samsung j700 program...?

Sponsorlu Bağlantılar

furkankuliss

Üye
ya girdim o siteye de ama üyelik istiyo başka site bilen var mıı

ofdoganoz

ofdoganoz

Üye
linkni yapıştırın açılan sayfada kategorilerden istediğinizi seçin

meya27

meya27

Üye
arkadaşlar bende değil ama bir tanıdığımda j 700 var ben benim telefonumdan oyunların jar ve jad dosyalarını bluetooth la yolladım açınca yükle diyor ve oyunu oyunlar kılasörüne yüklüyor
ancak her oyunu ve programı çalıştırmıyor java uygulama hatası diyor değişik oyunları denemek lazım
birde jad dosyalarının jad ını yapmak için jad maker diye bir program var maxi cepte arar sanız bulursunuz jar dosyalarının jad ını yapar

kothick

Üye
Arkadaşlar bende j 700 var oyunda atıyorum programda ama bu ayarı sadece telefoncular yapabilir bilginiz olsun..!!

hatice01

Üye
bendede bölebi sorun var banada yardımcı olursanız sewinirim

eagk

Üye
arkadaşlar bu programdan nasıl indircez
yardımcı olur musunuz

kokart68

kokart68

Üye
teşekkür ederim denedim benim oldu oyun ve müzik yükleye biliyorum yanlız jad maker programı telefonuza atın telefonda kurun bukadar

54j700

Üye
ewet bende msn prog ve bir çok oyun yükledim (asphalt 4 v.s)oluyo bir sorun yaratmıyo

mememenduh

Üye
biladerler samsung j700 kullanan yokmu yaa oyun atamıyorum

rap-x

Üye
arkadaslar SGH J700 KULLANIYORUM MSN VEDE JAD VE JAR YOK VEDE MSN PROGRAMİ OLAN VARSA MSNDEN ATSİN Bİ ZAHMET :$ [email protected]

samet_07

Üye
arkadaşlar bende yeni öğrendim bunu normalde yükleme programı var çok zor oluyo ama en kolayı *#52828378# çıkan menüden OTA type setting seçiyoruz çıkan yerden ****** bearer OTA seçiyoruz sonra telefonumuzun ayarlarından pc bağlantısından yığın depolama yapıyoruz.telefonu pc bağladığımızda ordan tle girdiğimizde Other files diye bi klasör var oraya jad ve jar dosyasını atıyoruz sonra pc den çıkartıkdan sonra tıklıyoruz o kurmaya başlıyor

kewell94

Üye
j 700 oyun pls

alpalpalper.tr.

Üye
güzezlmiş kardeşim

oggo

Üye
link kırık:agla

benkerem91

Üye
yok oyun yuklanmio msn programı yukluon çalışmıo

pmc

Üye
4shared.com adlı siteden 128x160 şeklinde aratırsan yüzerce oyun bulursun.ama j700 için olanları 3d olmayanlar ve 300kbtın altında olanlardır.oyun yüklemek ise çokçok basit.jar ve jadı atıyosunuz jada tıklayıp yükle demeniz yeterlidir.

Tokatl

Üye
arkadaşlar l700 e tema sitesi aradım bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim

sede.salih

Üye
neredeyse tüm gameloft oyunları oluyo

--------------- Ekleme ---------------

bendede l 700 var tema bulamadım ama 100 e yakın oyun var
:)

ogo9

Üye
link kırııık :S

Bora

Bora

Üye
Yıllar sonra bu konuyu hortlatan arkadaşı tebrik ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt