Emre
Üye
-
Konu Sahibi
-
yakındırNokia düşüş göstermeyi bırak komple battı adamlarzamanında android'e geçseydiler şuan hala 1 numara olabilirdiler bence
Samsung çok büyük bir şirket öyle nokia'ya falan benzemez iphone'un kullandığı işlemciyi,exynos işlemciler,amoled ekranları falan kendi üretiyor hatta beyaz eşyadan televizyondan tut inşaat makinesine tank'a kadar herşey üretiyor bu firma ve daha sayamadığım çok şey üretiyorlarÇok zarar etti samsung
Geçti o tren nokia eski günlerini mumla arar artık dönemez o günlereyakındırLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şuan çogu android kullanıcı eski nokiaçıSamsung çok büyük bir şirket öyle nokia'ya falan benzemez iphone'un kullandığı işlemciyi,exynos işlemciler,amoled ekranları falan kendi üretiyor hatta beyaz eşyadan televizyondan tut inşaat makinesine tank'a kadar herşey üretiyor bu firma ve daha sayamadığım çok şey üretiyorlar
Geçti o tren nokia eski günlerini mumla arar artık dönemez o günlere
aynan yolları ayrılacaktı ama işlemciyi gene samsung üretecek sanırım, s ve note serisini bozmadan(s5te bozdu biraz tabi) devam ederse güncellemeleri de düzgün verirse birşey olmaznokia bi geri gelse pazar alt üst olacak da iştee geldiği günleri göreblicezmi acabasamsung belki telefon pazarnda düşüş yaşar ama batması gbi bişe söz konusu olamaz bnce adamlar geniş bi üretim firması herşeyden üretiyolar yaw geçen bi yerde okumuştum applenin a9 işlemcisinimi ne samsung üretecekmiş ölee bi haber vardı yanii illaki bi yerden kazanır parayı bişee bliyolardır belkii bölee gdiyolardır ondan
alphanın üretimi durmuş, kullanıcıları için küfür gibi bişeySamsung sözde artık sık telefon çıkarmayacağını duyurmuştu. Ama bakıyorum E7, J1 falan gene birsürü gereksiz model çıkarttılar bile. Önce buna dur demeliler ki zaten Galaxy Note, S, A serisi yeter işte neyini zorluyorlar anlamıyorum. Ben de liderlik pozisyonunu kaybedeceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?