Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gerçekten j700 hakkında ne bu sitede nede başka sitelerde bi bilgi var çok sinir bir durum oyun kodu istiyorum artık son çare buda. zaten oyun moyun yüklenmio lanet olasıca tele artık hayırlısı
yanlısın var oyun yuklenıyor al san a oyun adresı wap.gamejump.com bedava sadece baglantı ucretı alınıyor
furmania
Üye
gerçekten bu sitede SGH j700 ile ilgili pek fazla birşey yok ama benim telefonumda jar jad dosyalarını açıyo senin sorunun neden kaynaklandığını gerçekten bilmiyorum.
armadillo21
Üye
Arkadaşım allah razı olsun çok teşekkürler...
Amedly Fatih
Kapalı Hesap
sendende razı olsun kardesım
papatya5555
Üye
arkadaşlar jar v jad nerden ınıyo ya
--------------- Ekleme ---------------
ya jar ve jadı anladık nası ındırcez onu soleyın ya
sweetlove
Üye
verdiğiniz tüm linkler kırık bulunmuyo ya da siteler açılmıyo kim 500 bin ster oyununu her yerde aradım ama yok! bulan yardımcı olabilir mi? LÜTFEN!
mahosel
Üye
arkadaşlar bendede j700 var ama oyunlar varda program arıyorum sizlerde varmı yardımcı olursanız sevinirim
veli6638
Üye
arkadaşlar ben bu site sayesinde hangi oyunu oynayacağımı şaşıtorum. o kadar çok oyun indirdimki bu siteden dediğim gibi şaşıyorum.....(j700'e)