samsung j700 program...?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
var kardesim programı

memis1994

Üye
bende de j700 var ama ben tema yükleyemedim bana yardımcı olur musun arkadaşlar allah emeğinizi güldürsün

avast

avast

Üye
ya babalar 128x160 jar jad oyunu die girin msn programı icinde kardesim kanka msn die bi pro var google den gir sitelere bak bn buldum cok rahat calısıoda ok

--------------- Ekleme ---------------

ya babalar 128x160 jar jad oyunu die girin msn programı icinde kardesim kanka msn die bi pro var google den gir sitelere bak bn buldum cok rahat calısıoda ok
:ehe:oke::):coold::heyo:

karimah

Üye
TELEFONDA MÜZİK ÇALARI ARKA PLANA ALMA

Telefonda ayarlardan güvenlik ayarlarına gizlilik e girin ve hafıza kartını işaretleyin kaydet e basın ve telefonun güvenlik koduni girin(eğer güvenlik koduni değiştirmediyseniz 00000000 dır (sekiz tane sıfır) )
Müzik çalara girin istediğiniz şarkıyı açın ve yukarı tuşuna basın albüm e girecektir. Seçenek- şarkı eklenecek yer-hafıza kartını seçin şifre soracak. girmeyin No tuşuna basın(kırmızı tuş) müzik çalardan çıkıp ana ekrana dönecektir(arama ekranına) ve tabiî ki arka planda müzik çalarak

Birede bunu deneyin bakalım
Alıntıdır.

dadasemo

Üye
tskr

tutsak_ay

Üye
karimah olmuo bu yöntem

efsaneaslan

Üye
LİNK:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İÇİNDKİLER

OYUNLAR: PES 2008--KİM 500 MİLYAR--ASPALTH--80 ADET OYUN
PROGRAMLAR: CEPSÖZLÜK--MP3 PLAYER(winamp.kd player.gplayer)--DOSYA YÖNETİCİSİ--MSN--WİNRAR
İSTEK YAPABİLİRSİNİZ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KURULUM: linke girdiginizde aşağı inin orda free yazısına tıklayınız ve geri sayım başlıyo sayım dolunca boş kutucuga yanındaki yazan yazıyı aynen yazın ve dowload tıklatın indirin VE indirdikten sonra dosyanın içinde her oyun ve programın jar ve jad dosyası var bunları usb veya bluetooth yoluyla tlf. atın ve jad üzerinden yükleyin

VE DİĞER HERŞEY
1-)SES YÜKSELETME
*#0206*8378# KODUNU GİRİN
ÇIKAN MENÜDE 2.H/W TEST---2.AUDİO SETTİNG---13.MP3 SPK---EAR GAİN 14 VE 15 YAPIN

2-)FORMAT ATMA (TLF ZARAR VERMEZ ESİNLİKLE)
İLK ÖNCE TLF. HAFIZANDAKİ DOSYALARI HAFIZA KARTINA AT YOKSAM SİLİNİRLER
*2767*3855# GİRİN TLF RESET ATACAK BEKELYİN VE AÇILDIĞINDA İLK ALDIĞINIZ AYARLARA DÖNER ŞİFRELERİNİZ SIFIRLANIR

3-)GİZLİ SES KAYDI YAPMA
EĞER TLF DA KONUŞURKEN KAYIT YAPMAK İSTİYOSANIZ KODU KONUŞURKEN GİRN ÖNCE GİRERSENİZ KARŞI TARAFIN SESİ GELMEZ
#*22671# BAŞLATIR
#*22672# SONLANDIRIR

samsungcuyummmm

Üye
böyle forumun içine sıçayım ne biçim bi forum

darp1

Üye
evet ya nasıl iş okadar üye olduk error yazıo

--------------- Ekleme ---------------

ya sen nerden oyun indir din siteyi soleyive r de bndde indirem

perwersal

perwersal

Üye
Tüm oyunlar olur ama boyut fazla olanlar olmaz. Oyunun jadı yoksa jad maker diye program var onu kullanın işinize yarayabilir.

darp1

Üye
ya oyunlar nerdeiiiniyo oyun yok burda

HAKAN12391

Üye
link kırık

mlhl7217

Üye
helal la amua goım saolasın

uA_maNga

Üye
SAMSUNG J-700e göre tema yok mu ?

furmania

furmania

Üye
teşekkür ederim kardeşim çok sağol

baris_dejavu

Üye
j700 telefonum var ama mp3 playerı arka planda calmıor calabılme ımkanı varmı varsa nasıl

Kerim_Tekin06

Üye
kırık link

okqtay

Üye
yha j700e tema nasıl yüklenir çok acil gereqli

captanbey

Üye
link kırık yenileyin

hfu

hfu

Üye
bende de Samsung J700 var oyun program her türlü şey yükleniyor.Eğer .jad dosyası bulamuyorsanız Google da jad maker yazın
:horse:

Takipçi Satın Al

Üst Alt