarımı çok hoş.Note 4 ise büyük ekranlı olmasına rağmen ince çerçevesi ile ele çok güzel oturuyor umarım S6 da bu tasarım daha da ilerler
Bahse girerim Samsung istese şuan bükülür telefon dahi çıkarırBende senin gibi düşünüyorum. Çok doğru bir yerden yakalamışsın. S3 ile en iğrenç malzemeyi satarak başarılı oldu firma resmen(!) Baktı S4 te tutmadı Note 3 te "dokulu plastik" denedi onunsa bir yere varamayacagi anlaşılınca en son beklenen metal kasayı test edicekler şimdiEn iğrencini dene tutarsa devam et tutmazsa daha iyisini dene neden birden en iyisine geçmediler? Çünkü büyük imaj var ve para geliyor para gitmeye başladiginda bunu zaten yapacaklardı yani satmaya devam etseydi hayatta metal kasaya geçilmez.
Kalitesiz malı sacma sapan fiyatlarla satan herkes gitsin piyasadan.Cinliler gosterdi ucuz ve kalite ayni anda olabiliyormus.Samsung ise yaramaz telefonlarina bile 1000 tl fiyat biciyor.
Bende eski bir nokia'cıyım hatta koyu bir nokiacıydım ama duygusal olmaya gerek yok bitti Nokia devrişuan çogu android kullanıcı eski nokiaçı
zor olmaz sadece güçlü n9 tasarımlı telefona bakar yok satar
şuan çogu android kullanıcı eski nokiaçı
zor olmaz sadece güçlü n9 tasarımlı telefona bakar yok satar
fin malı ileBöyle bir sey çıkaracaklarsa hiç zahmet etmesinler bence.
Üstteki bi nebze Z2 usulu olmus da alttaki bildigin Xperia Z gibi fu ll cerceve ve Z tasarımı çok elestiri almıstı donanım ve arayüz bakımından iyi olmasına ragmen.Böyle çıkarırsa bunun yatacak yeri yok.
kasası plastik değil.Bu kadar iğrenç bir tasarım olmasını istemezdim.
nerde bittiBende eski bir nokia'cıyım hatta koyu bir nokiacıydım ama duygusal olmaya gerek yok bitti Nokia devri
meego'yu çok güzel adam ederdi Android'i bile silebilirdi. Hiç sailfish os'u inceledin mi bilmem, resmen mobil işletim sistemlerinde yepyeni bir çağ. Çok büyük taktiksel hatalar yaptı ve ne yazık ki bile bile microsoft'a sattırıldı.Nokia düşüş göstermeyi bırak komple battı adamlarzamanında android'e geçseydiler şuan hala 1 numara olabilirdiler bence
18 Kasım 2014 tarihinde Nokia Microsoft'tan bağımsız ilk tableti olan Nokia N1'i tanıttı.meego'yu çok güzel adam ederdi Android'i bile silebilirdi. Hiç sailfish os'u inceledin mi bilmem, resmen mobil işletim sistemlerinde yepyeni bir çağ. Çok büyük taktiksel hatalar yaptı ve ne yazık ki bile bile microsoft'a sattırıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?