Samsung L760 Oyun Yükleme Anlatımı !!

SAMSUNG L 760 NASIL TELEFON?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
samsung pc studio benim de çalışmıo çalıştırabildin mi

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar yardmcı olun samsung pc studioyoyu nası geri çalıştırabilirimmmmmmm

arkadaşlar yardmcı olun samsung pc studioyoyu nası geri çalıştırabilirimmmmmmm

Bekleme modunda *#0523# yazın.
Ekranda “Press Back or # Tmcommand 1120” yazısını görünce bir kaç kez # tusuna basın. [1] Debug Screen ile başlayan ve [9]Antenna test ile biten menü ile bizim işimiz yok.Birkez daha # basıyoruz ikinci bir 9 maddelik menü açılıyor [9]common seçmek için “9” tuşluyoruz. Açılan menüden [6]USB Config. Seçmek için “6” tuşluyoruz yine açılan 3 maddelik menüden 1 e basın we onaylayın SAMSUNG PC SUTUDİOSU ÇALIŞMAYAN YAPSIN BÖLE YAPINCA ÇALIŞIO

ksefsane

Üye
lütfen yrdm bende media çıkıo ama yanında + olmadığı için games felan çıkmıo na yapmalıyım

güzel paylaşım saol ama bu e250 için geçerlimi

muhokral

Üye
abi valla çok aiyi anlatmışsın eline sağlık

bende samsung L760 var ama bu telefonu aldığım güne lanet olsun diyorum.Ne biçim bi telefon bu yha nokia almadığıma köppekler gibi pişmanım...

rakun62

Üye
Kardes, bende Windows 7 yüklü, telefonu PC'ye bağladığımda "Yeni Donanım Bulundu" gibi bir şey çıkmıyor, bu nedenle "Donanım Yükleme Sihirbazını" açılmıyor. Ne yapabilirim?

Kardes, bende Windows 7 yüklü, telefonu PC'ye bağladığımda "Yeni Donanım Bulundu" gibi bir şey çıkmıyor, bu nedenle "Donanım Yükleme Sihirbazını" açılmıyor. Ne yapabilirim?

Kafayı Yiycem Biri Yardım Etsin !!

ya ilk başta ayarladım herşeyi de bitpim de l760 yok ki bi de sonraları bağladığımda yeni aygıt bulundu da demiyor yardım.....!!!!!!!!!!!!

ulan ne biçim şey bu. o kadr anlatmışsın iyi güzzel hoş da... hangi oyunu yükleyecez? o program kafasına göre oyun mu yüklüyor? istediğimiz oyunu yükleyemeyecekmiyiz?

carvexal

Üye
aynı sorun bende de oldu, yardımcı olur musunuz lütfen??

acati

Üye
Problemsiz kullanıyordum. Taki format atana kadar. şimdi bitpimi tekra kurdum MSVCP71.DLL hatası veriyor. İnetten bulup yükledim yine olmadı??

djaple

Üye
bsy anladıysam çok ii

benim bilgisayarım windows 7 yeni donanım bulundu qelmio yardım lütfen windows 7 ye uygunda anlatın

mecsc

Üye
denicez baalım nedek?? baska care yok

rakun62

Üye
KArdes bir sorunum var Bende telefonu pc ye bağlayınca çıkmıyor bu nedenle yapamıyorum - Bir yardım edermisiniz