samsung j700 program...?

Sponsorlu Bağlantılar

fgjljhf

Üye
verdiğiniz site açılmıyor nasıl açabilirim

shekerkız

Üye
ya ben bu dediklerinizin hiç birini yapamadım

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bende aldım msn programı arıyorum hiçbiryerde yok yeni çıktığı için hiç program yok.
buyur kardes bu msn programını ındır wap.kankamsn.com butun samsunglara uyumludur

--------------- Ekleme ---------------

:) gerçekten j700 hakkında ne bu sitede nede başka sitelerde bi bilgi var çok sinir bir durum:( oyun kodu istiyorum artık son çare buda. zaten oyun moyun yüklenmio lanet olasıca tele:) artık hayırlısı:@
yanlısın var oyun yuklenıyor al san a oyun adresı wap.gamejump.com bedava sadece baglantı ucretı alınıyor

furmania

furmania

Üye
gerçekten bu sitede SGH j700 ile ilgili pek fazla birşey yok ama benim telefonumda jar jad dosyalarını açıyo senin sorunun neden kaynaklandığını gerçekten bilmiyorum.

armadillo21

Üye
Arkadaşım allah razı olsun çok teşekkürler...

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
sendende razı olsun kardesım

papatya5555

Üye
arkadaşlar jar v jad nerden ınıyo ya

--------------- Ekleme ---------------

ya jar ve jadı anladık nası ındırcez onu soleyın ya

sweetlove

Üye
verdiğiniz tüm linkler kırık bulunmuyo ya da siteler açılmıyo kim 500 bin ster oyununu her yerde aradım ama yok! bulan yardımcı olabilir mi? LÜTFEN!

mahosel

Üye
arkadaşlar bendede j700 var ama oyunlar varda program arıyorum sizlerde varmı yardımcı olursanız sevinirim

veli6638

Üye
arkadaşlar ben bu site sayesinde hangi oyunu oynayacağımı şaşıtorum. o kadar çok oyun indirdimki bu siteden dediğim gibi şaşıyorum.....(j700'e)

XeonX

Üye
sgh-j700 internetede girmio nasıl hallolcak

Takipçi Satın Al

Üst Alt