Samsung Jet (s8003) firmware yükleme sorunu. Telefon kapandı !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fthylmz49

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Jet (s8003) firmware yükleme sorunu. Telefon kapandı !!
Merhabalar. Samsung jetime internetten indirdiğim firmware yüklemeye çalıştım. Ama problem çıktı. telefon daha açılmıyor. Download mode de çalışmıyor. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.:hmmm

_ARDA_

_ARDA_

Üye
arkadaşım sorunu çözdünmü ? Aynısı bendede oldu :(((

fthylmz49

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sorunu çözdünmü ? Aynısı bendede oldu :(((

Hocam servise götürdüm. 70 tl fiyat çektiler 50 ye halletim. bordu açıp içine yazılımı direkt yüklüyorlarmış. Pek az inandım ama oda ekmek kazansın. Bu işlemden sonra telefonu sattım. Şimdi nokia klasik kullanıyorum. Dertsiz başım ağrısız başım maşım neyse artı şu cümle :aha::d::naughty:yuru

_ARDA_

_ARDA_

Üye
bataryayı çıkart, cihazı usb den bağla ve bataryayı tak , cihaz açılacaktır ve arkasından hemen düzgün çalışan firmwareyi at, sorunun düzelecektir. Benim az önce öyle oldu, kendim deneye deneye buldum ama sonuç işe yaradı ;)

----------Eklendi @ 03:10:32 ---------- Yazıldı @ 03:09:44 ----------

mesajını şimdi okudum, ihtiyacı olanlara yardımı olur belki ;)

gkii

Üye
bataryayı çıkart, cihazı usb den bağla ve bataryayı tak , cihaz açılacaktır ve arkasından hemen düzgün çalışan firmwareyi at, sorunun düzelecektir. Benim az önce öyle oldu, kendim deneye deneye buldum ama sonuç işe yaradı ;)

----------Eklendi @ 03:10:32 ---------- Yazıldı @ 03:09:44 ----------

mesajını şimdi okudum, ihtiyacı olanlara yardımı olur belki ;)

böyle bir sorunda verdiğiniz taktik hiçbir işe yaramaz telefoncuya götürüp 50 liraya boxla flash attırmak zorundasınız yada garantiye vermelisiniz yada jtag ama grantiden çıkar cihaz :)

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Uff aynı sorun bendede var yaa ne açılıyor ne,download moduna geçiyor neden şarj oluyor kafayı yicem yaaa

GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
aletten ses cıkmıyo mp3 vs vıdeodan oyundan bırı arayınca ses var nası duzelır hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt