Haber Samsung, Kırılmaz Esnek OLED Akıllı Telefon Ekranını Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Kırılmaz Esnek OLED Akıllı Telefon Ekranını Duyurdu
Kırılmaz ekranlı akıllı telefonlar nihayet geliyor. Samsung, akıllı telefonlar için kırılmaz OLED ekran paneli geliştirdiğini açıkladı.



Samsung, bugün yaptığı açıklama ile esnek kırılmaz OLED ekran paneli geliştirdiğini duyurdu .Mevcut nesil esnek ekran paneli ürünleri, ekranlar dış etkenlerden ciddi şekilde etkilendiğinde kırılan cam kaplı bir yüzey kullanıyor, ancak Samsung'un duyurduğu bu yeni nesil esnek OLED ekran paneli, kırılmaz alt tabaka ve üzerine daha sıkı bir şekilde yapışan bir üst yüzey camı kullanıyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Samsung ayrıca, kırılmaz akıllı telefon panelinin UL (Underwriters Laboratories) tarafından da onaylandığını ve daha sonraki 1.8 metre (yaklaşık 6 fit) düşüş testi sırasında ABD askeri standartlarından önemli ölçüde daha yüksek direnç gösterdiği ve önemli bir hasar almadığını belirtiyor. Samsung, bu yeni panelin aynı zamanda, otomobillerde, mobil askeri cihazlarda, taşınabilir oyun konsollarında ve tablet PC'lerde de kullanılabileceğini açıkladı.

Underwriters Laboratories'in verdiği bilgilere göre Samsung'un yeni esnek OLED paneli, 26 kere 1.2 metreden düşme ve 71 derece ile -32 santigrat derece sıcaklıklarda uygulanan sağlamlık tesislerinde, ön, yan veya kenarlarında hiçbir hasar almadan işlevini görmeye devam ediyor.

Samsung Display İletişim Ekibi'nin genel müdürü Hojung Kim şunları söyledi:

Güçlendirilmiş plastik yüzey, sadece kırılmaz özelliklerinden dolayı değil, aynı zamanda cama çok benzeyen hafif, geçirgenliği ve sertliği nedeniyle de taşınabilir elektronik cihazlar için uygundur.

Samsung, Kırılmaz Esnek OLED Akıllı Telefon Ekranını Duyurdu
 
  • Beğen
Tepkiler: rear2011


MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Samsung krallığa devam ediyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Biz türkler kırarız :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Bunların maliyeti önemli paradan haber vermeleri lazım :kop2:
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Kırılmaz Ekranli Yeni Samsung Galaxy X 64gb 8.000 tl ve Samsung Galaxy X Plus 64gb 10.000 Tl fiyat etiketiyle Turkiyeye Giriş Yapti
 
rear2011

rear2011

Üye
Beklediğimiz tenolijiyi hala sonraya bırakıyolar.
Tavuk gibi yolunmaya devam.
 


Üst Alt